+36 (23) 507 123 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Festékdoboz színe
Kerékkivitel
Max. csíkszélesség
Min. csíkszélesség
Szállítási terjedelem
 

Színjelölések

Egyszerűen fogjon egy jelölőfestéket és egy jelölőkocsit, és már indulhat is: egy kör a futballpálya köré, egy útvonal a raktár irányába vagy egy sáv az építési terület körül. Ennyire egyszerűen és kényelmesen jelölhető mindaz, ami fontos. Itt csarnokjelölő festékeket, kézi jelölőkocsikat és komplett jelölőszínkészleteket is találhat.
15 termék található
| | |
Színjelölő készülék
kézi jelölőkocsi rövid fogantyúval
Nettó
23.700,- Ft
Színjelölő készülék
kézi jelölőkocsi hosszú fogantyúval
Nettó
26.300,- Ft
Színjelölő készülék
jelölőkocsi görgőkkel
Nettó
46.300,- Ft
Színjelölő készlet
BASIC jelölőkocsi 1 doboz sárga festékkel és 12 további doboz festékkel
Nettó
69.200,- Ft
Spray-jelölőkocsi
állítható csíkszélességgel
Nettó
35.900,- Ft -tól
Kézi jelölőkocsi
festékkel történő jelöléshez
Nettó
12.200,- Ft
Festékjelölő készlet
jelölő készülék, 2 doboz festék, festőzsinór, kréta
Nettó
53.800,- Ft
Jelölőfestékek
űrtartalom 750 ml, cs. e. 6 doboz
Nettó
58.600,- Ft
Jelölőfestékek
űrtartalom 750 ml, cs. e. 12 doboz
Nettó
110.000,- Ft
Festékjelölő készlet
PREMIUM jelölőkocsi
Nettó
72.400,- Ft
2K csarnokbevonat
5 l-es hordó
Nettó
65.800,- Ft
Nettó
41.100,- Ft -tól
Festékjelölő készlet
BASIC jelölőkocsi
Nettó
39.400,- Ft
Nettó
49.900,- Ft
Nettó
29.600,- Ft
15 termék található
Jelölőszín – jelezze a határokat
Jelölőszínt nemcsak a sportpályán alkalmaznak, hogy kijelöljék a futballcsapatnak a pályát, hanem az üzemi munkaterületek, a raktári közlekedési utak és a kültéri parkolók jelölésére is. A jól meghatározott színjelölés elsősorban iránymutatási funkciót tölt be. Manapság fontosabb, mint valaha, hogy gyorsan és kerülők nélkül eljussunk a célunkhoz. Az időszűke okozta nyomás határozza meg a munka világát, így az utak egyértelmű jelölése elengedhetetlen. Az útvonalak és a veszélyes helyek optimális megjelölése jelentősen hozzájárul a gyártási folyamathoz és az általános biztonsághoz. Ezen kívül a mindennapi munkavégzésben és még a közéletben is minden nap szükség van a változások, valamint a kialakuló veszélyes helyek jelzésére. Ezek ugyanis nem mindig észrevehetők azonnal, ezért a biztonság érdekében egyértelmű megjelölésükre van szükség. Kiváló minőségű jelölőszínnel egy hasznos színjelölés jó lehetőséget nyújt a balesetek megelőzésére. A veszélyes és a speciális helyeket a színjelölések kiemelik és mindenki számára láthatóvá teszik. A KAISER+KRAFT praktikus csomagolási egységekben kínál jelölőszíneket, amelyek a praktikus színjelölő készülékekkel együtt hasznos alapfelszereltséget jelenthetnek. A jelölőkészülékek és a jelölőszínek együtt gondoskodnak az egyenes talajjelölésről, így pedig az irányok egyértelmű jelzéséről.

Színjelölés – a helyes út
Egyértelmű vonal, lehetőleg egyértelműen felfestve – csak így lehet tökéletes feltételeket teremteni. Hatásos jelölőszínnel a fontos helyek, veszélyes pontok és útvonalak professzionálisan és tartósan megjelölhetők. A KAISER+KRAFT a lezárások és jelölések széles kínálatával bármely problémára a hatásos jelöléshez megfelelő megoldást tudja nyújtani. A színjelölés kategóriában található, legújabb gazdasági és környezetvédelmi szempontok figyelembevételével készült termékek optimális termékskálát kínálnak. Ne hagyjon teret az összezavarodásnak, és jelölje meg az utakat egyértelműen. Alkalmazzon egyértelmű jelzéseket a KAISER+KRAFT segítségével. Használja ki választékunkat, hogy egy hatásos jelölőszínnel megjelölhesse a fontos területeket, illetve jól láthatóan és optimálisan alakíthassa ki a hatályos előírásoknak megfelelő lezárásokat és jelöléseket.
Termék-összehasonlítás