+36 (23) 513 823 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Kerékkivitel
Max. csíkszélesség
Min. csíkszélesség
Szállítási terjedelem
Szín
 

Színjelölések

Egyszerűen fogjon egy jelölőfestéket vagy jelölőspray-t és egy jelölőkocsit, és már indulhat is: egy kör a futballpálya köré, egy útvonal a raktáron át vagy egy sáv az építési terület körül. Ennyire egyszerűen és kényelmesen jelölhető mindaz, ami fontos. Itt csarnokjelölő festékeket, kézi jelölőkocsikat és komplett jelölőszínkészleteket is találhat.
16 termék található
| | |
Színjelölő készülék
kézi jelölőkocsi rövid fogantyúval
Nettó
25.500,- Ft
Színjelölő készülék
kézi jelölőkocsi hosszú fogantyúval
Nettó
28.400,- Ft
Színjelölő készülék
jelölőkocsi görgőkkel
Nettó
49.900,- Ft
Spray-jelölőkocsi
állítható csíkszélességgel
Nettó
39.000,- Ft -tól
Kézi jelölőkocsi
festékkel történő jelöléshez
Nettó
13.200,- Ft
Festékjelölő készlet
jelölő készülék, 2 doboz festék, festőzsinór, kréta
Nettó
58.400,- Ft
Jelölőfestékek
űrtartalom 750 ml, cs. e. 6 doboz
Nettó
63.500,- Ft
Jelölőfestékek
űrtartalom 750 ml, cs. e. 12 doboz
Nettó
115.000,- Ft
Festékjelölő készlet
PREMIUM jelölőkocsi
Nettó
78.100,- Ft
2K csarnokbevonat
5 l-es hordó
Nettó
72.800,- Ft
Nettó
45.400,- Ft -tól
Festékjelölő készlet
BASIC jelölőkocsi
Nettó
42.400,- Ft
Nettó
53.800,- Ft
Nettó
31.900,- Ft
Színjelölő készlet
BASIC jelölőkocsi 1 doboz sárga festékkel és 12 további doboz festékkel
Nettó
74.600,- Ft
16 termék található

Jelölőfesték és jelölőspray – nem nagy művészet, de rendkívül nagy biztonság!Nem kell második Picassónak vagy Van Gogh-nak lenni ahhoz, hogy festékekkel tartós hatást érjen el. Legalábbis akkor, ha a folyamatok biztonságáról és az üzemen belüli tájékozódásról van szó. Ilyen esetben elegendő néhány jól elhelyezett vonal, amelyek biztonságosan és egyértelműen terelik az embereket, a gépeket és a szállítóeszközöket – ebben segítenek például a KAISER+KRAFT kínálatában megtalálható jelölőspray-k. Megosztjuk Önnek, milyen szempontok fontosak.
Hol használhatók a különböző típusú jelölőfestékek vagy jelölőspray-k?Az emberek megtanulták, hogy bizonyos színekre bizonyos módon reagáljanak. És Ön pont ezt használhatja ki az üzemben. A festékkel jelölt vonalak hosszú távú megoldásnak számítanak a csarnokpadlón vagy kültéren, emellett helyet is megtakarítanak, és kevesebb információs táblát, útmutatót vagy lezárást igényelnek.A munkahelyi rendelet 17. §-a ismerteti közelebbről, mit és milyen formában és terjedelemben kell megjelölni.Minden piros színű vonal és a megfelelően, csíkokkal satírozott felület ugyanazt jelenti: állj, stop, eddig és ne tovább! A sárga jelölőfesték például a raktárakban vált be, mivel erős kontraszthatással rendelkezik, és ezen kívül figyelemfelhívó hatású. Ezért jelentik a sárga színű vonalak a legjobb választást a gyalogos vagy a járműves közlekedési utak elhatárolására, az állvány- és a géphelyzetek vagy a területek megjelölésére.A fehér a közúti közlekedés színárnyalata, és ezért elsősorban kültéren használják – vagy üzemcsarnokok és látogatói zónák feliratozására. Ha szeretne további zónákat kijelölni, régi jelöléseket eltakarni vagy más kontrasztarányt választani, akkor ezekben ugyancsak segíthetünk Önnek.
Tartósság jelölőfestékekkel és jelölőspray-kelNem titok, hogy a jelölőfestékek nagy szerepet játszanak az üzembiztonságban. Az sem titok, hogy tiszta vonalakat mindenekelőtt a megfelelő jelölőeszközökkel helyezhet el.Az, hogy a jelölőfesték minősége mennyire fontos, többnyire csak hosszú távon mutatkozik meg. Elvégre van Önnek jobb dolga is, mint minden esőzés után vagy a padlócsarnok mélypórusú tisztítása után újrahúzni a vonalakat. Ezért a KAISER+KRAFT webáruházában ipari és vállalati használatra optimalizált, rendkívül kopásálló jelölőfestékeket kínálunk, amelyek ellenállóak számos vegyszerrel szemben. Szolgálhatunk tanácsadással is? Akkor forduljon hozzánk.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás