Tisztaság és rendezettség 6 lépésben

Így könnyű rendben tartani az íróasztalt

2020/08/31

Folyamatosan növekvő irathalom, megszámlálhatatlanul sok cetli, fényképek a tavalyi nyaralásról és kiürült kávéscsészék – így néz ki a legtöbb íróasztal. Még akkor is, ha kutatások bizonyítják, hogy a rendezetlen munkahely ösztönzi a kreativitást, jó néhány érv szól a rendezett környezet mellett.

A Fraunhofer Institut felmérése szerint az irodában eltöltött munkaidejük nagyjából egyharmadát az emberek olyan tevékenységekkel töltik, amelyek hozzáadott értéket nem teremtenek. A rumlis íróasztalok, amelyeken a munkatársaknak állandóan kutatniuk kell a megfelelő dokumentumok után, jelentős mértékben hozzájárulnak a hatékonyság csökkenéséhez.

Miért olyan fontos az íróasztal rendben tartása?

Első pillantásra az íróasztal rendbe rakásával eltöltött idő kontraproduktívnak tűnik. Ennek ellenére végül mégis több munkát tud elvégezni. Egy rendezett íróasztal mindenesetre sok szempontból hasznos:

  • Gyorsabban dolgozik, ha minden munkadokumentum kézközelben van.
  • Produktívabb, és jobban tud koncentrálni, ha a munkafolyamatot nem kell állandóan dokumentumkeresési akciókkal megszakítani.
  • Szabadabban mozoghat, ha elegendő hely van az íróasztalon.
  • Az ügyfelek és kollégák számára is professzionálisabb képet fest, ha rendet tart az íróasztalán.
  • Megakadályozza, hogy a baktériumok és vírusok elszaporodjanak, ha íróasztalát rendszeresen letakarítja.

6 lépés a tökéletesen rendezett íróasztalért

Sok munkatárs álmodozik rendezett íróasztalról, azonban nem tudják, hogyan is kezdjenek neki. Mi segítünk Önnek legyőzni ezt az akadályt. Hat lépésben olyan rendszert varázsolhat az íróasztalán, amelynek köszönhetően egy jó ideig biztosan rend marad.

Hogyan tisztítsam az elektromos gépeket az íróasztalon?

Hol található a legtöbb baktérium és vírus az irodában? Az előző napi kávéscsésze után a telefon a másik, ahol a bacilusok szívesen szaporodnak. Hogyan tudja megfelelően megtisztítani az irodai eszközöket? Olvasson tovább, és eláruljuk.

Reméljük, hogy az itt felsorolt tippek hozzásegítik Önt egy kellemes, tiszta munkahelyhez. Szívesen adunk Önnek tanácsot a megfelelő irodafelszerelés mint például takarítócikkek és szaniter kellékek kiválasztásához.

Így könnyű rendben tartani az íróasztalt mg$

További kérdései vannak?

Hívjon minket díjmentesen vagy küldjön nekünk e-mailt.