Helyes hulladékkezelés az üzemben: így motiválhatja munkatársait

2020/07/01

Vezetőként Ön is tudja, hogy milyen fontos, hogy az Ön üzeme is hozzájáruljon a környezet és az erőforrások védelméhez. Ennek során fontos szerepet játszik a helyes hulladékkezelés. A figyelembe veendő pontos tudnivalókat a hulladékkezelésre vonatkozó aktuális törvények írják elő.

Miután megismerte az elméleti tudnivalókat, adódik a gyakorlati megvalósítás kérdése: hogyan implementálható törvényesen a mindennapokban ez a sok rendelet és előírás? Ehhez mindenkinek egy irányba kell húznia. A jelen ismertető fontos ötleteket tartalmaz a hulladékkezelés megvalósításával kapcsolatban.

  • Hogyan kommunikálhatja legjobban a hulladékkezeléssel kapcsolatos rendelkezéseket?
  • Hogyan ösztönözheti munkatársait ezek betartására?
  • Milyen hulladéktárolók és a vállalat mely részein használhatók

Így tájékoztathatja munkatársait a legjobb módon a hulladékkezeléssel kapcsolatos rendelkezésekről

Munkatársai csak akkor járulhatnak hozzá a helyes hulladékkezeléshez, ha arról pontosan tájékoztatják őket és pontosan ismerik a teendőiket. Mi egy háromlépéses kommunikációs stratégiát javasolunk:

Így működik: munkatársak motiválása a hulladékkezelési törvények gyakorlatba történő átültetésére

Az első lépés a kommunikáció. Azonban vannak más intézkedések is, amelyekkel növelheti annak az esélyét, hogy az Ön vállalatánál mindig helyesen valósítsák meg a hulladékkezelési irányelveket.

A megfelelő hulladéktároló a vállalat bármely területe számára

A vállalatnál álljon rendelkezésre minden típusú hulladékhoz a megfelelő tartály. Soha ne legyen kétséges, hogy melyik hulladék hová tartozik. A következőkben megtudhatja, hogy mely vállalatterületen mely hulladéktárolók a nélkülözhetetlenek.

További kérdések esetén állunk rendelkezésére a következő, ingyenesen hívható telefonszámon: +36 (23) 513 823, Mobil: (30) 55 25 400. Írásban az alábbi e-mail-címen várjuk megkeresését: service@kaiserkraft.hu.