+36 (23) 513 823 
  Oldal nyomtatása

Előnyök kiemelt ügyfeleknek

Mi tesz minket vonzóvá a kiemelt ügyfeleink számára? Az eszményképeink – a fenntarthatóság, a projektlebonyolítás, az E-beszerzés, a logisztikai tanácsadás és európaiasítás – az ügyfeleink számára olyan kritériumok, amelyek a KAISER+KRAFT céget az Ön kiemelt szállítói közé emelik, hiszen Ön is hozzá szeretne járulni az ökológiai egyensúlyhoz, és mi a rendelési folyamatokat a leghatékonyabban alakítjuk.

Fenntarthatóság és terep-marketing

A terep-marketing keretén belül a kiemelt ügyfeleket kívánságra állandó szakember segíti, aki segít a választék kiértékelésében, ápolásában és optimalizálásában. Ez többnyire előre megkötött keretszerződések keretén belül történik, amelyekben meghatározzuk szolgáltatási csomagunkat. A tanácsadóval és a további szolgáltatásainkkal, pl. karbantartás, CAD-tervezés és egyedi kivitelek a projekteket helyben, egyedileg és gyorsan le tudjuk bonyolítani.

 

A fenntarthatóság a vállalatunkban rendkívüli előnyt jelent a kiemelt ügyfeleinknek. Az ő munkatársaiknak például olyan ergonomikus irodabútorokra van szükségük, amelyek nem környezetszennyező festékkel vannak lefestve, hanem „zöld“ termékként vannak minősítve. A KAISER+KRAFT az ilyen igények keretén belül olyan kiváló minőségű saját márkát kínál, mint az EUROKRAFT active green. Ezeket a termékeket az ügyfél az adatainak megadásánál saját CO2-lábnyomához is számba veheti, így számára is hasznot hoz a jobb ökológiai egyensúly. Az egyensúlyt minden termékünk CO2-semleges küldeményezése is pozitívan befolyásolja.

E-Business

A KAISER+KRAFT által a legkülönbözőbb formákban kínált E-beszerzés leegyszerűsíti a rendelési folyamatot, és az ügyfél mindenkori igényeihez szabott lehetőségeket kínál. Kiemelt ügyfelünk profitál abból, hogy termékválasztékunkat saját gazdasági rendszerébe integrálhatja. A legkülönbözőbb vállalati területek alkalmazottainak lesz így lehetősége a termékek közvetlen megrendelésére, a vezető ezeket a rendeléseket pedig esetleg csak engedélyezi, vagy elutasítja, mielőtt az együttes megrendelés beérkezik hozzánk.

Nemzetköziség

Számos keretszerződéses ügyfelünknek vannak hozzánk hasonlóan egész Európában kirendeltségei. Ha Ön a KAISER+KRAFT-ot választotta beszállítójának a különböző országokban, akkor megvan az az előnye, hogy ugyanazt a terméket minden országban ugyanazzal a cikkszámmal tudja megrendelni. Ez nemcsak magát a rendelési folyamatot egyszerűsíti le, hanem a leltározást is megkönnyíti.

ELŐNY az Ön számára

Azért kínáljuk ezeket a szolgáltatásokat, mert mi minden ügyfelünk igényeit a szívünkön viseljük. A KAISER+KRAFT-nál mind a kis, mind a nemzetközi kiemelt ügyfeleink megtalálják a saját előnyüket.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás