+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Emelési tartomány
Teherbírás
 

Asztal alá állítható bakok és görgős bakok

Nem elég nagy a munkaállomása? Semmi probléma! Választékunkban talál álló bakokat és görgős bakokat is. Ezek a sokoldalúan használható segítőeszközök megkönnyítik a mindennapi műhelymunkát, amikor körülményes és nehéz alkatrészekkel kell dolgoznia, például csövekkel, lemezekkel és más hosszú tárgyakkal.
3 termék található
| | |
EUROKRAFT - Görgős bak
V-tartóval, emelési tartomány 635 - 1025 mm
Nettó
87.300,- Ft
EUROKRAFT - Görgős bak
acél szállítógörgővel, emelési tartomány 675 - 1065 mm
Nettó
90.400,- Ft
EUROKRAFT - Görgős bak
acél szállítógörgővel, emelési tartomány 610 - 970 mm
Nettó
91.700,- Ft
3 termék található
Álló bakok és görgős bakok – a munkavégzés megkönnyítése a szó legszorosabb értelmében.
Nehéz lapok, hosszú csövek, kezelhetetlen deszkák: ha műhelyben vagy építkezésen ilyesmikkel kell foglalkoznia, akkor bizonyára jól ismeri az álló bakok és a görgős bakok előnyét. Miben különböznek? Ez könnyű kérdés. Az álló bakok például akkor használatosak, amikor raklapokat kell egy bizonyos magasságba felemelni, hogy dolgozni lehessen rajtuk. Egyszerűen több álló bak is alá helyezhető, és már kész is. Alternatívaként egyetlen álló bakkal egyszerűen kibővítheti a munkapadja tárolófelületét. Biztonsági szempontok miatt nem kell aggódnia, hiszen minden modellünk rendkívül robusztus, és gond nélkül kibírja a zord műhelyi mindennapokat. Az egyetlen dolog, amelyre mindenképpen ügyeljen, az az álló bakok megfelelő teherbírása. Ha pedig elkészült a munka, egyszerűen összecsukhatja az álló bakot, majd helytakarékosan elrakhatja, vagy a következő felhasználási helyre viheti.

Álló bakok és görgős bakok – egyszerűen praktikusak, egyszerűen jók.
A görgős bakok ezzel szemben csökkentik a mozgatáshoz szükséges erőráfordítást, így ideális választást jelentenek, ha munka közben hosszabb csöveket vagy deszkákat kell alátámasztani például a gépekhez (pl. a maró- vagy a fúrógéphez) történő szállításhoz. Rendelhetők normál szállítógörgővel vagy V alakú tartóval és golyós görgőkkel. Utóbbi változat rugalmasabb, ugyanis a munkaeszköz minden irányba mozgatható, nemcsak előre- és hátrafele. És az ergonómia szempontjából? Mivel minden görgős bak magassága fokozat nélkül állítható, így búcsút inthet a hajolgatásnak, a nyújtózkodásnak és a fájdalmaknak. Nálunk garantáltan megtalálja a megfelelő modellt!
Termék-összehasonlítás