+36 (23) 513 823 

Műhely, ipari

A mesterek nem az égből pottyantak. Ezt jól tudjuk. Ugyanis a műhelyben állnak. És még szívesebben állnak ott, ha a műhely professzionálisan van felszerelve. Méghozzá olyan munkaeszközökkel és termékekkel, amelyek biztonságosak, ergonomikusak és erősek, és amelyek mesterműhellyé varázsolják a munkahelyet. Ehhez már csak egy dolgot tennénk hozzá: mesteri választás.
Termékkategóriáink
Asztal alá állítható bakok és görgős bakok
Nem elég nagy a munkaállomása? Semmi probléma! Választékunkban talál álló ...
Forgalmi tükrök
Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, mi ad nagy biztonságot a vidéken? A válasz: a ...
Fűtőkészülékek
Ezen a kategóriaoldalon minden a melegen tartásról szól. Ha ugyanis a ...
Hegesztésvédelem
Biztonság hegesztés közben… Bizonyos munkahelyeken soha sem lenne szabad ...
Ipari kijelzők
Az ipari kijelzők sokoldalúan használhatók, legyen szó akár a látogatók ...
Ipari szőnyegek
Most pedig következzenek a szőnyegek, méghozzá az ipari szőnyegek. Hihetetlenül ...
Kézi lámpák, reflektorok építkezésekre
Kézi lámpák és építkezési reflektorok manapság már számos kivitelben érhetők el. ...
Laborkészülékek
Tudásunk jelentős részét az olyan laborkészülékeknek köszönhetjük, mint a ...
Munkahelyi lámpák
A megfelelő munkahelyi világítás az egyik legfontosabb tényező a hatékonyabb és ...
Munkapadok
Ennél a terméknél nem kell kétszer meggondolnia a vásárlást: mit sem ér egy ...
Műhelypultok
Műhelyekben, a szállítmányozásban és a raktárban is szükség lehet hosszú ...
Perforált lemezes rendszerek
Vigyen rendszert az életébe – a perforált lemezes rendszerekkel. Segítségükkel ...
Szerelőkocsik
A sokoldalú megoldás: asztalkocsi, a mobil „műhely''. Bárhová elér, könnyen ...
Szerszámkocsik
Tudja, mi az, ami minden műhely számára nélkülözhetetlen? Vagy másképpen: a ...
Tömlő- és kábelfelcsévélők
Botlásveszély, kábelrengeteg, összegabalyodott tömlők – a soha viszont nem ...
Tömlőtechnika
Hogyan kerülnek a folyadékok a tartályból a kannába? És mi a helyzet a sűrített ...
Ventilátorok
Kiváló megoldást nyújtanak, és nem csak a forró nyári napokon: a ventilátorok. ...

Műhely és ipar – az üzemi felszerelés központi kérdéseiBelegondolt már valaha, hogyan függ össze a világítás a produktivitással? Vagy miért olyan közkedveltek a perforált lemezes rendszerek a műhelyekben és az iparban, ha felmerül a rend kérdése? Önnek nem kell ilyen kérdésekkel foglalkoznia, a válaszok kutatása a mi feladatunk.Üzemi termékkínálatunkban minden olyat összegyűjtöttünk, ami a vállalatát szervezettebbé, produktívabbá és biztonságosabbá teszi. Mindehhez még vásárlási tanácsadót is biztosítunk. Végtére is biztosan számos sokkal fontosabb dolga van, mint az üzemi felszerelés miatt aggódni.Nulláról a tevékenység megkezdéséig a műhelyben és az iparbanMinden tevékenység megkezdése előtt először is van üres helyiségünk. Mivel négy falból még közel sem lesz műhely, bemutatjuk újra az Executive Magazin hasábjain megjelent „Minden a maga helyén'' című írásunkat, amely a berendezés megtervezését taglalja.Ezen a lépésen már régen túljutott? Tökéletes, akkor jöhetnek a munkahelyek. Választhat külön munkapadokat, vagy dönthet például a Lista rendszerberendezések mellett. Előnye: ha minden komponens össze van hangolva, a munkahely rendezetten fest, jobban rendszerezhető, és az aktuális igényekhez igazítható.Várjunk csak, nincs itt túl sötét? Fény nélkül természetesen nem születhetne a műhelyben vagy iparban más, mint kék-zöld foltok és üresjárat. Elég egy sima villanykörtét lógatni a munkapad fölé, és kész is? Nekünk van néhány jobb ötletünk. A világítási megoldásokkal kapcsolatos tippjeink segítségével fényt vihet a munkájába.Munkahely: kész. Világítás: kész. Mi hiányzik még… A szerszámok! Ahelyett, hogy minden egyes segédeszközt külön-külön vásárolna meg, szerszámkészleteinkkel megspórolhatja magának a keresgélést, és árnyéktáblák formájában rögtön rendet is vásárol magának.Mivel mindenre gondolunk, a padlóvédő lapokról szóló segédletünkben tippeket talál arról, hogyan teheti biztonságosabbá a munkahelyi mindennapokat, és hogyan választhatja ki a tökéletes alátétet. A megfelelő felszereléssel gyorsan egészségkímélő és tiszta álló munkahelyet teremthet.Most már jöhet is az indulás! Ha pedig még mindig hiányzik valami, nálunk minden esetben megtalálja a megfelelő terméket. Ha nem találja meg gyorsan, amit keres, hívjon minket. Tudjuk, hogy nincs ideje hosszasan gondolkodni, hiszen várja a munka!

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás