Márka
Magasság [mm]
1900
1900
2100
2100
-
Szélesség [mm]
300
300
4000
4000
-

Hegesztésvédelem

Biztonság hegesztés közben… Bizonyos munkahelyeken soha sem lenne szabad hegesztésvédők nélkül nekilátni a munkának. Ezek ugyanis védelmet nyújtanak a hegesztési füst, a hegesztési fény és a szikra ellen – a munka akadályozása nélkül. Termékeinkkel professzionálisan állíthatja össze személyes védőfelszerelését.

A Hegesztésvédelem kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: QUIPO, JUTEC.

Legkeresettebb
Modell száma: 17
Nézet:
Hegesztésvédők a hegesztési munkák biztonsága érdekében
A hegesztéshez mindig kifejezetten javasolt hegesztésvédők használata. A műhelyi és az ipari munkavégzés során a hegesztés számos projektben fontos munkafázist képez. A hegesztőknek ügyelniük kell a megfelelő hegesztésvédelemre. A szikrák mellett elsősorban a hegesztés során létrejövő hegesztési fény jelent veszélyt. Hegesztő védőmaszk vagy hegesztő védőfalak használatával a hegesztő és más személyek is hatékonyan megvédhetők ezektől a veszélyektől. A hegesztésvédelem megfelelő biztonságot nyújt a munkahelyen. És mivel a munkavédelem rendkívül fontos, webáruházunkban munkavédelmi ruházatot, védőcipőket, védőkesztyűket, valamint légzés-, szem- és hallásvédőket is talál.

Robusztus hegesztésvédő eszközök
A professzionális hegesztésvédelem jellemzője, hogy problémamentes munkavégzést tesz lehetővé anélkül, hogy akadályozná a dolgozót. A KAISER+KRAFT kínálatában megtalálható kiváló minőségű és kifinomult hegesztőpajzsok erősek, megvédenek a hegesztési füsttől és a hegesztési fénytől, emellett viselésük is kényelmes. Így zökkenőmentes munkavégzést tesznek lehetővé. A speciális védőüvegek még a szemüvegesek számára is alkalmasak. A modern napelemes megoldás révén emellett elemcserére sincsen szükség. A hegesztési munkák esetében alapvetően fontos szempont, hogy a professzionális felszerelés és a robusztus hegesztésvédők megbízhatóak legyenek. A kiváló minőségű hegesztésvédő falak fix állást biztosítanak, és biztonságos védelmet nyújtanak a szikrák ellen. Emellett segítségükkel elválasztható a hegesztő munkaterülete. A sisakokra is fix tartás jellemző, ami megkönnyíti a munkavégzést. A kiváló minőségű anyagok révén optimális védelem biztosítható. A hegesztésvédő felszerelés átgondolt kialakítása az átfogó védelemhez is hozzájárul a hegesztés során. A hegesztésvédelmet célzó felszerelések kialakítása gyakorlatias körülmények figyelembe vételével történik, így érhető el, hogy a használat során is optimális eredmények születhessenek. Innovatív megoldások, például mobil hegesztésvédő falak bővítik ki a funkcionális felszerelések felhasználási területét.