+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Magasság
Szélesség
 

Hegesztésvédelem

Biztonság hegesztés közben… Bizonyos munkahelyeken soha sem lenne szabad hegesztésvédők nélkül nekilátni a munkának. Ezek ugyanis védelmet nyújtanak a hegesztési füst, a hegesztési fény és a szikra ellen – a munka akadályozása nélkül. Termékeinkkel professzionálisan állíthatja össze személyes védőfelszerelését.
15 termék található
| | |
Nettó
150.000,- Ft -tól
QUIPO - BASIC hegesztővédőfal, mobil
szé x ma 1400 x 2000 mm, ISO szabvánnyal
Nettó
45.400,- Ft
Nettó
115.000,- Ft -tól
Nettó
12.300,- Ft -tól
QUIPO - BASIC védőfal, mobil
szé x ma 1400 x 2000 mm, ISO szabvány nélkül
Nettó
45.400,- Ft
Nettó
66.500,- Ft
Nettó
91.000,- Ft
Nettó
135.000,- Ft
QUIPO - Hegesztésvédő ponyva
DIN szabvány nélkül
Nettó
12.300,- Ft -tól
Nettó
5.610,- Ft -tól
Nettó
12.600,- Ft -tól
QUIPO - PREMIUM védőfal, mobil
lamellás függönnyel
Nettó
150.000,- Ft -tól
Nettó
115.000,- Ft -tól
Mobil hegesztési védőfüggöny
egyrészes kivitel, ma x szé 1900 x 2100 mm
Nettó
115.000,- Ft -tól
Mobil hegesztési védőfüggöny
3-részes kivitel, ma x szé 1930 x 3800 mm
Nettó
155.000,- Ft -tól
15 termék található
Hegesztésvédők a hegesztési munkák biztonsága érdekében
A hegesztéshez mindig kifejezetten javasolt hegesztésvédők használata. A műhelyi és az ipari munkavégzés során a hegesztés számos projektben fontos munkafázist képez. A hegesztőknek ügyelniük kell a megfelelő hegesztésvédelemre. A szikrák mellett elsősorban a hegesztés során létrejövő hegesztési fény jelent veszélyt. Hegesztő védőmaszk vagy hegesztő védőfalak használatával a hegesztő és más személyek is hatékonyan megvédhetők ezektől a veszélyektől. A hegesztésvédelem megfelelő biztonságot nyújt a munkahelyen. És mivel a munkavédelem rendkívül fontos, webáruházunkban munkavédelmi ruházatot, védőcipőket, védőkesztyűket, valamint légzés-, szem- és hallásvédőket is talál.

Robusztus hegesztésvédő eszközök
A professzionális hegesztésvédelem jellemzője, hogy problémamentes munkavégzést tesz lehetővé anélkül, hogy akadályozná a dolgozót. A KAISER+KRAFT kínálatában megtalálható kiváló minőségű és kifinomult hegesztőpajzsok erősek, megvédenek a hegesztési füsttől és a hegesztési fénytől, emellett viselésük is kényelmes. Így zökkenőmentes munkavégzést tesznek lehetővé. A speciális védőüvegek még a szemüvegesek számára is alkalmasak. A modern napelemes megoldás révén emellett elemcserére sincsen szükség. A hegesztési munkák esetében alapvetően fontos szempont, hogy a professzionális felszerelés és a robusztus hegesztésvédők megbízhatóak legyenek. A kiváló minőségű hegesztésvédő falak fix állást biztosítanak, és biztonságos védelmet nyújtanak a szikrák ellen. Emellett segítségükkel elválasztható a hegesztő munkaterülete. A sisakokra is fix tartás jellemző, ami megkönnyíti a munkavégzést. A kiváló minőségű anyagok révén optimális védelem biztosítható. A hegesztésvédő felszerelés átgondolt kialakítása az átfogó védelemhez is hozzájárul a hegesztés során. A hegesztésvédelmet célzó felszerelések kialakítása gyakorlatias körülmények figyelembe vételével történik, így érhető el, hogy a használat során is optimális eredmények születhessenek. Innovatív megoldások, például mobil hegesztésvédő falak bővítik ki a funkcionális felszerelések felhasználási területét.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás