+36 (23) 513 823 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Égő
Fényáram
Reflektortípus
Teljesítmény
 

Kézi lámpák, reflektorok építkezésekre

Kézi lámpák és építkezési reflektorok manapság már számos kivitelben érhetők el. Itt megtudhatja, mikor jobb egy kézi lámpa, és mikor jobb egy építkezési reflektor, valamint milyen funkciók milyen felhasználási célt szolgálnak.
29 termék található
| | |
Ex sisak- és zseblámpa
eLED-del, teljesítmény 23,3 W
Nettó
27.600,- Ft
Ex sisak- és zseblámpa
eLED-del, teljesítmény 7,7 W
Nettó
19.600,- Ft
Ex sisak- és zseblámpa
eLED-del, teljesítmény 7,2 W
Nettó
19.900,- Ft
Ex sisak- és zseblámpa
eLED-del, teljesítmény 12,1 W
Nettó
24.100,- Ft
Toll alakú zseblámpa
eLED-del, teljesítmény 3,9 W
Nettó
13.100,- Ft
LED-es biztonsági zseblámpa
lítium-ion akkumulátorral
Nettó
125.000,- Ft
Nettó
32.500,- Ft
LED-es biztonsági sisaklámpa
lítium-polimer akkumulátorral / 4 db AAA elemmel
Nettó
55.200,- Ft
Nettó
17.700,- Ft
Új
LED-es zseblámpa
erős alumíniumházzal
Nettó
16.500,- Ft
Új
LED-es kézi lámpa
műhelyekbe és üzemekbe
Nettó
15.800,- Ft
Új
LED-es zseblámpa
műanyag ház
Nettó
14.100,- Ft
Új
LED-es műhelylámpa
csíptetős tartóval
Nettó
33.700,- Ft
Új
NOVA SPS LED-es reflektor építkezésekre
cserélhető akkumulátoros rendszer, hálózati csatlakozás, Bluetooth
Nettó
92.600,- Ft -tól
Új
MAG PRO LED-es kézi lámpa
fokozat nélkül állítható fényerő
Nettó
22.400,- Ft
Új
UNIFORM LED-es kézi lámpa
töltőállomással
Nettó
31.000,- Ft
Új
MINIFORM LED-es zseblámpa
ultra vékony, felül spotfénnyel
Nettó
19.900,- Ft
Új
MINI SLIM összecsukható LED-es kompakt lámpa
3 az 1-ben lámpa, összecsukható
Nettó
22.400,- Ft
Új
SLIM összecsukható LED-es kompakt lámpa
3 az 1-ben lámpa, összecsukható
Nettó
27.500,- Ft
Új
I-VIEW LED-es homloklámpa
akkumulátorral és érzékelőtechnológiával
Nettó
25.800,- Ft
Új
NOVA K C+R LED-es reflektor építkezésekre
kábeles és akkumulátoros üzem
Nettó
68.500,- Ft -tól
Új
NOVA R LED-es reflektor építkezésekre
hordozható, akkumulátorral, fényerő-szabályozási funkcióval
Nettó
36.100,- Ft
Új
LED-es munkalámpa hangszóróval
hangszóróval és mágneses talppal
Nettó
46.500,- Ft
Új
LED-es munkalámpa
Bluetoothos hangszóró
Nettó
85.800,- Ft -tól
Új
LED-es kézi lámpa hangszóróval
Bluetoothos hangszóróval
Nettó
46.500,- Ft
Új
Nettó
46.300,- Ft
Új
LED reflektor építkezésekre 40W
Bluetooth-os hangszóróval
Nettó
56.600,- Ft
Új
LED reflektor építkezésekre 60W
2 csatlakozóaljzattal együtt
Nettó
51.500,- Ft
29 termék található

Folyamatos fény: akkumulátoros kézi lámpák és építkezési reflektorokVágjunk is bele! Mit kell tudnia egy üzemi és műhelyi használatra készült kézi lámpának? Zseblámpaként és munkalámpaként természetesen erős fényt kell tudnia kibocsátani. Az általunk kínált kézi lámpáknál ez természetesen alapvető tulajdonság. Számos további tényező is van azonban, amelyeket a kézi lámpák és az építkezési reflektorok vásárlása előtt érdemes figyelembe venni:1. Hány kézre van szüksége?


Javítás és szerelés esetén általában mindkét kezére szükség van a munkához. Ezért ezekre az esetekre a mágnessel ellátott kézi lámpák a legideálisabbak. A mágnesek a lámpába vannak beépítve. Ugyanúgy a kezek felszabadítását szolgálják a behúzható akasztók is.2. Nedves környezetben dolgozik?


Ha víz csöpög vagy olaj spriccel, a kézi lámpának víztömítettnek és vegyszerállónak kell lennie. Az ilyen akkumulátoros kézi lámpák kifejezetten ilyen környezetben való használatra készültek, és nagy népszerűségnek örvendenek a profik körében.3. Robbanásveszélyes területeken dolgozik?


Akkor a kézi lámpa legyen robbanásvédett – az érvényben lévő szabványoknak megfelelően. Az olajiparban, valamint tűzoltás vagy katasztrófaelhárítás stb. során ez elengedhetetlen.4. Fontos, hogy állítható legyen a munkafény?


Az egyik embernek rendkívül erős fény szükséges, a másiknak viszont ez fejfájást okoz, és csak sötétebb fény mellett tud a munkájára koncentrálni. Ezért számos kézi lámpánk fényereje állítható. Egyszerűen csak állítsa be a munkájához megfelelő fényt. Tekintse meg fokozat nélkül állítható fényerejű kézi lámpáinkat: 10 és 100% között állítható fényerővel.5. Fontos, hogy állítható legyen a lámpa?


Akkor a forgatható fejű kézi lámpa a megfelelő. Egyszerűen forgassa el a fejet arra, amerre szükséges: balra fel, jobbra le és újra egyenesen.6. Milyen hosszan tartja a lámpát a kezében?


Ha már egy órát kézben kell tartania a lámpát, egészségügyi tényezők is fontos szerepet játszanak. Az ergonomikus fogantyúval rendelkező lámpákat javasoljuk erre az esetre.Kézi lámpák vagy építkezési reflektorok? Mindkettő!Bár, ha szabad kézre van szükség, szóba jöhetnek a kézi lámpák, de ha egy nagyobb munkafelületet kell megvilágítani, akkor csak az építkezési reflektorok kiegészítőiként szolgálhatnak. A reflektorok egyszerűen elhelyezhetők a padlón vagy egy állványon, és a mozgatható fogantyúval a fényáram a megfelelő szögbe állítható. Miért jobbak ehhez az építkezési reflektorok? Mert akár 1000 lumen megvilágítással rendelkeznek, rendkívül masszívak, és általában vízállóak. Emellett az akkumulátor rendkívül hosszan tart. Természetesen egy építkezési reflektort kézben tartva is lehet világításra használni – ez ugyanakkor hosszabb távon megerőltetőbb. Ezért, ha kiegészítő fényre van szüksége egy adott területen, a kézi lámpa jelenti a megfelelő megoldást.Kézi lámpát vagy építkezési reflektort keres? Ne feledje a teljesítményt.A webáruházunkban megtalálható kézi lámpák és építkezési reflektorok bármilyen igénynek megfelelnek. Kis, közepes és nagy változatokat kínálunk tartókkal, állványokkal vagy mágnesekkel. Az energiát a lámpák töltőrendszerekkel és beépített powerbankokkal kapják. Ráadásul három év garanciát biztosítunk a lámpákra. Sikerült meggyőznünk? Akkor vásároljon máris!

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás