Márka
Terméktípus
Szélesség [mm]
605
605
4050
4050
-

Munkapadok

Ennél a terméknél nem kell kétszer meggondolnia a vásárlást: mit sem ér egy műhely a megfelelő munkapadok nélkül! Munkapadjaink segítségével intelligens módon rendezheti be és rendszerezheti műhelyét. Emellett a munkapadok szilárd alapot adnak a legkülönfélébb műhelymunkákhoz. Alapvető munkaeszköz, amely Önnél sem hiányozhat.

A Munkapadok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: ANKE, EUROKRAFTpro, LISTA, RAU, EUROKRAFTbasic, QUIPO, Treston.

Legkeresettebb
Modell száma: 345
Nézet:
Munkapadok – munkaasztalok a műhelyek számára
Itt neves gyártók erős és kiváló minőségű munkapadjait találja. Legyen szó akár műhelyről vagy raktárcsarnokról – ezek a munkaasztalok és szerszámszekrények bárhol széles körben alkalmazhatók. Az erős asztallapok kiválóan alkalmasak nagyfokú és gyakori igénybevételre, emellett kiviteltől függően tárolóhelyet is biztosítanak a rend és a tisztaság érdekében. Minden munkapad erős, masszív, fából és fémből készül, rendkívül stabil és hosszú élettartamú. Mobil felhasználáshoz a kínálatban megtalálhatók könnyű és mozgatható munkaasztalok és szekrények, amelyek elsősorban kisebb helyiségekbe kiválóak. Különösen helytakarékos egy kisméretű, görgőkkel felszerelt mobil munkapad, amelyben a fontos dolgok a fiókokba helyezhetők, az asztallapon pedig hely marad a munkavégzéshez. A kínálatban megtalálható munkapadok közül több állítható magasságú (pl. ez az állítható magasságú munkapad tömörbükk lappal), és moduláris rendszerben kombinálható más bútorokkal. Az anyagok és a szerszámok tárolásához számos modellnél beépített fiókok vagy tárolófelületek találhatók. Munkapad vásárlásánál így lehetőség van a teljesen egyedi kialakításra.

Fa vagy acéllemez munkapadok – robusztus munkafelületek bármely igényre
Speciális helyiségekbe ezenkívül mobil görgős konténerek formájában is rendelkezésre állnak munkapadok, amelyek gond nélkül integrálhatók a meglévő berendezésbe. A munkaasztalok minden kivitele rendkívül teherbíró, megbízható, és a legjobb minőségű kidolgozás jellemzi őket. Ehhez ízléses és időtálló formatervezés társul, így a munkafelületek és tárolóhelyek professzionálisan illeszkednek a modern irodai és műhelyi berendezésekhez. Az asztallapok választhatók univerzális lap, acéllemez burkolatos lap vagy tömörbükk lap formájában. Az ajtók és a fiókok esetén ezenkívül lehetőség van számkombinációs zárral történő biztosításra, így csak az arra jogosultak férhetnek hozzá. A KAISER+KRAFT-nál sokoldalú és kiváló minőségű munkapadok széles választéka áll rendelkezésére a vállalatok számára. Segítségükkel a legjobban szerelkezhet fel az elvégzendő munkákhoz. Professzionális munkapadok a profik számára.