Márka
Hossz [mm]
25
25
2400
2400
-
Terméktípus

Perforált lemezes rendszerek

Vigyen rendszert az életébe – a perforált lemezes rendszerekkel. Segítségükkel gyorsan és praktikusan teremthet a munkahelyen nagyobb rendszert. Jó megoldás a munkaanyagok, a szerszámok és az aprócikkek helytakarékos és átlátható tárolásához.

A Perforált lemezes rendszerek kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: EUROKRAFTpro, LISTA, ANKE, QUIPO, RAU, Treston.

Legkeresettebb
Modell száma: 74
Nézet:
Perforált lemezes rendszerek – univerzálisan alkalmazhatók és nagy segítséget jelentenek
A perforált lemezes rendszerek számos területen használatosak, és számos kihívásra nyújtanak praktikus megoldást a tárolás területén. Ideálisak a szerszámszekrények mellett a szerszámok és a rögzítőanyagok tárolásához a műhelyben. A perforált lemezes rendszerek segítenek abban, hogy a munkaanyagok és a szerszámok folyamatosan kéznél legyenek. A rendszerek felszerelhetők a falra vagy felállíthatók szabadon a helyiségben. Ezért a perforált lemezes rendszerek kiválóan alkalmasak az üzletekben is az áruk prezentációjához. A perforációkba akasztók helyezhetők, amelyekre felfüggeszthetők az áruk. A terméktípus függvényében az akasztók egyedileg elrendezhetők. A rendszerekhez elérhető kiegészítő felszerelések segítségével az áruk átláthatóan és rendezetten állíthatók ki és tárolhatók. Ugyanez az alapelv érvényesül az üzemben, a műhelyben és a gyártásban is. A perforált lemezes rendszereken az egy adott munkaállomáshoz szükséges szerszámok egyedileg elrendezhetők. Állítható fal formájában a szabadon álló perforált lemezes fal elválasztóelemként is funkcionálhat különböző árucsoportok vagy műhelyi területek között. Az elválasztóelemekhez mindkét oldalról használható perforált lemezek állnak rendelkezésre, így egy ilyen rendszer rendkívül hatékonyan használható.

Rugalmasan bővíthető perforált lemezes rendszerek a kereskedelem és az ipar számára
Webáruházunkban hasznos perforált lemezes rendszereket talál kereskedelmi és ipari használatra. A KAISER+KRAFT kínálatában számos tartozék található a perforált lemezek felszereléséhez, például perforált lemezhez való akasztók, tárolódobozok, tárolópolcok, szerszámszorítók vagy kábeltartók. Speciális szerszámokhoz a perforált lemezes rendszerek bővíthetők csavarkulcstartóval, imbuszkulcstartóval vagy fúrótartóval. Még különleges doboztartók is elérhetők az intelligens rendszerekhez. A rugalmas műhelyi használat érdekében javasolt egy mobil szerszámtartó használata is, amely egy guruló hasítékolt lemezes vagy perforált lemezes rendszerből áll, és kiegészítőleg rakodófelületekkel rendelkezik. A guruló szerszámszekrények is kibővíthetők perforált lemezekkel. A perforált lemezes rendszerek kereskedelmi használatához webáruházunkban speciális tartozékokat, például rögzítőcsapokat vagy U-tartókat talál. Kínálatunkban a porszórt bevonatú acéllemezből álló perforált lemezek különböző színekben és méretekben állnak rendelkezésre.