Márka
Magasság [mm]
500
500
1806
1806
-
Szélesség [mm]
360
360
810
810
-

Szerelőkocsik

A sokoldalú megoldás: asztalkocsi, a mobil „műhely''. Bárhová elér, könnyen mozgatható és könnyű, hosszú élettartamú és erős, rengeteg tárolóhelyet és elegendő rakodófelületet kínál. A különböző kivitelek révén egyedivé is varázsolhatja asztalkocsiját. Stílus és teljesítmény az Ön új műhelykocsija számára.

A Szerelőkocsik kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: EUROKRAFTpro, Kongamek, HelgeNyberg, QUIPO, Knuerr, EUROKRAFTbasic, Gmoehling, PRESTAR, Rubbermaid, TRUSCO, ZARGES, RAU.

Legkeresettebb
Modell száma: 311
Nézet:
Asztalkocsik és szerelőkocsik
Az asztalkocsik és a szerelőkocsik valóságos polihisztorok a szállítóeszközök és kocsik területén. Egy mobil munkapad a szerelés számos területén elengedhetetlen – gyorsan és könnyedén az egyik munkahelytől a másikhoz vihető, emellett helyet és biztonságos rakodófelület biztosít számos szükséges anyag és eszköz számára. A mobil használatra szánt asztalkocsik és szállító molnárkocsik révén nincs szükség a korlátozott „hatósugarú'' munkahelyek merev berendezésére. Némelyik modell a leereszthető alváznak köszönhetően egy fixen álló munkapad kényelmét kapja úgy, hogy a mozgathatóságról sem kell lemondania. A szerelőkocsik nemcsak kiegészíthetnek fixen felállított berendezéseket, hanem részben még akár helyettesíthetik is őket.

A szerelőkocsik igazán sokoldalúvá tehetők átfogó felszereléssel
Az asztal- és szerelőkocsik felszereléséhez és tartozékokkal való ellátásához rendkívül széles választék áll rendelkezésre. Alapvetően mindegyik modell hosszú élettartamú és robusztus anyagokból, például acéllemezből, multiplex lapokból és műanyagokból készül, a mozgathatóságról pedig a rögzítőrendszerrel ellátott tömörgumi görgők gondoskodnak. Az egyszerű szerkezetű szerelőkocsikat tartalmazó kínálatunkban kiegészítő opciók széles választéka is rendelkezésre áll. A folyadéktömített tálcás polcok és a csúszásmentes felülettel rendelkező polcok tiszta és biztonságos munkavégzést tesznek lehetővé. Szükség szerint a szerelőkocsik választhatók szekrénykiegészítőkkel és fiókokkal is. Ebben az esetben zárható elemek gondoskodnak a kiváló minőségű szerszámok és eszközök biztonságos tárolásáról. Aprócikkek és ömlesztett áruk tárolásához a beépített nyitott tárolódobozokkal rendelkező kocsik intelligens megoldást kínálnak. A kábelek, a szerszámok és más munkaeszközök tárolásához szakszerű megoldást jelentenek a perforált lemezes elemek. Az ergonomikus munkavégzés biztosítása érdekében a szerelőkocsik választéka állítható magasságú munkalappal rendelkező modelleket is tartalmaz. Így bármely testmagasságra optimális beállítás lehetséges. Az asztalkocsik teherbírása legfeljebb 500 kg lehet. A KAISER+KRAFT széles választékával erős és kiváló minőségű szerelőkocsikat kínál vállalata bármely területére.