+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
 

Tömlő- és kábelfelcsévélők

Botlásveszély, kábelrengeteg, összegabalyodott tömlők – a soha viszont nem látásra! A tömlő- és kábelfelcsévélőkkel minden egyszerűen tekercsre rendezhető. A nagyobb biztonság érdekében az építkezéseken, a műhelyekben vagy a garázsokban. Egyszerűen le kell tekerni a megfelelő tömlő- vagy kábelfelcsévélőt, majd a használat után újra feltekerni. Így azonnal minden szépen a helyére kerül.
15 termék található
| | |
Tömlődob levegőhöz, vízhez és olajhoz 60 bar nyomásig
tömlő névleges átmérője DN 12, külső menet G 1/2''
Nettó
210.000,- Ft -tól
QUIPO - Kábelfelcsévélő
kábelkeresztmetszet 1,5 mm²
Nettó
68.700,- Ft -tól
Nettó
210.000,- Ft -tól
Lég-, vizes-, olajos tömlőfelcsévélő
acéllemez borítás nélkül
Nettó
175.000,- Ft -tól
Tömlődob
tömlőhossz 20 m
Nettó
87.000,- Ft
Nemesacél tömlődob
tejüzemi gőztömlő, vízhez és gőzhöz
Nettó
305.000,- Ft -tól
QUIPO - Tömlődob
bel- és kültéri használatra
Nettó
47.500,- Ft -tól
Nettó
125.000,- Ft -tól
QUIPO - Tömlődob
levegőhöz és vízhez
Nettó
125.000,- Ft -tól
QUIPO - Tömlődob
vízhez és olajhoz
Nettó
150.000,- Ft -tól
Nettó
115.000,- Ft -tól
Levegőhöz való tömlőfelcsévélő
SCS® duplex fékkel, névleges átmérő DN 10
Nettó
145.000,- Ft -tól
Nemesacél tömlődob
gumitömlő, szintetikus, vízhez
Nettó
215.000,- Ft -tól
Új
Tömlőfelcsévélő
alumíniumöntvény ház
Nettó
125.000,- Ft -tól
Új
Tömlőfelcsévélő
alumíniumöntvény ház, fékkel
Nettó
170.000,- Ft -tól
15 termék található
Tömlő- és kábelfelcsévélők
A tömlő- és kábelfelcsévélők a rendezett képről és a zavaró botlásveszélyek nélküli folyamatokról gondoskodnak az üzem teljesen területén. Minél hektikusabbak a modern munkanapok, annál fontosabb a kábelek és a tömlők tárolásához egy megfelelően átgondolt megoldás. Rendkívül hatékonyak a professzionális tömlő- és kábelfelcsévélők. Különbözőképpen rögzíthetők, különböző felhasználási területeket céloznak, különbözik a kivitelük, ám mindegyik a legjobb anyagokból készül, hogy még a nagy igénybevételt jelentő időszakokban is tartósan használhatók legyenek. A tömlőfelcsévélők és a kábeltartók hatékonyan járulnak hozzá a zökkenőmentes gyártási folyamatokhoz és a balesetmentes munkahelyi utakhoz. A megfelelő tömlő- és kábelfelcsévélő kiválasztásához figyelembe kell venni a névleges átmérőket, a csatlakozókat és a terhelhetőséget, de fontos szempont a szigetelés és a helyszínen használt vegyszerekkel szembeni ellenállóság is.

Felcsévélők ipari használatra – hiszen a biztonság kiemelt fontosságú
Bármely ipari használatra a megfelelő felcsévélőket kínáljuk a kábelek és a tömlők számára. Optimalizált kínálatunk széles választékot kínál a modern gyártási létesítményekben való használatra: levegőhöz vagy vízhez való kivitelek, különböző névleges átmérők és csatlakozóméretek, valamint a nyomás tekintetében különféle terhelhetőségek állnak rendelkezésre, és mindezt olajálló gumitömlős vezetékek egészítik ki. Fontos továbbá, hogy a modellek teljesen szigeteltek, karbantartást nem igényelnek, és védettek a fröccsenő víz ellen. Mindegyik modell, legyen akár mobil vagy fixen telepíthető, az ipari igénybevétel legmodernebb szempontjai szerint készül. Válassza ki a KAISER+KRAFT kínálatából a megfelelő tömlő- és kábelfelcsévélőt a felhasználási területnek megfelelően, és járuljon hozzá műhelyében a rendhez és a biztonsághoz.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás