+36 (23) 513 823 
Logo KAISER+KRAFT
AZ ÖN IGÉNYEIRE KONCENTRÁLUNK

A Kwesto már KAISER+KRAFT és sok minden, ami korábban a Kwesto-nál elérhető volt, most a KAISER+KRAFT kínálatában is megtalálható.

Amennyiben megfelel így Önnek, átirányítjuk a KK oldalára.

A KAISER+KRAFT számos érdekes terméket kínál, melyeket a régebbi rendeléseiből is ismerhet.

A KAISER+KRAFT előnyei:

  • díjmentes a házhoz szállítás, nincsen kismennyiségi felár
  • a 30 napos visszavásárlási garancia korlátozás nélkül továbbra is érvényes
  • nincs minimális rendelési érték, nincs további adminisztrációs költség
Egy dologra meg kell kérjük Önt: ha korábban a weben regisztrált Kwesto vásárló volt, kövesse végig az egyszerű regisztrációs folyamatot az új web-áruházban is, köszönjük.

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Szín
Szélesség
Magasság
 

Előadói falak

A megbeszélések igazi középpontjai: az előadói falak. Akár laza ötletelés, akár interaktív előadás: az előadói falak segítséget nyújtanak az ötletek, gondolatok és tények összegyűjtésében és a legjobb megoldás közös kidolgozásában. Így igazán élvezetes lehet a munka!
26 termék található
| | |
26 termék található

Előadói falak: így válnak ötletei láthatóvá

Az üzleti sikerhez vezető nagy ötlet gyakorta intenzív ötletelések eredménye, amelyek során a munkatársak közösen feldolgozzák az ötleteket, és stratégiákat alakítanak ki. A folyamatot támogató tökéletes társ egy előadói fal! Segítségével az ötletek láthatóvá és követhetővé válnak. Emellett számos további előnyökkel is járnak az ilyen falak a munkahelyi mindennapokban.

Milyen előnyei és hátrányai vannak az előadói falaknak?

A fehér táblákkal és a jelölőtűs falakkal ellentétben az előadói táblák nem a falra kerülnek. Ezáltal bár több helyet foglalnak a szemináriumi teremben vagy a konferenciahelyiségben, kényelmesen felállíthatók bárhol, ahol éppen szükség van rájuk.

Alapvetően az előadói falak és a prezentációs falak ugyanazt a feladatot látják el a prezentáció és az eladás során, mint a flipchartok: a gondolatmenetek vizuális támogatásában segítenek, a végső ábra pedig jól szemlélteti a folyamatot és az egyes ötleteket.

Bár a flipchartívek könnyebben szállíthatók és függeszthetők fel, mint a számos kártya és cetli egy előadói fal esetében, lehetősége van a különböző ötletkártyákat és a közöttük fennálló kapcsolatokat újra meg újra átrendezni, így a folyamatot még jobban tudják támogatni.

Emellett az előadói falak nem csak szemináriumokon vagy workshopokon ideálisak. Válaszfalként is használhatók, vagy leválasztható velük egy improvizált kiállítási bemutató. Használhatók a fontos hírek terjesztésére is például a pihenőhelyiségben vagy a folyosón.

Miért jó, ha az előadói falak görgőkön vannak?

A mobil irodafelszerelések akkor jelentik a megfelelő választást, ha a legtöbbet szeretné kihozni a rendelkezésre álló helyből. A görgős előadói falak bárhol használhatók az épületben, és bármikor áthelyezhetők akár egy szeminárium vagy workshop alkalmán belül is.

Különösen igaz ez a görgős háromszárnyas falainkra – ezeknél ráadásul a három falelem bármikor a kívánt pozícióba tolható.

Ahhoz, hogy a legtöbbet hozhassa ki az ötleteséhez és az ötletek bemutatásához kapcsolódó tartozékokból, összeállítottunk egy előadásokról szóló tanácsadót és egy áttekintő oldalt is a prezentálásról és az előadásról. Forduljon hozzánk bizalommal, ha bármilyen kérdése van.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás