+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Felület
Kialakítás
Magasság
Szélesség
Tábla színe
Terméktípus
Tulajdonság
 

Jelölőtűs falak

A jelölőtűs falak mindennapi és praktikus termékek: tökéletes helyet biztosítanak a jegyzeteknek, az ötleteknek, a munkaterveknek... és minden másnak, ami csak beugrik Önnek. Vásárolja meg jelölőtűs falát!
32 termék található
| | |
Nettó
28.900,- Ft -tól
Nettó
23.400,- Ft -tól
MAUL - Jelölőtűs fal
tűzhető textilfelület
Nettó
28.900,- Ft -tól
Nettó
8.820,- Ft -tól
Nettó
22.800,- Ft -tól
Nettó
50.500,- Ft -tól
Nettó
32.000,- Ft -tól
magnetoplan - magnetowand® készlet
fémtáblák tapéta alá
Nettó
69.100,- Ft
magnetoplan - Textiltábla
kék szövetkárpit
Nettó
12.200,- Ft -tól
magnetoplan - Textiltábla
szürke szövetkárpit
Nettó
12.200,- Ft -tól
MAUL - Végtelen tábla
parafa-felület, álló formátum
Nettó
34.100,- Ft -tól
MAUL - Végtelen tábla
parafa-felület, fekvő formátum
Nettó
34.100,- Ft -tól
Jelölőtűs fal
parafa linóleum
Nettó
32.400,- Ft -tól
Nettó
17.100,- Ft -tól
Jelölőtűs fal
szürke filc
Nettó
17.100,- Ft -tól
Nettó
74.300,- Ft
MAUL - Jelölőtűs fal
kék szövetkárpit
Nettó
49.600,- Ft -tól
Nettó
16.300,- Ft -tól
Nettó
16.300,- Ft -tól
Nettó
16.300,- Ft -tól
Nettó
32.400,- Ft -tól
Új
Nettó
9.940,- Ft -tól
Nettó
215.000,- Ft -tól
Nettó
90.500,- Ft
Nettó
90.500,- Ft
Nettó
62.700,- Ft
Nettó
90.500,- Ft
Jelölőtűs fal
natúr parafa
Nettó
13.700,- Ft -tól
Nettó
23.400,- Ft -tól
Nettó
31.500,- Ft -tól
Nettó
54.900,- Ft -tól
32 termék található

Gyors és egyszerű tájékoztatás – jelölőtűs falakkalJelölőtűs falak az analóg és gyors tájékoztatáshoz: különösen a hektikus munkahelyi mindennapokban, ahol a legtöbb irodai munkatárs a nap 90%-át a számítógép előtt tölti, frissítő hatású lehet a jelölőtűs falon álló analóg tájékoztatás. Emellett a jelölőtűs falak legfőbb előnye, hogy gyorsan és egyszerűen aktualizálhatók!  • Tartsa naprakészen munkatársait jelölőtűs falakkal: tűzze ki a vállalati híreket, a nyitott pozíciókat és az ebédmenüket a jelölőtűs falra – így minden munkatárs egyetlen pillantással tájékozódhat a napi tudnivalókról!

  • Egyedi munkahely jelölőtűs falakkal: jegyzetek, ötletek, bevásárlólisták vagy fényképek – mindez helyet kaphat egy jelölőtűs falon. Így lehetősége nyílik rá, hogy a munkával kapcsolatos fontos információkat áttekinthetően feltűzze, és egyetlen pillantással áttekintse.Jelölőtűs falak: tippek a használathozA jelölőtűs falakat nem közvetlenül feliratozzuk, hanem információhordozókat tűzünk fel rájuk. Ehhez használható rajzszög vagy gombostű. A jelölőtűs falak felülete lehet parafa, textil vagy filc, és több színben rendelhetők. A különböző színeket használhatja dizájnelemként prezentációihoz, vagy harmonikus dizájnt és környezetet teremthet velük – például fal színét felhasználva: a természetes színű parafa jelölőtűs falak különösen jól mutatnak fehér háttér előtt, ugyanis ezáltal különösen hangsúlyossá válnak – egy fehér jelölőtűs fal ezzel szemben a fehér fal előtt a feltűzött elemeket helyezi a középpontba.
Nálunk a jelölőtűs falak nagyszerű alternatíváit is megtalálja!A jelölőtűs falak mellett különböző előadói falakat és táblákat is kínálunk, amelyek prezentáció vagy előadás során nyújtanak támogatást.Mit szólna egy fehér táblához? Fehértábla-markerrel közvetlenül a felületre írhat – használat után pedig egyszerűen száraz szivaccsal letörölheti a táblát, és a fal újra világítóan fehér lesz. Ha jobban szeret papírral dolgozni, akkor a flipchartok jelentik a megfelelő választást az Ön számára. Helyezzen egyszerűen egy nagy tömböt a flipcharton lévő kapocsba, és máris elkezdhet írni bármilyen tollal. A vetítőtáblák projektoros prezentációknál használatosak – webáruházunkban mobil és fixen szerelt vetítővásznak várják. Az előadói vetítőtáblák kategóriájában mobil falakat és táblákat talál – ezeket egyik helyiségből könnyedén a másikba viheti!
További hasznos termékek a prezentációkhoz és az előadásokhozMindig optimálisan felszerelt lehet előadói táskákkal, amelyekben mindig minden kéznél van, amire a prezentációhoz szükség lehet: sokat kell mutogatnia? A mutatópálca kihúzható. Szeretne valamit kivágni? Olló, toll és papír is található a táskában. Emellett ragasztópontok és előadói kártyák is helyet kaptak.Webáruházunkban fehértábla-tartozékokat is talál. Javasoljuk a mágneseket is – ezek rendkívül rugalmasak, egyszerűen felhelyezhetők és ugyanilyen gyorsan leszedhetők. Emellett a különböző színekkel kiemelheti a fontos elemeket, valamint kategorizálhatja a témákat.Szívesen segítünk Önnek kérdések esetén, forduljon hozzánk bizalommal!

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás