+36 (23) 513 823 
  Oldal nyomtatása

Projektek és referenciák

A KAISER+KRAFT-nál mindent megkap az ügyfél a cége számára. Az értékesítési irodák feladata tehát korántsem csupán a termékek értékesítése, hanem a tervezés és tanácsadás is. Nagy örömünkre szolgál, hogy a következő oldalakon Európa-szerte tevékeny vállalatunk megvalósult projektjeiből néhány olyat mutathatunk be Önnek, amelyek jól szemléltetik, hogyan és milyen mértékben veszünk részt egy projekt megvalósításában.

Mercedes-Benz, Esipovo, Szolnyecsnogorszki járás

 

Új, 85 hektáros üzem Oroszországban, 40 kilométerre Moszkvától észak-nyugatra: Üdvözöljük a Mercedes-Benz Manufacturing vállalatnál.


Tovább a Mercedes-Benz projekthez

ZOTT, Mertingen, Bajorország

 

Fekete folyosók, higiéniai zsiliprendszer és irányított haladás? Üdvözöljük az élelmiszeripari gyártók világában, ahol szigorú higiéniai előírások vannak érvényben, és ahol alaposan átgondolt térkialakítás az igény. A Zott tejipari óriás új gyártóüzemének kialakításakor a KAISER+KRAFT többek között a közösségi helyiségek berendezéséről gondoskodott. 


A Zott-projekthez

RWE Innogy, Helgoland, Schleswig-Holstein

 

Ilyen projekt nem minden nap adódik a a KAISER+KRAFT Németországnál! Néhány száz doboz és egymásra rakható tárolók, hozzájuk állványok egyedi kivitelben a speciális raktárfelszereléshez. A helyszín pedig még szokatlanabb: egy sziget a tengerben – Helgoland.


Bővebben erről a projektről

 

VISHAY ELECTRONIC, SELB, BAYERN

 

A Vishay Electronic világszerte működő, elektronikus alkatrészekkel foglalkozó logisztikai centrumát Németországban az egyik telephelyen, Selb városkában központosította, a belső kialakítás megtervezését pedig teljes mértékben a KAISER+KRAFT Németország tanácsadására és termékeire bízta. A 2150 négyzetméter hasznos raktártelületű új építésű épülethez beszerezték a megfelelő belső berendezést.


Bővebben erről a projektről

 

 

Egon Grosshaus GmbH & Co. KG, Lennestadt, Dél-Vesztfália

 

Az Egon Grosshaus GmbH & Co. KG a minőségbiztosítás érdekében egy csarnokot tesztlaborral együtt irodai területté változtatott – az épületállomány megváltoztatása nélkül.

KAISER+KRAFT Deutschland vállalta a tervezést és megvalósítást.


A GROSSHAUS projekthez.

 

 

HÜHNERHAUSmobil, Bielefeld, Észak-Rajna-Vesztfália

 

Ralf Müller mobil otthont szeretne csirkéinek, mi pedig leszállítjuk a megfelelő szállító alvázakat. 2013 óta működik együtt a KAISER+KRAFT Deutschland vállalattal. Már több mint 100 csirkeház készült a mi alvázainkkal.


Bővebben erről a projektről

CWS-boco, Wiesbaden, Hessen

 

Új telephely, új irodák. 2014 őszén a textil szolgáltató CWS-boco Wiesbaden-Nordenstadt-ban új negyedbe költözött. Azóta összesen 1800 m²-en modern és ergonomikusan kialakított munkahelyek és társalgók állnak az értekésítési részleg rendelkezésére. Rendezetten, megtervezetten és a KAISER+KRAFT támogatásával kialakítva.


Bővebben erről a projektről

KAPCSOLAT

Amennyiben egy nagyobb projekt tervezésével vagy kivitelezésével foglalkozik, kérjük, hívjon minket!
Szakértőink szívesen segítenek Önöknek.

Kapcsolat a tanácsadáshoz, tervezéshez vagy igényfelméréshez:

Tel.: +36 (23) 513 823
E-Mail: kaiserkraft@kaiserkraft.hu

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás