+36 (23) 513 823 
  Oldal nyomtatása

Projektek és referenciák

A KAISER+KRAFT-nál mindent megkap az ügyfél a cége számára. Az értékesítési irodák feladata tehát korántsem csupán a termékek értékesítése, hanem a tervezés és tanácsadás is. Nagy örömünkre szolgál, hogy a következő oldalakon Európa-szerte tevékeny vállalatunk megvalósult projektjeiből néhány olyat mutathatunk be Önnek, amelyek jól szemléltetik, hogyan és milyen mértékben veszünk részt egy projekt megvalósításában.

ZOTT, Mertingen, Bajorország

 

Fekete folyosók, higiéniai zsiliprendszer és irányított haladás? Üdvözöljük az élelmiszeripari gyártók világában, ahol szigorú higiéniai előírások vannak érvényben, és ahol alaposan átgondolt térkialakítás az igény. A Zott tejipari óriás új gyártóüzemének kialakításakor a KAISER+KRAFT többek között a közösségi helyiségek berendezéséről gondoskodott. 


A Zott-projekthez

RWE Innogy, Helgoland, Schleswig-Holstein

 

Ilyen projekt nem minden nap adódik a a KAISER+KRAFT Németországnál! Néhány száz doboz és egymásra rakható tárolók, hozzájuk állványok egyedi kivitelben a speciális raktárfelszereléshez. A helyszín pedig még szokatlanabb: egy sziget a tengerben – Helgoland.


Bővebben erről a projektről

 

VISHAY ELECTRONIC, SELB, BAYERN

 

A Vishay Electronic világszerte működő, elektronikus alkatrészekkel foglalkozó logisztikai centrumát Németországban az egyik telephelyen, Selb városkában központosította, a belső kialakítás megtervezését pedig teljes mértékben a KAISER+KRAFT Németország tanácsadására és termékeire bízta. A 2150 négyzetméter hasznos raktártelületű új építésű épülethez beszerezték a megfelelő belső berendezést.


Bővebben erről a projektről

 

 

Egon Grosshaus GmbH & Co. KG, Lennestadt, Dél-Vesztfália

 

Az Egon Grosshaus GmbH & Co. KG a minőségbiztosítás érdekében egy csarnokot tesztlaborral együtt irodai területté változtatott – az épületállomány megváltoztatása nélkül.

KAISER+KRAFT Deutschland vállalta a tervezést és megvalósítást.


A GROSSHAUS projekthez.

 

 

HÜHNERHAUSmobil, Bielefeld, Észak-Rajna-Vesztfália

 

Ralf Müller mobil otthont szeretne csirkéinek, mi pedig leszállítjuk a megfelelő szállító alvázakat. 2013 óta működik együtt a KAISER+KRAFT Deutschland vállalattal. Már több mint 100 csirkeház készült a mi alvázainkkal.


Bővebben erről a projektről

CWS-boco, Wiesbaden, Hessen

 

Új telephely, új irodák. 2014 őszén a textil szolgáltató CWS-boco Wiesbaden-Nordenstadt-ban új negyedbe költözött. Azóta összesen 1800 m²-en modern és ergonomikusan kialakított munkahelyek és társalgók állnak az értekésítési részleg rendelkezésére. Rendezetten, megtervezetten és a KAISER+KRAFT támogatásával kialakítva.


Bővebben erről a projektről

KAPCSOLAT

Amennyiben egy nagyobb projekt tervezésével vagy kivitelezésével foglalkozik, kérjük, hívjon minket!
Szakértőink szívesen segítenek Önöknek.

Kapcsolat a tanácsadáshoz, tervezéshez vagy igényfelméréshez:

Tel.: +36 (23) 513 823
E-Mail: kaiserkraft@kaiserkraft.hu

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás