CEMO Szállítótartályok

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Terméktípus
Űrtartalom [L]
100
100
3300
3300
-
Tulajdonság
Relevancia szerint
Modell száma: 11

CEMO univerzális és nagyméretű tárolók – a nagy tároló a szóróanyagok, a folyadékok és számos más szállításához és tárolásához

A CEMO univerzális és nagyméretű tárolók a rendkívül hatékony munkavégzéshez járulnak hozzá. A rendkívüli hatékonyság a következőkben jelenik meg: egyrészről a nagyméretű tárolók a sima felületnek köszönhetően könnyedén tisztíthatók, másrészről a CEMO univerzális és nagyméretű tárolók üres állapotban helytakarékosan egymásba, megtöltött állapotban pedig egymásra rakhatók. A CEMO univerzális és nagyméretű tárolók gond nélkül tisztíthatók. Az univerzális tárolók emellett szilárdan állnak, így még a veszélyes anyagok biztonságos szállítása előtt sincs akadály. Ennek megkönnyítésére egyébként CEMO szállító alvázakat is kínálunk. A CEMO univerzális tárolók üvegszálas műanyagból készülnek, ezzel pedig korrózióállóak, valamint rendkívüli mértékben időjárás- és hőmérsékletállóak.

A már több mint 50 éve fennálló CEMO napjainkban úttörőnek számít a szállítást és tárolást célzó modern tartályok terén. A CEMO univerzális és nagyméretű tárolók hosszú élettartamú, biztonságos és robusztus termékekként szolgálják Önt.