+36 (23) 513 823 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Töltési magasság
Térfogat
Teherbírás
Szín
Szélesség
Magasság
Hossz
Anyag
Aláfogási magasság
Több megjelenítése
 

Billenő aljú tárolók

Gyűjtés, tárolás, mozgatás... és jöhet az ürítés: ehhez a folyamathoz a billenő aljú tárolók az igazi mindentudó eszközök. Nem csoda, hogy a legnépszerűbb targoncabővítő eszközök közé tartoznak, és nem hiányozhatnak az újrahasznosítás és a szelektív hulladékgyűjtés területéről.
29 termék található
| | |
29 termék található

Billenő aljú tárolók: kiürítés egyetlen mozdulattalBemutatjuk a tökéletes munkatársat: nagyszájú, de mindenre nyitott. Ha pedig tele van, egyetlen mozdulattal le tudja dobni magáról a terhet – a billenő aljú tárolók nem hiányozhatnak a szelektív hulladékgyűjtés és az újrahasznosítás területéről.Az első pillantásra nyers eszközök a sokoldalúságuk révén emelkednek ki, amely biztonságos és átgondolt kezeléssel párosul. A billenő aljú tárolók közepes acélkonténerek sima falakkal vagy rácsokkal, és az üzemben előforduló mindenféle ömlesztett áru gyűjtését, tárolását, rendelkezésre bocsátását és szállítását szolgálják. Karton, üveg, fém, fa: a töltési magasság elérésekor egy daru vagy egy targonca felemeli a konténert az alapkivitelben a tároló tetejére szerelt daruszemekkel, és a kiürítés helyére szállítja. Ez egészen egyszerűen a billenőlemez vezetőülésből drótkötéllel történő kioldásával zajlik – a billenő- és silótárolóktól eltérően – egyetlen másodperc alatt. Méghozzá célirányosan függőlegesen egy nagy méretű konténerbe, egy billentőbe vagy egy teknőbe. Praktikus: a billenőlemez raklapra vagy padlóra való lehelyezéskor önmagától visszazáródik.Nagyon nehéz teher? Jól jön még egy billenőlemez!A KAISER+KRAFT kínálatában szereplő masszív billenő aljú tárolók tűzihorganyzott, különböző RAL-színekre festett acélból készülnek. 0,5 és 2 köbméter közötti űrtartalmú modelleket kínálunk, ami 1000 és 2000 kilogrammos teherbírásnak felel meg. A nehéz terhekhez való kivitelek két billenőlemezzel rendelkeznek. Minden típusnál érvényes: a biztonság az első! A véletlen lecsúszás vagy lebillenés ellen erős acélkötél nyújt biztosítást. A teherbírástól függetlenül a billenő aljú tárolók négyszeresen egymásra rakhatók – hacsak nincsenek kerekeik: szükség esetén ezek az igazi mindentudók utólag felszerelhetők beálló és fix görgőkkel.Szél és időjárás? Fedelet rá!Igény esetén a billenő aljú tárolók fedéllel is rendelhetők, például kültéri használatra vagy válogatott haszonanyagok különleges védelme érdekében. Sokoldalúságuk révén a praktikus multifunkciós konténerek közkedveltek targoncabővítő eszközként. Kínálatunkban biztosan talál az igényeinek megfelelő modellt. További információkra van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal. Az ügyfeleink számára nyújtott szakértő tanácsadás szolgáltatásaink élén áll.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás