+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Űrtartalom
Tulajdonság
Szín
Szélesség
Szállítási terjedelem
Mélység
Magasság
Kialakítás
Több megjelenítése
 

Szállító dobozok

Az aprócikkek szállításától kezdve a nehéz áruk szállításáig − a megfelelő szállítódobozokkal bármit átmozgathat A-ból B-be. Választékunk éppoly sokoldalú, mint a szállítódobozok alkalmazhatósága: akár raktári tárolókat, bemutatótáskákat vagy alumínium szállítóládákat keres, nálunk nincs olyat, amit ne találhatna meg.
177 termék található
| | |
177 termék található

Szállítódobozok minden igényhezMivel mérhető a fejlődés? Például szállítódobozainkkal. Elvégre nem is volt olyan régen, amikor az árukat, a szerszámokat és az alkatrészeket ingatag fadobozokban és nehéz vasládákban szállították A-ból B-be. Szerencsére ezeknek az időknek már búcsút inthettünk, legalábbis a KAISER+KRAFT-nál. Kínálatunkban könnyű dobozokat és szállítóládákat talál modern anyagokból. Ezek stabilak, érzéketlenek, és praktikus kiegészítő felszereléssel rendelkeznek.Szállítódobozok: kényelem és biztonság szállítás közbenA fejlődéshez tartoznak a daruk, a targoncák és a további modern szállítóeszközök is. Ezért számos dobozunk raklapokra rakásolható. Bizonyos tárolóink kiegészítőleg praktikus daruszemekkel és villafészkekkel is rendelkeznek. Az emelést és a „gyalogos'' szállítást fogantyúk vagy görgők és kihúzható fogantyúk könnyítik meg.Aggódik, hogy a tartalom a rakásolásnál, a hordozásnál és a húzásnál esetleges megsérülhet? A KAISER+KRAFT szállítódobozai modelltől függően  • alaktartók és ütésállók

  • hő- és hidegállók

  • nedvességre érzéketlenek

  • ellenállnak sok savnak és lúgnak

  • zárhatók


A tökéletes szállítódoboz kiválasztásakor tekintse meg alaposan a termék adatait, vagy kérdezzen minket. Szívesen segítünk Önnek raktárfelszerelései kiválasztásában.Táskák aprócikkekhez, szerszámokhoz és érzékeny készülékekhezHa egy láda túl nagy, választhat táskát is. Például szerelő- és szerviztáskáink valamelyikét. A bemutatótáskák ideálisak az aprócikkek rendszerezett szállításához. A praktikus tároláshoz webáruházunkban több bemutatótáskát is rendelhet készletben a hozzátartozó toronnyal együtt.


A következők is rendelhetők: védőtáskák szivacsbetéttel, műanyag táskák és törhetetlen keményfedeles táskák rendkívül érzékeny cikkekhez, például elektronikus és optikai készülékekhez. Üzleti gurulós táskáink vagy pilótatáskáink valamelyikével a laptopját és a fontos dokumentumait megfelelően tárolhatja az üzleti utak során. A fejlődés természetesen itt sem állhat meg.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás