+36 (23) 513 823 
  Oldal nyomtatása

 

Ingyenes házhoz szállítás

Az ingyenes házhoz szállítás nálunk azt jelenti, hogy Önnek egyetlen fillérrel sem kell többet fizetnie annál az összegnél, amely a katalógusban vagy a webáruházban szerepel. Az ár tartalmazza a csomagolást, a szállítást és a szállítmány biztosítását is.
 

 

Nincs minimális rendelési érték

Rendelje meg egyszerűen azt, amire szüksége van. Nem számítunk fel kiegészítő díjat kis mennyiség után, és nálunk nincs minimális rendelési érték.
 

 

Gyors szállítási idők

Alighogy leadta a rendelését, mi már ott is vagyunk – általában három‑öt munkanapon belül. Ebben az esetben is érvényes azonban, hogy a kivétel erősíti a szabályt, ezért kérjük, mindig vegye figyelembe a katalógusban és a webáruházban feltüntetett jelölést. A színes négyzetek mindig az Ön által kiválasztott termékek aktuális elérhetőségét jelzik. Így Ön azonnal láthatja, milyen gyorsan tudjuk leszállítani a kívánt terméket, és ennek megfelelően tervezheti vásárlását.

 

A színek és azok jelentése:

 

Szállítás 3-5 munkanap alatt

 

Szállítás 6-8 munkanap alatt

 

Szállítás 9-12 munkanap alatt

 

Szállítás 13-17 munkanap alatt

 

Szállítás 18-21 munkanap alatt

 

Szállítás több, mint 22 munkanap alatt

 

Időzített szállítás

A magas polcra pénteken van szüksége? Nem probléma. Az irodabútor-sorozat már szerdára kell? Megoldjuk! Az anyagtartálynak hétfőn kell az építkezésen lennie? Amikor csak szeretné! A váróhelyiségbe pedig lehetőség szerint már kedden elhelyezné a műanyag virágokat? Ennek sincs akadálya.

 

A megrendelését mindig pontosan és kötelező jelleggel a kívánt időpontban szállítjuk le! Csak hívjon fel minket, és egyeztetünk egy kötelező érvényű szállítási dátumot.

 

 

| Vissza az áttekintőoldalhoz

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás