+36 (23) 513 823 
  Oldal nyomtatása

BESZERZÉSI SZOLGÁLTATÁS

 

A több mint 50.000 termék között nem csoda, ha nem találja meg azonnal a kívánt terméket a katalógusban vagy a webáruházban. Szívesen segítünk Önnek, hogy biztosan megtalálja, amit szeretne.

 

Még azokban az esetekben is találunk Önnek megoldást, ha a rendkívül tág termékkínálatunkban valamely termék mégsem szerepel: beszerezzük Önnek a kívánt terméket egész Európában. Természetesen akkor is fordulhat beszerzési szolgálatunkhoz, ha nem tudja, hogyan tovább a megrendeléssel, illetve segítségre van szüksége bonyolult vagy nehéz helyzetekben. Szakértőink mindig gondoskodnak arról, hogy Ön pontosan azt kapja, amire szüksége van. Tehetünk ma valamit Önért?

 

UTÁNVÁSÁRLÁSI SZOLGÁLTATÁS

 

Velünk nyugodtan tervezhet! Biztosítjuk arról, hogy a nálunk megrendelt árucikkekből bármikor vásárolhat utólag is, vagy kiegészítheti, illetve bővítheti termékeit. Az Eurokraft, az Active Green, a Quipo és az office akktiv legjobb márkáink termékeihez ráadásul 5 éves utánvásárlási szolgáltatást biztosítunk.

 

Amikor egy gyártó kikerül a választékból, természetesen tájékoztatjuk erről, hogy elegendő ideje legyen a kínálat újbóli áttekintésére vagy az utánrendelésre. Ha pedig a kívánt terméket egyáltalán nem találja meg nálunk, szinte nincs olyan, amit ne tudnánk beszerezni az Ön számára. Érdeklődjön bátran, vagy vegye igénybe beszerzési szolgáltatásunkat.

 

 

 

| Vissza az áttekintőoldalhoz

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás