+36 (23) 513 823 
Logo KAISER+KRAFT
AZ ÖN IGÉNYEIRE KONCENTRÁLUNK

A Kwesto már KAISER+KRAFT és sok minden, ami korábban a Kwesto-nál elérhető volt, most a KAISER+KRAFT kínálatában is megtalálható.

Amennyiben megfelel így Önnek, átirányítjuk a KK oldalára.

A KAISER+KRAFT számos érdekes terméket kínál, melyeket a régebbi rendeléseiből is ismerhet.

A KAISER+KRAFT előnyei:

  • díjmentes a házhoz szállítás, nincsen kismennyiségi felár
  • a 30 napos visszavásárlási garancia korlátozás nélkül továbbra is érvényes
  • nincs minimális rendelési érték, nincs további adminisztrációs költség
Egy dologra meg kell kérjük Önt: ha korábban a weben regisztrált Kwesto vásárló volt, kövesse végig az egyszerű regisztrációs folyamatot az új web-áruházban is, köszönjük.

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Terméktípus
Befogadóképesség
Anyag
 

Talicskák

Tudja, mikor és hol találták fel a talicskát? Az ókori Görögországban. Az európai talicskát írott szövegben először 1222-ben, az angol király egy gyáráról szóló adásvételi szerződésben említették. Manapság a talicskák számos típusa és kivitele létezik – webáruházunkban kiváló és sokoldalú szállítóalkalmatosságokat talál.
77 termék található
| | |
77 termék található
Talicskák, a nélkülözhetetlen segítők
A talicskák már évszázadokkal ezelőtt is az egyik legfontosabb segédeszköznek számítottak az emlékezetes műemlékek építésénél. Még ha Rómát nem is egy nap alatt építették fel, ezek nélkül a szállítóeszközök nélkül minden bizonnyal még tovább tartott volna. A talicskákat már az ókori Görögországban, a kínai birodalomban és a középkori Európában is használták, hogy a nehéz terheket könnyebben tudják szállítani. A talicskák gyakorlatilag elengedhetetlenek a házépítés és a kertépítés során. Legyen szó akár a kőművesekről, a festőkről vagy a kertészekről, mindegyikük szívesen használ talicskát, kézi szállítókocsit és kőszállító talicskát. Gyakran a talicskák billenthetők vagy egy adott feladat elvégzésére készültek: a fugakitöltők például kifejezetten a csíkalapok feltöltésére alkalmasak, a téglaszállító kocsik pedig a nehéz téglák szállításában segítenek. Ha a talicskának billenthetőnek kell lennie, nézzen körbe online kínálatunkban, ahol biztosan megtalálja a megfelelő billenthető nagy teherbírású talicskát, amely intelligens mechanizmusa révén erőfeszítés nélkül billenthető. Ez a platós talicska ezzel szemben szénának, szalmabáláknak vagy kannáknak biztosít helyet.

Talicska és kézi szállítókocsi számos funkcióval
Legyen szó akár talicskáról, kézi szállítókocsiról vagy szállító molnárkocsiról – webáruházunkban nemcsak a megfelelő kocsit, hanem a megfelelő funkciókat is megtalálhatja: nagy, egyenes rakfelület vagy billenőtároló, egykerekű vagy négykerekű változat, kétfogantyús kivitel toláshoz vagy féltengelykormányzás a húzáshoz. Az oldalfalak is különböző kivitelekben találhatók meg, és ergonómiai előnyöket is biztosítanak. Önnek mégis egyedi gyártmányra van szüksége egy adott billentési magassággal vagy magasabb oldalfalakkal? Vegye fel kapcsolatot értékesítőinkkel, szívesen segítünk Önnek ebben is. Alternatívaként tekintse meg az utánfutók és a szállítókocsik kategóriákat.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás