+36 (23) 513 823 
Logo KAISER+KRAFT
AZ ÖN IGÉNYEIRE KONCENTRÁLUNK

A Kwesto már KAISER+KRAFT és sok minden, ami korábban a Kwesto-nál elérhető volt, most a KAISER+KRAFT kínálatában is megtalálható.

Amennyiben megfelel így Önnek, átirányítjuk a KK oldalára.

A KAISER+KRAFT számos érdekes terméket kínál, melyeket a régebbi rendeléseiből is ismerhet.

A KAISER+KRAFT előnyei:

  • díjmentes a házhoz szállítás, nincsen kismennyiségi felár
  • a 30 napos visszavásárlási garancia korlátozás nélkül továbbra is érvényes
  • nincs minimális rendelési érték, nincs további adminisztrációs költség
Egy dologra meg kell kérjük Önt: ha korábban a weben regisztrált Kwesto vásárló volt, kövesse végig az egyszerű regisztrációs folyamatot az új web-áruházban is, köszönjük.

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Tulajdonság
Terméktípus
Teherbírás 6 km/óra sebességnél
Kormányzás
Dobogószélesség
Dobogó hossza
 

Utánfutók, nagy teherbírású utánfutók

Olyan utánfutót keres, amellyel egyedül is képes nagy terheket elszállítani? Akkor itt jó helyen jár. Bármely szállítási feladathoz megtalálja nálunk a megfelelő megoldást – a legkülönfélébb terhekhez és rakományméretekhez.
35 termék található
| | |
35 termék található

Utánfutók és nagy teherbírású utánfutók: húzóerő a teherszállításhozHa a családi autó nem elég nagy a csomagokhoz, utánfutót használ. És ha a teher túl sok a targoncának vagy az emelőkocsinak? Pontosan. A KAISER+KRAFT kínálatában utánfutók széles választékát találja a nagy és nehéz terhek sikeres szállításához.Milyen utánfutókat talál nálunk?Alapvetően az utánfutók két kategóriára bonthatók:  • Vontató-utánfutók

  • Nagy teherbírású utánfutók


A legfőbb különbség a teherbírásban rejlik. Nagy teherbírású utánfutóval akár 50 tonnát szállíthat.Ezenkívül kínálatunkban találhat forgózsámolyos és tengelycsonk-kormányzású, kis vagy nagy rakfelületű, valamint különböző görgőkkel felszerelt utánfutókat. Emellett igény szerinti utánfutókat is szállítunk oldalfalakkal, rögzítőfékkel és további tartozékokkal. Ékekkel pedig megakadályozható az elgurulás.Hogyan találhatja meg az igényeinek legmegfelelőbb utánfutót?Egyszerűen azt kell tudnia, mire szeretné használni az utánfutót:  • Milyen nagyok és nehezek a terhek, amelyeket szállítani szeretne?

  • Milyen talajon használná az utánfutót?

  • Milyen járművel szeretné használni?


Nehéz terhekhez nagy teherbírású utánfutóra van szükség, érzékeny árukhoz tömörgumi abroncsok javasoltak, szűkös környezetben pedig a kis fordulási sugár segít.Olyan utánfutóra van szüksége, amely kifejezetten az Ön igényeire van szabva? Gond egy szál sem! Forduljon hozzánk bizalommal. A KAISER+KRAFT egyedi gyártmányokat is készít szinte bármilyen igényre.Mire alkalmasak az utánfutók és a nagy teherbírású utánfutók?Egy dolog rögtön nyilvánvaló: családi vakációra nem. Akkor igazi multifunkciós segédeszközök, ha a vállalaton belül terheket kell szállítani az egyik helyről a másikra. Legyen szó akár konténerekről, gépekről vagy dobozokról, utánfutóinkon sok minden talál helyet. Egyszerűen akassza rá az utánfutót a vontatóra vagy a targoncára, és indulhat is.Egy nem elég? Akkor csatlakoztasson többet egymás után. Ez akkor ideális, amikor a terheket különböző helyeken kell lerakodni. Még akár az utcán is lehet vele rövid szakaszon közlekedni. Erre az esetre nálunk STVO-csomagokat is rendelhet, amelyekkel alkalmassá teheti az utánfutóját a közúti forgalomra.Még néhány tipp záráskéntLassan járj, tovább érsz! Ez az utánfutóval való közlekedésre is igaz. Ha az utánfutóval 6 km/h-nál gyorsabban halad, a teherbírás csökken, és ezzel a biztonság is. Ezért inkább legyen elővigyázatos, és ügyeljen a teher megfelelő biztosítására, például feszítőhevederekkel vagy rögzítőhálókkal.Mindkettőt megtalálja webáruházunkban szállítóeszközök és tartozékok széles választéka mellett, kezdve a villás emelőkocsiktól a raklapokig.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás