+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Anyag
Kivitel
Lapátmélység
Lapátszélesség
Teherbírás
Terméktípus
Tulajdonság
 

Lépcsőjáró molnárkocsik

Ha a munkatársaknak nagy árukat kell szállítaniuk, a lépcsők bosszantóak tudnak lenni, és legszívesebben elkerülnénk őket. A lépcsőjáró molnárkocsik jelentik ebben az esetben a megoldást. Segítségükkel játszi könnyedséggel áthidalhatók a lépcsők, és még a hátat is kímélik.
13 termék található
| | |
Új
Lánctalpas elektromos lépcsőjáró
lapát szé x mé 400 x 250 mm
Nettó
615.000,- Ft
Nettó
105.000,- Ft
EASY acél lépcsőjáró molnárkocsi
lapát szé x mé 350 x 240 mm
Nettó
25.000,- Ft
EASY alumínium lépcsőjáró molnárkocsi
lapát szé x mé 300 x 290 mm
Nettó
44.800,- Ft
Nettó
74.200,- Ft
MATADOR - Elektromos lépcsőjáró
lapát szé x mé 375 x 320 mm
Nettó
2.700.000,- Ft
Nettó
100.000,- Ft
Új
ERGO elektromos lépcsőjáró
lapát szé x mé 400 x 250 mm, teherbírás 170 kg
Nettó
990.000,- Ft
Új
ERGO elektromos lépcsőjáró
lapát szé x mé 400 x 250 mm, teherbírás 200 kg
Nettó
1.150.000,- Ft
Új
ERGO elektromos lépcsőjáró
lapát szé x mé 400 x 250 mm, szállító alváz
Nettó
1.100.000,- Ft
Új
ERGO elektromos lépcsőjáró
lapát szé x mé 400 x 250 mm, összecsukható
Nettó
1.050.000,- Ft
Új
Nettó
3.850.000,- Ft
Nettó
64.400,- Ft -tól
13 termék található

Lépcsőjáró molnárkocsik: egyszerűbben a lépcsőfokon – vagy kettőn, hármon, négyenSzokványos zsákszállító molnárkocsival is felülemelkedhet a lépcsőkön és a lépcsőfokokon, hogy az árukat a teherautóból az ügyfélhez szállítsa. Jelentősen egyszerűbb azonban a dolog lépcsőjáró molnárkocsikkal, ezek ugyanis az intelligens kerékszerkezetnek és a kényelmes keretkialakításnak köszönhetően bármilyen lépcsőszámmal felveszik a versenyt. Méghozzá erőkifejtés nélkül.Hogyan tudom biztosítani a rakományt lépcsőjáró molnárkocsin?A szállítóeszközök és kocsik különféle áruval való megrakodásakor mindig ügyelni kell a megfelelő rakománybiztosításra. Lépcsőhöz és társaihoz alkalmas zsákszállító molnárkocsi esetében ez különösen fontos, mert megrakodáskor főként a magasban dolgozik, és a kocsit a szállítás közben a teste irányába billenti.A csillagkerekes szerkezet ellenére más szempont áll a középpontban, mintha csak néhány kartont szállítana sík terepen egy négykerekű járműhöz. Általánosságban a lépcsőjáró molnárkocsik megrakodásánál elegendő a teherfelületre koncentrálni. Az áruknak lehetőleg nem szabad egyenlőtlenül kinyúlniuk a lapáton, illetve nem szabad túlságosan túllógniuk a kereten.Ilyen esetben használjon kiegészítőleg hevedereket, így biztosíthatja, hogy az áruk ne csússzanak el szállítás közben. A túlzott függőleges irányú terhelést nem javasoljuk.Hogyan válasszak lépcsőjáró molnárkocsit – és hogyan működnek sík terepen?A csillagkerekes szerkezet, amely elengedhetetlen a zsákszállító molnárkocsival történő egyszerű lépcsőzéshez, sík terepen is előnyös, ugyanis a teljes kocsi a rakománnyal együtt két defektmentes abroncson fekszik oldalanként. Ez jobb erőátvitelt biztosít, és tehermentesíti a használót.A csillagkerekes szerkezet teljes átmérője a legtöbb lépcsőmagasságot könnyedén veszi. Mindegyik termékoldalon megtalálja a maximális magasságot, amely általában 200 milliméter. A 20 cm-nél magasabb lépcsőfokok nem is jellemzők a logisztikai mindennapokban.Fontosabb ügyelni a maximális teherbírásra és eldönteni például, hogy elegendő-e egy egyszerű fogókengyel, vagy kényelmesebb fogantyúkra van szükség a maximális irányíthatóság érdekében.További kérdések esetén, például az elektromos lépcsőjárók előnyeivel kapcsolatban állunk rendelkezésére személyesen.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás