+36 (23) 513 823 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Terméktípus
Teherbírás
Szélesség
Rakodási magasság
Magasság
Kialakítás
Hossz
Használható
Több megjelenítése
 

Mobil alvázak, szállítógörgők

Kicsi. Mozgékony. Egyszerű. Rendkívül praktikus. Teherbíró. Akár egy kis engedelmes házimanóra is illene a leírás. Pedig esetünkben a szállító alvázakról és a szállítógörgőkről van szó. Okos megoldás az üzemen belüli szállításhoz. Segítségükkel még a nehéz és méretes terheket is könnyedén mozgathatja A-ból B-be.
228 termék található
| | |
228 termék található
Szállító alvázakkal és szállítógörgőkkel az egyszerűbb szállításokért Webáruházunkban a legkülönbözőbb szállító alvázak és szállítógörgők széles választékát kínáljuk, amelyek a gyártó által nyújtott kiváló minőségnek köszönhetően rendkívül erősek és funkcionálisak. A megfelelő szállítóeszközökkel és kocsikkal a tárgyak szállítása gyerekjáték lehet. Akár kicsi, akár nagy: a különböző szállító alvázak révén gond nélkül elszállíthatók a tárgyak raklapok vagy tartályok használatával. Biztonságos és ergonomikus szállító alvázak A szállító alvázak biztonságos szállítást és ergonomikus hozzáférést biztosítanak, és kiváló minőség jellemzi őket. Nagyobb tárgyak szállításához optimálisak az emelőgörgők is. A webáruházunkban található emelőgörgők nehéz és terjedelmes áruk egyszerű és biztonságos szállításához is alkalmasak, mivel biztonságosak és stabilak. Ezenkívül megtalálhatók szállítógörgők is különböző anyagokból és különféle méretekben, amelyek igény esetén akár együtt is használhatók. Így a nagyobb tárgyak szállítása is könnyedén elvégezhető. A görgős bakok révén, amelyek szintén a KAISER+KRAFT speciális szállítássegítői közé tartoznak, lehetővé válik az anyagok egyszerű húzással, forgatással és tolással történő szállítása a gépekhez, és így biztosítható a biztonságos munkavégzés. A görgős bakok emellett rendkívül erősek, ellenállóak a szennyeződésekkel szemben, ergonomikusak, és kisebb erőráfordítás szükséges használatukkal. A KAISER+KRAFT bútorszállító alvázaival a bútorok szállítása is egyszerűbb lehet, mint valaha. Ezen a területen is különböző méretű és alakú modellek széles választéka várja. Így bármely igényre megtalálhatja a megfelelő szállítási megoldást. A szállító alvázakat előszeretettel alkalmazzák az ipar és a raktározás területén, de az irodákban és a műhelyekben is nagy számban használják ezeket a szállítási segítőket.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás