+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Anyag
Dobogómagasság
Lapátmélység
Lapátszélesség
Létratípus
Súly
Teherbírás
Terméktípus
Tulajdonság
 

Szállító molnárkocsik

A szállítókocsik ideálisak a legkülönfélébb tárgyak rendezett szállításához. Vagy mondhatjuk úgy is, hogy olyan sokoldalú segítők, amelyek számos dolgot megkönnyítenek. Például a nehéz tárgyak cipelését. Szállítható velük mosógép vagy hűtő, csomagok, italos rekeszek, költözéshez használt kartondobozok, abroncsok, élelmiszeres rekeszek és így tovább, és így tovább. A sort szinte a végtelenségig folytathatnánk.
59 termék található
| | |
EUROKRAFT - Prémium acél zsákszállító molnárkocsi
modell: rakodó molnárkocsi, teherbírás 250 kg
Nettó
40.600,- Ft
Összecsukható szállítókocsi
SCORPION S, teherbírás 50 kg
Nettó
12.000,- Ft
Nettó
44.300,- Ft -tól
QUIPO - Profi alumínium zsákszállító molnárkocsi
KlappSTAR-S: kis és nagy rakományokhoz
Nettó
49.500,- Ft -tól
Nettó
77.600,- Ft
Nettó
110.000,- Ft
Nettó
145.000,- Ft
Nettó
32.700,- Ft
EASY alumínium zsákszállító molnárkocsi
lapát, felhajtható, szé x mé 300 x 290 mm
Nettó
40.400,- Ft
Nettó
35.700,- Ft
Nettó
53.000,- Ft
EUROKRAFT - Prémium acél zsákszállító molnárkocsi
modell: rakodókocsi, teherbírás 200 kg
Nettó
42.400,- Ft
Nettó
53.500,- Ft -tól
Multifunkciós összecsukható fellépő
zsákszállító molnárkocsi és összecsukható fellépő egyben
Nettó
32.000,- Ft -tól
Új
Nettó
36.500,- Ft -tól
Új
EASY acél zsákszállító molnárkocsi
csúszótalpakkal, teherbírás 150 kg
Nettó
17.500,- Ft
Új
EASY acél zsákszállító molnárkocsi
2 függőleges tartóval, teherbírás 150 kg
Nettó
18.400,- Ft
Nettó
135.000,- Ft -tól
Nettó
82.300,- Ft -tól
Nettó
74.000,- Ft -tól
Nettó
47.900,- Ft -tól
Nettó
53.100,- Ft -tól
Új
Nettó
73.400,- Ft -tól
Új
Nettó
73.400,- Ft -tól
Új
Nettó
135.000,- Ft -tól
EUROKRAFT - Prémium acél zsákszállító molnárkocsi
modell: szállító és emelő molnárkocsi
Nettó
64.600,- Ft
EUROKRAFT - Prémium acél zsákszállító molnárkocsi
modell: rakodókocsi, teherbírás 100 kg
Nettó
31.800,- Ft
59 termék található
Szállító molnárkocsik – zsákszállító molnárkocsik és ergonomikus lépcsőjáró molnárkocsik
A szállító molnárkocsik évek óta a rendkívül fontos segítőknek számítanak, és számos ágazatban elengedhetetlenek. Nem számít, hogy a gasztronómia területén vagy épp az italpiacon kell-e sörökkel tele ládákat szállítani. A szállító molnárkocsik segítenek mindkét helyen, emellett a csomagküldő vállalkozásoknál, az építkezéseken, de még az utazási szolgáltatóknál is. A szállító molnárkocsik különböző célokra készülhetnek. Az egyszerű zsákszállító molnárkocsi az évek során rendkívül sokat fejlődött. Létrejöttek lépcsőjáró molnárkocsik, rakodó molnárkocsik és székszállító molnárkocsik, valamint ergonomikusan kidolgozott szállító molnárkocsik is az egészséges munkavégzés érdekében. Nagyobb szállítási távolságokra alkalmasak azok a kézi szállítókocsik, amelyekkel a rendkívül nagy rakfelület révén nagy mennyiségű rakomány egyetlen úttal elszállítható. A szállító molnárkocsik, ahogy a görgős csomagszállítók is a gyors és egyszerű szállítást szolgálják. A fix modellek mellett időközben rugalmas változatok is megjelentek. Az összecsukható szállító molnárkocsik különösen helytakarékosak, és különböző területeken alkalmazhatók. Így könnyebb őket magunkkal vinni. Ezek a szállító molnárkocsik különösen alkalmasak rendezvényekhez és vásárokhoz. A webáruház eszközválasztéka rendkívül széles, így biztosan gyorsan megtalálja a céljainak megfelelő szállítóeszközt.

Szállító molnárkocsik erős márkáktól
Webáruházunkban nemcsak sokféle változatban találhatók szállító molnárkocsik, hanem jól ismert márkáktól is. A QUIPO és az EUROKRAFT szállítóeszközök és kocsik kiváló minőségűek és hosszú élettartamúak. Legfeljebb 500 kg teherbírással rendelkező szállító molnárkocsik és összecsukható zsákszállító molnárkocsik is megtalálhatók kínálatunkban. A lapátmélység segítségével állapítható meg, milyen szállítmányhoz alkalmasak az eszközök a leginkább. Ha lépcsőket kell áthidalni vagy a molnárkocsit beépítetlen talajon kell mozgatni, az előző mellett fokozott figyelmet kell fordítani az abroncsokra is. Az oldalanként három kerékkel rendelkező lépcsőjáró molnárkocsikra rendkívüli funkcionalitás jellemző. Az opcionális konzolok segítségével ezek a rendszerek emellett kényelmes székszállító molnárkocsivá bővíthetők. A szállítmány törékenysége és a munkakörnyezet függvényében a szállító molnárkocsik rendelhetők levegővel töltött abroncsokkal vagy tömörgumi abroncsokkal. Legyen szó akár rakodó molnárkocsikról, dobozszállító molnárkocsikról vagy zsákszállító molnárkocsikról: az erős acél- és alumíniumszerkezeteknek köszönhetően a szállítóeszközök rendkívül robusztusak és ellenállóak. A megfelelő termék kiválasztásánál nem szabad alábecsülni a megtenni kívánt távolságot sem. Nagyobb távolságokra a kényelmes, erős profilú fogantyúk és a kerekek jó futása is fontos szerepet tölt be.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás