+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Anyag
Dobogómagasság
Lapátmélység
Lapátszélesség
Létratípus
Összecsukható
Teherbírás
 

Szállító molnárkocsik

A szállítókocsik ideálisak a legkülönfélébb tárgyak rendezett szállításához. Vagy mondhatjuk úgy is, hogy olyan sokoldalú segítők, amelyek számos dolgot megkönnyítenek. Például a nehéz tárgyak cipelését. Szállítható velük mosógép vagy hűtő, csomagok, italos rekeszek, költözéshez használt kartondobozok, abroncsok, élelmiszeres rekeszek és így tovább, és így tovább. A sort szinte a végtelenségig folytathatnánk.
48 termék található
| | |
Nettó
30.500,- Ft
EUROKRAFT - Prémium acél zsákszállító molnárkocsi
modell: rakodó molnárkocsi, teherbírás 250 kg
Nettó
38.000,- Ft
Nettó
41.300,- Ft -tól
QUIPO - Profi alumínium zsákszállító molnárkocsi
KlappSTAR-S: kis és nagy rakományokhoz
Nettó
46.200,- Ft -tól
EUROKRAFT - NEO szállítókocsi
teherbírás 125 kg, felhajtható lapáttal
Nettó
65.400,- Ft -tól
Nettó
73.800,- Ft
Nettó
105.000,- Ft
Nettó
140.000,- Ft
Nettó
40.800,- Ft
EASY alumínium zsákszállító molnárkocsi
csúszótalppal és felhajtható lapáttal
Nettó
37.700,- Ft
EASY alumínium zsákszállító molnárkocsi
csúszótalppal és fix lapáttal
Nettó
33.300,- Ft
Nettó
49.600,- Ft
EUROKRAFT - Prémium acél zsákszállító molnárkocsi
modell: rakodókocsi, teherbírás 200 kg
Nettó
39.600,- Ft
Nettó
50.000,- Ft -tól
Új
Multifunkciós összecsukható fellépő
zsákszállító molnárkocsi és összecsukható fellépő egyben
Nettó
23.700,- Ft -tól
Új
Ár érdeklődésre
Új
Ár érdeklődésre
Új
Ár érdeklődésre
Új
Ár érdeklődésre
EUROKRAFT - Prémium acél zsákszállító molnárkocsi
lépcsőjáró molnárkocsi, teherbírás 250 kg
Nettó
93.800,- Ft
Nettó
67.300,- Ft -tól
Nettó
49.600,- Ft -tól
EUROKRAFT - Prémium acél zsákszállító molnárkocsi
modell: szállító és emelő molnárkocsi
Nettó
60.400,- Ft
EUROKRAFT - Prémium acél zsákszállító molnárkocsi
modell: rakodókocsi, teherbírás 100 kg
Nettó
29.700,- Ft
Nettó
66.200,- Ft
Nettó
48.000,- Ft -tól
Nettó
49.400,- Ft -tól
Nettó
63.600,- Ft
EUROKRAFT - Prémium acél zsákszállító molnárkocsi
lépcsőjáró molnárkocsi, teherbírás 200 kg
Nettó
58.400,- Ft -tól
Nettó
47.800,- Ft
Nettó
35.500,- Ft -tól
Nettó
28.900,- Ft
48 termék található
Szállító molnárkocsik – zsákszállító molnárkocsik és ergonomikus lépcsőjáró molnárkocsik
A szállító molnárkocsik évek óta a rendkívül fontos segítőknek számítanak, és számos ágazatban elengedhetetlenek. Nem számít, hogy a gasztronómia területén vagy épp az italpiacon kell-e sörökkel tele ládákat szállítani. A szállító molnárkocsik segítenek mindkét helyen, emellett a csomagküldő vállalkozásoknál, az építkezéseken, de még az utazási szolgáltatóknál is. A szállító molnárkocsik különböző célokra készülhetnek. Az egyszerű zsákszállító molnárkocsi az évek során rendkívül sokat fejlődött. Létrejöttek lépcsőjáró molnárkocsik, rakodó molnárkocsik és székszállító molnárkocsik, valamint ergonomikusan kidolgozott szállító molnárkocsik is az egészséges munkavégzés érdekében. Nagyobb szállítási távolságokra alkalmasak azok a kézi szállítókocsik, amelyekkel a rendkívül nagy rakfelület révén nagy mennyiségű rakomány egyetlen úttal elszállítható. A szállító molnárkocsik, ahogy a görgős csomagszállítók is a gyors és egyszerű szállítást szolgálják. A fix modellek mellett időközben rugalmas változatok is megjelentek. Az összecsukható szállító molnárkocsik különösen helytakarékosak, és különböző területeken alkalmazhatók. Így könnyebb őket magunkkal vinni. Ezek a szállító molnárkocsik különösen alkalmasak rendezvényekhez és vásárokhoz. A webáruház eszközválasztéka rendkívül széles, így biztosan gyorsan megtalálja a céljainak megfelelő szállítóeszközt.

Szállító molnárkocsik erős márkáktól
Webáruházunkban nemcsak sokféle változatban találhatók szállító molnárkocsik, hanem jól ismert márkáktól is. A QUIPO és az EUROKRAFT szállítóeszközök és kocsik kiváló minőségűek és hosszú élettartamúak. Legfeljebb 500 kg teherbírással rendelkező szállító molnárkocsik és összecsukható zsákszállító molnárkocsik is megtalálhatók kínálatunkban. A lapátmélység segítségével állapítható meg, milyen szállítmányhoz alkalmasak az eszközök a leginkább. Ha lépcsőket kell áthidalni vagy a molnárkocsit beépítetlen talajon kell mozgatni, az előző mellett fokozott figyelmet kell fordítani az abroncsokra is. Az oldalanként három kerékkel rendelkező lépcsőjáró molnárkocsikra rendkívüli funkcionalitás jellemző. Az opcionális konzolok segítségével ezek a rendszerek emellett kényelmes székszállító molnárkocsivá bővíthetők. A szállítmány törékenysége és a munkakörnyezet függvényében a szállító molnárkocsik rendelhetők levegővel töltött abroncsokkal vagy tömörgumi abroncsokkal. Legyen szó akár rakodó molnárkocsikról, dobozszállító molnárkocsikról vagy zsákszállító molnárkocsikról: az erős acél- és alumíniumszerkezeteknek köszönhetően a szállítóeszközök rendkívül robusztusak és ellenállóak. A megfelelő termék kiválasztásánál nem szabad alábecsülni a megtenni kívánt távolságot sem. Nagyobb távolságokra a kényelmes, erős profilú fogantyúk és a kerekek jó futása is fontos szerepet tölt be.
Termék-összehasonlítás