+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Tulajdonság
Terméktípus
Teherbírás 6 km/óra sebességnél
Kormányzás
Dobogószélesség
Dobogó hossza
 

Utánfutók

Olyan utánfutót keres, amellyel egyedül is képes nagy terheket elszállítani? Akkor itt jó helyen jár. Bármely szállítási feladathoz megtalálja nálunk a megfelelő megoldást – a legkülönfélébb terhekhez és rakományméretekhez.
35 termék található
| | |
35 termék található
Utánfutók a még több szállításért Az utánfutók rákapcsolhatók a szállítókocsikra, így nagyobb mennyiségek szállítását teszik lehetővé. A nagykereskedelem, a raktározás és a logisztika, valamint az ipari üzemek területén a szállítóeszközök és a kocsik az alapanyagok és az áruk folyamatos rendelkezésre állását biztosítják éppen ott, ahol szükség van rájuk. A villás targoncák a raklapos árukat a villákon szállítják, és kisméretű vontatóként kiegészítőleg utánfutót is húzhatnak. Az utánfutók előnye, hogy még olyan árukkal is igény szerint megtölthetők, amelyek tárolása nem raklapokon történik. Több utánfutó használatával egyetlen szállítással különböző úti célokhoz szállíthatók az alapanyagok és az áruk. Majd mindegyik utánfutót az úti célján le lehet parkolni. Az utánfutók megfelelő száma így hatékony ellátást és logisztikát tesz lehetővé. A nagy teherbírású utánfutók és a szállítódobozok, amelyekben kisebb tárgyakat is biztonsággal szállíthatunk az utánfutón, számos változatban megtalálhatók a KAISER+KRAFT kínálatában. Ez a nagy teherbírású utánfutó például mindegyik kerekén féltengelykormányzással rendelkezik, és a négypontos alátámasztás révén nagyfokú stabilitás jellemző rá. Utánfutókkal az áruforgalom optimalizálásáért A raktári és üzemi területeken zajló áru- és az alapanyag-forgalom rugalmasan használható szállítóeszközökkel és kocsikkal optimalizálható, mivel különböző utánfutók használatával elkerülhetők a többször megtett utak. Az utánfutók teherbírása 2 tonnától 50 tonnáig terjed egy nagy teherbírású utánfutó esetén. Az utánfutók választhatók forgóvázas kormányzással vagy féltengelykormányzással felszerelt kivitelben. Nyomtartóak és kényelmesen manőverezhetők. Az utánfutók méretétől függően a rakfelület 2 és 10 négyzetméter között lehet. Az utánfutók szállító alváza acélcső szerkezetből áll, amely lekerekített sarkokkal rendelkezik. A kerekek választhatók tömörgumi vagy légtömlős abroncsokkal ellátott kivitelben. Webáruházunk a szállítóeszközökhöz és a kocsikhoz számos tartozékot kínál, például korlátot az ömlesztett áruk biztonságos szállításához, megfelelő szállítódobozokat, valamint csöveket és korlátokat a védett szállítás érdekében.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás