+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Modell
Magasságállítási tartomány
Mélység
Sorozat
Szélesség
Szín
 

Állítható magasságú íróasztalok

Korábban így szólt a fáma: aki sokat pihen, az berozsdásodik. Manapság azonban sokkal inkább arról van szó – különösen azok esetében, akik nyolc vagy annál is több órát töltenek az irodában –, hogy aki sokat ül, az sokat veszít! Mi a megoldás? Állítható magasságú íróasztalaink. Üléshez alkalmas íróasztalunkból gyorsan álló íróasztal varázsolható. Ha további információkra is kíváncsi, tekintse meg az állítható magasságú íróasztalok előnyeinek összefoglalóját.
20 termék található
| | |
Nettó
420.000,- Ft
Új
Ár érdeklődésre
Új
Ár érdeklődésre
Új
Ár érdeklődésre
Új
Ár érdeklődésre
Új
Ár érdeklődésre
Új
Ár érdeklődésre
UPLINER Álló íróasztal, kézzel állítható magasság
725 - 1185 mm, szé x mé 1200 x 800 mm
Nettó
155.000,- Ft
UPLINER Álló íróasztal, kézzel állítható magasság
725 - 1185 mm, szé x mé 1600 x 800 mm
Nettó
160.000,- Ft
Nettó
185.000,- Ft
Nettó
195.000,- Ft
Nettó
200.000,- Ft
Nettó
220.000,- Ft
Nettó
255.000,- Ft
Nettó
265.000,- Ft
Nettó
270.000,- Ft
Nettó
285.000,- Ft
20 termék található
Álló íróasztalok – jót tesznek, és jól is működnek. Ráadásul ergonomikusak!
Milyen előnyöket biztosítanak az állítható magasságú álló íróasztalok? Nos… elgondolkozott már valaha azon, mennyi időt tölt el mindennap ülve a munkahelyén? Túl sokat. Ebben biztosak vagyunk. Az álló íróasztalok ezért az elmúlt évek egyik legfontosabb újításának számítanak a munkahelyi ergonómia területén. Fel, majd le, akkor és úgy, ahogy csak szeretné. Az állás és az ülés közötti folyamatos váltogatás segíthet megelőzni a fáradtság jeleit, a feszültséget, valamint a nyak- és hátfájdalmat és még sok mást is. Ön is látni fogja: az ergonomikus ülő/álló íróasztal egyszerűen mindenben jót tesz Önnek. Ismerje meg ezért már most állítható magasságú íróasztalainkat, amelyeket természetesen számos további irodabútorunkkal is tökéletesen kombinálhat.

Fel és le, ahányszor csak szeretné – állítható magasságú álló íróasztalokkal lehetséges.
Telefonálás állva, keresgélés ülve, e-mail írás állva, tervezés ülve – elektromosan állítható magasságú ülő/álló íróasztallal szó szerint mozgásba lendülhet a munkában. Ez pedig nagyon is jó, ugyanis a munkahelyi ergonómia manapság már nem pusztán „jó, ha van'' téma, hanem egyenesen kötelező. Így pedig egy álló íróasztal, mint az UPLINER vagy az UPLINER 2.0 elengedhetetlen, mivel optimálisan illeszkednek a testmagasságához, valamint az ülő és álló magasságához. És az eredmény? Nagyobb mozgásszabadság, ezzel pedig nagyobb munkahelyi kényelem és produktivitás. Egyszerűen praktikus, és egyszerűen rugalmas, hiszen a különböző magasságállítási tartományok mellett különböző méretek, anyagok, alakok, teherbírások és további opciók közül is választhat. Természetesen megfelelő tartozékokat is kínálunk az Ön új ülő-álló íróasztalához a programban. Milyen lenne például egy irodai székkel vagy egy guruló kisszekrénnyel? Állítható magasságú íróasztalaink elemekkel bővíthetők, és akár több elemből álló komplex kombinációkba is gond nélkül beleillenek. Ha pedig mégis egy teljesen átlagos íróasztalra van szüksége, természetesen kínálatunkban ilyet is talál. Fedezze fel most választékunkat!
Termék-összehasonlítás