+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Kárpitozás
Ülés anyaga
Ülésmagasság
Vázkivitel
 

Bárszékek

Elegáns klasszikus, amely a bárból bárt, a bisztróból bisztrót, az egyszerű közös térből pedig jó hangulatú találkozóhelyet varázsol a munkatársak számára: a bárszék. A praktikus ülőalkalmatosság ideális napjaink emberének. A gyors harapnivalókhoz, a rövid megbeszélésekhez, illetve a pulthoz megbeszélt üzleti találkozóhoz.
7 termék található
| | |
Bárszék
műbőr bevonat
Nettó
32.300,- Ft
Nettó
69.900,- Ft
Új
EVORA bárszék
párnázott, krómozott váz
Nettó
115.000,- Ft
Nettó
60.100,- Ft -tól
Z formatervezésű bárszék
100 mm vastag kárpittal
Nettó
32.300,- Ft
Új
PP-bárszék
ülésmagasság 730 mm
Nettó
50.000,- Ft
Bárszék háttámlával
bükk ülőfelület, krómozott váz
Nettó
39.400,- Ft
7 termék található
A sokoldalúan alkalmazható bárszékek
Bárszék nélkül egyetlen bár sem lehet igazi bár, egyetlen kocsma sem lehet igazi kocsma, és egyetlen társalgó sem lehet igazi társalgó. Ezek az ülőalkalmatosságok a gasztronómia minden területén közkedveltek. A bárszékek kétségkívül a gasztronómia legnépszerűbb termékei közé tartoznak. A bárszékek azonban már régóta nem csak a gasztronómia területein vannak jelen, ugyanis számos különböző helyiségbe is kiválóan alkalmazhatók berendezési tárgyként. A büfészékek természetesen leginkább pult mögött szoktak állni, ugyanakkor egy társalgó, egy étkezde vagy a folyosón egy visszavonulásra alkalmas sarok is jól járhat a „bárszékek'' helytakarékos változatával. A bárszékek és a bárasztalok emellett nyugodt légkört is teremtenek, és például a vállalati pihenőhelyiségének elegáns szabadidős kinézetet kölcsönözhetnek. Így könnyebb kikapcsolódni, és még akár a leghátsó sarokban is kényelmesen lehet ülni. A munkatársak számára a kellemes bárszékes berendezés nemcsak pihenőhelyet, hanem a munkával kapcsolatos fontos kérdések megbeszélésére alkalmas helyet is biztosít.

A megfelelő formatervezésű bárszékek
A bárszékeknek természetesen egy megadott vállalati dizájnhoz kell igazodniuk, különösen nagy volumenű beszerzés esetén. Webáruházunk ezért elegáns formatervezésű bárszékeket kínál, amelyek a bükkfával és a műbőr kárpittal messze maguk mögött hagyják az egyszerű székeket. Bárszékekkel és állóasztallal a legkülönfélébb helyiségek rendezhetők be. A KAISER+KRAFT büfébútorai a mindig kiváló minőségükkel, nagy terhelhetőségükkel és hosszú élettartamukkal nyűgöznek le. A krómozott acélcső vázak a biztos állásról és a stílusos megjelenésről gondoskodnak. A kényelmes ülést vagy az erős üléskárpiton lévő műbőr huzat vagy a párnázott bárszék biztosítja. A Z-dizájnú formatervezett bárszékek vagy a fa bárszékek jól illeszkednek a többi berendezési tárgyhoz, így egységes kép alakul ki úgy, ahogy az a vállalatoknál, az üzemekben vagy a gasztronómia területén jellemző. Nem tud dönteni a választékból? Akkor a termékek összehasonlításával lehetősége nyílik legfeljebb 3 szék egymás mellett történő megtekintésére. A kiválasztást követően közvetlenül az online felületen megrendelheti új bárszékeit.
Termék-összehasonlítás