+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Kárpitozás
Ülés anyaga
Ülésmagasság
Vázkivitel
 

Bárszékek

Elegáns klasszikus, amely a bárból bárt, a bisztróból bisztrót, az egyszerű közös térből pedig jó hangulatú találkozóhelyet varázsol a munkatársak számára: a bárszék. A praktikus ülőalkalmatosság ideális napjaink emberének. A gyors harapnivalókhoz, a rövid megbeszélésekhez, illetve a pulthoz megbeszélt üzleti találkozóhoz.
11 termék található
| | |
Bárszék
műbőr bevonat
Nettó
33.300,- Ft
Nettó
73.400,- Ft
Új
EVORA bárszék
párnázott, krómozott váz
Nettó
120.000,- Ft
Nettó
61.600,- Ft -tól
Z formatervezésű bárszék
100 mm vastag kárpittal
Nettó
33.100,- Ft
Új
PP-bárszék
ülésmagasság 730 mm
Nettó
51.000,- Ft
Bárszék háttámlával
bükk ülőfelület, krómozott váz
Nettó
40.200,- Ft
Új
BOBBA bárszék
ülőpárnával, cs. e. 2 darab
Nettó
55.100,- Ft
Új
STEELWOOD bárszék
ülőpárnával, cs. e. 2 darab
Nettó
85.100,- Ft
Új
WOODY bárszék
falábakkal, cs. e. 2 darab
Nettó
79.000,- Ft
Új
OPUS bárszék
640 - 910 mm között állítható magasság
Nettó
125.000,- Ft
11 termék található

Bárszékek: a legjobb hely a kellemes beszélgetésekhezÜlve is szemmagasságban lehet a környezetével, mindezt kényelmesen: egy bárszék nemcsak a magánéletben az egyik legjobb hely egy jó beszélgetéshez, hanem vásárokon, vállalati kommunikációs csomópontokon és recepciókon is közkedvelt ülőalkalmatosságnak számít.Milyen előnyei vannak a bárszékeknek?Különleges ülőmagassága, a felülés és a leszállás könnyedsége, valamint a pultokkal vagy állóasztalokkal való könnyed együttműködése révén a bárszékek jelentősen dinamikusabbak a klasszikus asztal-szék kombinációnál.A használó mindenkor szemmagasságban marad a(z álló) környezettel. Nekidőlhet félig a bárszéknek, vagy rá is ülhet – szék esetén ez nem lehetséges anélkül, hogy ne legyen furcsa az összhatás. A bárszékek ezenkívül a bárpultnál a barátokkal eltöltött kellemes estékre emlékeztetnek.Szimbolikájuk mellett a bárszékek könnyen szállíthatók. Alig foglalnak helyet, vizuálisan visszafogottak a helyiségben, és megfelelő magasságú asztallal az egyébként kihasználatlan irodai sarkok is tökéletesen kihasználhatók.Milyen magasság ideális a bárszékeknél?A fix magasságú modellek általában 70 és 75 cm közöttiek. Ez a szabványméret garantálja, hogy egy átlagos magasságú ember gond nélkül rájuk tudjon ülni. Ezenkívül – és ez professzionális területen fontos pont – nem kell aggódni a ruházat miatt. Különösen szoknyában néha nehéz professzionális komolysággal felmászni egy magas bárszékre. Ez a megfelelő magassággal elkerülhető.Hogyan válasszam ki a bárszékeket?Ahhoz, hogy a bárszék igazodjon a környezethez és a vállalati arculathoz, különösen a megjelenésre kell ügyelni. A rikító színek és a modern megjelenés bár frissítőleg hat egy bisztróra vagy egy informális találkozóhelyre, egy vásáron vagy a recepción általában jobb választást jelentenek a klasszikus, időtálló modellek.A kiválasztással kapcsolatos további kérdések esetén forduljon hozzánk bizalommal személyesen.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás