+36 (23) 513 823 

Székek és asztalok

Egy asztal. Egy szék. És kész is a munkahely. De csak akkor, ha profikkal dolgozik. Például velünk. Nálunk minden megfelelő bútort megtalál, így például asztalokat és székeket, amelyek nemcsak jól néznek ki, hanem a hátának is jó tesznek.
Termékkategóriáink
Állítható magasságú íróasztalok
Korábban így szólt a fáma: aki sokat pihen, az berozsdásodik. Manapság azonban ...
Bárszékek
Elegáns klasszikus, amely a bárból bárt, a bisztróból bisztrót, az egyszerű ...
Büféasztalok, állóasztalok
Megmozgathatja elgémberedett lábait. Állás közben bekaphat egy falatot vagy ...
Egymásra rakható székek, konferenciaszékek
Tudja, mi az ergonomikus egymásra rakható székek, konferenciaszékek legnagyobb ...
Fotelek
Ki mondta, hogy az üzleti élet nem lehet kényelmes? Mi biztosan nem. Mi a „lusta ...
Íróasztali székek és főnöki fotelek
Íróasztali székek és főnöki fotelek – ha már ülünk, akkor üljünk helyesen: sokak ...
Íróasztalok
Mostantól hétfőnként biztosan szívesen érkezik az irodába. A funkcionálisan, ...
Munkaasztalok
Erő és strapabírás: az ipari munkaasztalok rugalmasak, gazdaságosak és ...
Munkahelyi székek
Egyetlen székmodell mindenhova? Nem jó ötlet. A különböző területek ugyanis ...
Munkahelyi zsámolyok, álláskönnyítők
Vége a guggolásnak: az álláskönnyítők és a munkahelyi zsámolyok rugalmasságot és ...
Steril helyiségekbe való asztalok
A steril helyiségekben még a tisztánál is nagyobb tisztaságot érhet el. Rendezze ...
Tárgyalóasztalok
A tudás és az értékek, a lángelme és a karrierek, valamint a pihenés és a ...
Ülőgarnitúrák
Az ember társas lény. Ez nem vitás. Kényelmes ülőgarnitúráinkkal éppen a ...
Ülőpadok és asztalok
Itt a idő egy kis szünetet tartani? Foglaljon hát helyet – nálunk praktikus és ...

Székek és asztalok – sokoldalúság bármilyen igényre



Megbízató segítőket keres? Lenne néhány jó jelöltünk az Ön számára. Minden nap bevetésre készek, fáradhatatlanok és igény szerint bármikor elérhetők, akár éjjel, akár nappal. Jó hátterüknek köszönhetően a rugalmasság, a tettrekészség és a lendületesség mintaképei és a nyugalom szigetei egyben. Emellett arról is gondoskodnak, hogy bármilyen helyzetben megőrizhesse a tartását. Székeink és asztalaink bármilyen munkakörnyezetben tökéletes teljesítményre képesek.



Sokoldalúságuk ellenére nem minden szék és asztal felel meg minden feladathoz. Ezért nálunk általános és specifikus termékeket talál a képernyő előtt és a gyártás területén végzett munkához. A kiválasztásban pedig szívesen segítünk Önnek.



Az egészséges ülés növeli a produktivitást



Az ergonomikus székek felérnek egy fizikoterápiával. Segítenek Önnek munka közben ellazulni, lendületben tartják a testet és a lelket, és megkímélik Önt a fájdalmaktól. Nem utolsósorban pedig hozzájárulnak a hatékonysághoz teszik. Az egészségesen ülő munkatársak ugyanis jobban érzik magukat munka közben, ez pedig kifizetődik. Valami specifikusabbra van szüksége? A csípőtámasztó forgószékek gyengéden tehermentesítik a feszült hátat. Maximális mozgásszabadság az igény? Az álláskönnyítők és a zsámolyok biztosítják a szükséges rugalmasságot. Az „Egészséges ülést támogató irodai székek'' című vásárlási tanácsadónkban megtudhatja, mire kell különösen odafigyelni, és melyik szék kihez illik a legjobban.



A jó szék már fél siker. A megfelelő asztallal kombinálva pedig verhetetlen párost alkotnak. Elektromosan állítható magasságú íróasztallal például az asztallal együtt nőhet fel a feladataihoz.



Eljött a szünet ideje? Frissítse fel testét és lelkét a szabad levegőn. A kültérre szánt kényelmes ülősarkok és padok esetében a hangsúly teljes mértékben a pihenésen van.



Ülés koncepcióval



Már nem látja a fától az erdőt? Nálunk nemcsak a berendezés egyes darabjait szerezheti be, hanem a teljes egészben is segítünk Önnek. Az „Irodaberendezésre vonatkozó irányelvek'' című vásárlási tanácsadónk áttekintést nyújt a munkahelyek berendezésére vonatkozó törvényi előírásokról.



Rögtön használatba is veheti a KAISER+KRAFT ingyenes CAD tervezési szolgáltatását irodája berendezéséhez, amelyben minden darab tökéletesen passzol egymáshoz. Irodaberendezési projektünk bemutatásánál megtekinthet egy ilyen folyamatot.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás