+36 (23) 513 823 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Szín
Ülés és háttámla anyaga
Ülésmagasság
 

Fotelek

Ki mondta, hogy az üzleti élet nem lehet kényelmes? Mi biztosan nem. Mi a „lusta pillanatokért'' vagyunk. Hogy miért? Csak foglaljon helyet a kényelmes klubfoteleinkben, és mindjárt megérti. Egyszerűen dőljön hátra, és élvezze ki a kényelmet. Ezek az apró kis örömök a munka mindennapi világában.
3 termék található
| | |
Klubfotel
poliuretán huzat
Nettó
61.500,- Ft
Klubfotel
bőr/műbőr huzat
Nettó
70.500,- Ft
Klubfotel, szögletes
ma x szé x mé 850 x 575 x 530 mm
Nettó
73.900,- Ft
3 termék található
Fotelek
Kényelmes klubfotelek a vállalati társalgóba, fotelek a vendégeknek és koktélfotelek ízléses formatervezéssel: online kínálatunkban olyan modern ülőalkalmatosságokat találhat, amelyek bármely vállalat számára stílusos opciót nyújtanak. Ugyanolyan fontos, hogy munkatársainak az ebédszünetre társalgót biztosítson, ahol mindenki jól érezheti magát, mint az, hogy a látogatók és a partnervállalatok számára megfelelő helyiségek álljanak rendelkezésre. Aki a várakozási időket nagyfokú kényelmet biztosító pihenőfotelekben tudja tölteni, az nagyobb valószínűséggel nézi el a váratlan csúszásokat is. Aki a váróban a büféasztalnál elegáns fotelben foglalhat helyet, könnyebben kezd beszélgetésbe más vendégekkel. Nálunk ízléses kinézetű székeket és asztalokat talál az ilyen helyiségek berendezéséhez, ráadásul választhat softex vagy bőr kárpitbevonatot, illetve fa- és kiváló minőségű műanyag kivitelt is. Az asztalfelületek különböző alakokban rendelhetők. Legyen szó akár lekerekített támláról vagy négyszögleges formátumról: az előkelő vállalati berendezés mindig önmagáért beszél, és mindig maradandó benyomást tesz. Nemcsak a fotelek formatervezése, hanem a kényelem szempontjából is csupa pozitív tulajdonságokkal rendelkeznek ezek a klubfotelek.

Ergonomikus ülés klubfotelekben
Akkor is fontos figyelembe venni az ergonómia témakörét, ha klubfotel vásárlását tervezi. A várókban, a bárokban és a társalgókban elhelyezett foteleknek a lehető legpozitívabban kell hatniuk a rajtuk ülőkre. Már akkor igazán kényelmes lehet az ülés, ha az ülőalkalmatosság kíméli a hátat. Különösen a gasztronómia területén eredményez hosszú tartózkodást egy ergonomikus klubfotel. A KAISER+KRAFT termékei mindegyikénél fontos szerepet játszik az ergonómia. Annak érdekében, hogy az egészség szempontját sem hanyagoljuk el, olyan fotelek kerültek választékunkba, amelyek alapvetően a hát kímélésére készültek, és elősegítik az egészséget javító ülő testtartást. Ez a szempont a munkatársaknak szánt foteleknél is fontos ahhoz, hogy minden szünet pihentető hatással lehessen, és ne válthasson ki feszültségeket. Válasszon egyszerűen online felületünkről kényelmes klubfoteleket, amelyek a lehető legnagyobb mértékben megfelelnek ezeknek a követelményeknek.
Termék-összehasonlítás