Márka
Magasság [mm]
385
385
2200
2200
-
Szélesség [mm]
385
385
2310
2310
-

Irodai szekrények, univerzális szekrények

Az irodában a rendnek mentesnek kell lennie a bürokráciától. Hogy értjük ezt? Épp úgy, ahogy mondjuk − mi ugyanis nem fektetünk le szabályokat az irodai szekrények kiválasztásához. Nálunk teljes mértékben az Ön ízlése diktál, végtére is Ön tudja legjobban, mire van szüksége.

A Irodai szekrények, univerzális szekrények kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: mauser, CP, EUROKRAFTpro, BISLEY, Wolf, QUIPO, EUROKRAFTbasic.

Legkeresettebb
Modell száma: 360
Nézet:

A rend ereje: irodai szekrények és univerzális szekrényekÍróasztal, görgős konténer, polcos szekrény és szekrény. Az irodabútorok alap négyeséből nem hiányozhat az irodai szekrény. És itt nem csak a hatalmas méretű, hat iratrendező szintű és ötpolcos iratszekrényről van szó. Az irodai szekrények és az univerzális szerkények központi jelentőségű tárolóbútorok, rendszert és rendet teremtenek az irodában függetlenül a méretüktől, a megjelenésüktől vagy a szerkezeti felépítésüktől.Magányos farkasként vagy falkában: formatervezés és technológia bármilyen ízlésre.A piac legjobb szolgáltatóinak irodai szekrényeit és univerzális szekrényeit kínáljuk kisebb és nagyobb költségvetés esetére is. A nálunk megtalálható modellek kialakítása, anyaga és megjelenése lehetőséget nyújt Önnek például arra, hogy meglévő irodabútor-sorozatába egy iratszekrényt integráljon, vagy a meglévő irodaberendezést megfelelő univerzális szekrényekkel egészítse ki.Melamingyanta bevonatos forgácslap juhar-, bükk- vagy cseresznye-dekorban, klasszikus fehérben vagy világosszürkében vagy akár masszív acéllemez RAL-színű festéssel, például antracitszürke vagy ultramarin kék színben – melyik kialakítást választja? És a határ a csillagos ég: a mobil alsó szekrénytől a tűzbiztos ajtókkal rendelkező acélszekrényen át egészen a 4 polcos és ablakos szárnyasajtós modellig bármilyen igényre megtalálhatja a megfelelő modellt. Azt szeretné, hogy irodai szekrényei rugalmasak legyenek? A külön állítható magasságú műanyag talpaknak köszönhetően a padló egyenetlenségeinek kiegyenlítése egyszerűen megoldható. A raszterfuratokkal rendelkező szekrényeknél a polcok magassága 32 mm-enként egyedileg változtatható.Ó igen, és a biztonság természetesen mindenek felett áll, még a bizalmas adatokra vonatkozóan is. Egy háromrudas zárszerkezettel és cserélhető betétes, forgóhengeres biztonsági zárral ellátott acéllemez univerzális szekrényben dokumentumai megfelelően tárolhatók. Ha már itt tartunk, természetesen a KAISER+KRAFT kínálatában zárható függő irattartós szekrényt is talál a pácienskartotékok előírásoknak megfelelő tárolásához.Ha a szárnyasajtóknak nincs hely: tolóajtós szekrények, redőnyös szekrények és sok más.Keskeny felületek esetén redőnyökkel vagy tolóajtókkal oldhatja meg a szárnyasajtók nyitási szöge okozta helyproblémát. Az irodai szekrényeket kiveséztük, de emellett számos további hasznos terméket is kínálunk az irodai termékcsoportban az Ön számára – szüksége van valamire? Forduljon hozzánk bizalommal, nálunk megfelelően felszerelkezhet.