+36 (23) 513 823 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Ajtótípus
Anyag
Használat
Magasság
Mélység
Szélesség
Tulajdonság
 

Laborszekrények

Mivel a laboratóriumokban a szokványos szekrények általában kevésnek bizonyulnak, kínálatunkban speciális laborszekrények választékát találja. Akár vegyszertároló szekrényekről, akár álló munkahelyéhez illő rugalmas alsó szekrényről legyen szó: laborszekrényeinkkel mindenkor biztonságban érezheti magát a laborban.
20 termék található
| | |
Nettó
280.000,- Ft
Laboratóriumi mosogató
polipropilén (PP) asztallap / mosogatótálca
Nettó
670.000,- Ft -tól
Laboratóriumi mosogató
nemesacél asztallap / mosogatótálca
Nettó
830.000,- Ft -tól
Nettó
130.000,- Ft
Nettó
165.000,- Ft -tól
Nettó
210.000,- Ft -tól
Nettó
160.000,- Ft
Magas laboratóriumi alsó szekrény
2 fiók, 2 ajtó, 2 polc, 1 középső fal
Nettó
210.000,- Ft -tól
Nettó
200.000,- Ft
Nettó
125.000,- Ft
Nettó
160.000,- Ft -tól
Nettó
155.000,- Ft
Alacsony laboratóriumi alsó szekrény
2 fiók, 2 ajtó, 2 polc, 1 középső fal
Nettó
205.000,- Ft -tól
Polc laborokba
magasság 2000 mm
Nettó
155.000,- Ft -tól
Laborszekrény
magasság 2000 mm
Nettó
185.000,- Ft -tól
Vegyszertároló szekrény laborokba
szellőzőcsatlakozókkal
Nettó
210.000,- Ft -tól
Kihúzható szekrény laborokba
szellőzőcsatlakozókkal
Nettó
705.000,- Ft -tól
Sav- és lúgszekrény laborokba
szellőzőcsatlakozókkal
Nettó
585.000,- Ft
20 termék található
Laborszekrények a veszélyes anyagokhoz, vegyszerekhez és laboratóriumi eszközökhöz
A különböző laborszekrényekre laboratóriumokban van szükség, hogy biztosítható legyen az alkalmazott vegyszerek biztonságos elhelyezése és tárolása. A tárolt árutól függően választhatók veszélyesanyag-tároló szekrények, acélszekrények vagy szerszámszekrények. A laborszekrények általában nemesacélból készülnek, mivel ez az anyag korrózióálló, és védi a tárolt árukat a nedvességtől és a hőtől. A veszélyanyag-tároló szekrények kifejezetten gyúlékony vagy maró hatású anyagok tárolására készültek. Ennek megfelelően tűzállók, és speciális zármechanizmusokkal rendelkeznek, hogy tűz esetén a veszélyes anyagok ne kerüljenek ki a szekrényből. A vegyszeres hordótároló szekrények a veszélyes termékek hordókban történő előírásszerű tárolására valók. A veszélyes anyagtól függően különböző anyagokból készülnek. A vizekre veszélyes anyagok esetében többek között tömített és horganyzott szekrényre, a könnyen gyúlékony anyagok tárolásához pedig megerősített keretprofillal rendelkező laborszekrényekre van szükség. Webáruházunk különböző méretű laborszekrények széles választékát kínálja a legkülönbözőbb tárolási igényekre. Emellett kínálatunkban kapcsolódó termékeket is talál, például laboratóriumi mosogatót.

Rengeteg hely csekély helykihasználással
A nemesacél állványok a nagyfelületű polcoknak köszönhetően nagy tárolókapacitást biztosítanak csekély helyigény mellett. Az alapállvánnyal és a különböző bővítőállványokkal a laborszekrények a követelményeknek megfelelően bővíthetők. A laborszekrényekhez tartozó szerszámszekrények a laboratóriumi munkához szükséges kisebb és nagyobb eszközöknek biztosítanak helyet. A fiókos szerszámszekrények áttekinthető tárolást tesznek lehetővé. Ezek erős és időjárásálló acéllemezből készültek, ami a fiókok csökkentett teherbírását eredményezi. A mobil kivitelek nagyobb laboratóriumokba is alkalmasak, mivel gond nélkül mozgathatók a különböző munkahelyek között. A különböző méretű fiókokkal rendelkező szerszámszekrények nagyobb segédeszközöknek nyújtanak helyet, amelyek így biztonságosan és áttekinthetően tárolhatók. A KAISER+KRAFT laborszekrényeket tartalmazó széles választékával bármely laboratórium az egyedi igényeknek megfelelően rendezhető be.
Termék-összehasonlítás