+36 (23) 513 823 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Ajtótípus
Anyag
Használat
Magasság
Mélység
Szélesség
Tulajdonság
 

Laborszekrények

Mivel a laboratóriumokban a szokványos szekrények általában kevésnek bizonyulnak, kínálatunkban speciális laborszekrények választékát találja. Akár vegyszertároló szekrényekről, akár álló munkahelyéhez illő rugalmas alsó szekrényről legyen szó: laborszekrényeinkkel mindenkor biztonságban érezheti magát a laborban.
20 termék található
| | |
Nettó
285.000,- Ft
Laboratóriumi mosogató
polipropilén (PP) asztallap / mosogatótálca
Nettó
700.000,- Ft -tól
Laboratóriumi mosogató
nemesacél asztallap / mosogatótálca
Nettó
860.000,- Ft -tól
Nettó
140.000,- Ft
Nettó
175.000,- Ft -tól
Nettó
220.000,- Ft -tól
Nettó
170.000,- Ft
Magas laboratóriumi alsó szekrény
2 fiók, 2 ajtó, 2 polc, 1 középső fal
Nettó
220.000,- Ft -tól
Nettó
210.000,- Ft
Nettó
135.000,- Ft
Nettó
170.000,- Ft -tól
Nettó
165.000,- Ft
Alacsony laboratóriumi alsó szekrény
2 fiók, 2 ajtó, 2 polc, 1 középső fal
Nettó
215.000,- Ft -tól
Polc laborokba
magasság 2000 mm
Nettó
165.000,- Ft -tól
Laborszekrény
magasság 2000 mm
Nettó
195.000,- Ft -tól
Vegyszertároló szekrény laborokba
szellőzőcsatlakozókkal
Nettó
220.000,- Ft -tól
Kihúzható szekrény laborokba
szellőzőcsatlakozókkal
Nettó
735.000,- Ft -tól
Sav- és lúgszekrény laborokba
szellőzőcsatlakozókkal
Nettó
680.000,- Ft
20 termék található

Laborszekrények a rend és a biztonság érdekébenA laboratóriumi munka nagyon összetett. Ám hova kerüljön az a sok dolog, amire szükség van hozzá? A legjobb megoldást erre a laborszekrényeink nyújtják. Ezekben tárolhatja azokat a munkához szükséges összetevőket is, amelyek különleges biztonsági óvintézkedéseket követelnek meg.Milyen követelményeknek kell a laborszekrényeknek megfelelniük?A szekrények beszerzése elsősorban attól függ, mit szeretne bennük tárolni. Ha mérgező vegyszereket vagy más veszélyes anyagokat, veszélyesanyag-tároló, ill. biztonsági szekrényre van szüksége. Ezt írja elő a törvény.Az ártalmatlan eszközökhöz való laborszekrényeink is masszívabbak ugyanakkor, mint más szekrények. Végtére is egy laborban bármikor kiömölhet valamilyen folyadék, amellyel egy irodabútor nem szívesen ismerkedne meg.Mire kell figyelni a veszélyesanyag-tároló szekrényeknél?A KAISER+KRAFT kínálatában különböző kivitelekben találhat veszélyesanyag-tároló szekrényeket. Az ember és a környezet védelme érdekében a legfontosabb, hogy a szekrény és a veszélyes anyag tulajdonságai illeszkedjenek egymáshoz. Ezt egyszerűen ellenőrizheti a termékleírásainkban szereplő, veszélyes anyagot jelző szimbólumok segítségével.A felhasználási céltól és a modelltől függően biztonsági szekrényeink légelvezető csatlakozókkal, a padló szintkülönbségeinek kiegyenlítésére szintezőberendezéssel és felfogótálcákkal vannak felszerelve. A veszélyesanyag-tároló szekrényekhez kötelező egy zárszerkezet, amely megakadályozza, hogy az érzékeny anyagok rossz kezekbe kerüljenek. A biztonsági kombinált szekrények lehetővé teszik, hogy a lúgokat és a savakat egyazon bútordarabban tárolja.Van még kérdése? Válaszokat kaphat a vizekre veszélyes és a gyúlékony folyadékok tárolásáról szóló tanácsadónkból, vagy fordulhat hozzánk is személyesen.Milyen típusú laborszekrények vannak még?Állványok, mobil alsó szekrények, fali szekrények – a KAISER+KRAFT kínálatában a veszélyesanyag-tároló szekrények mellett dokumentumok, készülékek és más eszközök tárolásához való laborszekrények széles választéka is megtalálható. Mivel melamingyanta bevonatos lapokból készülnek, masszívak, de megjelenésük dekoratív, így jól kombinálhatók egymással. Fixen behegesztett mosogatótálcával rendelkező, laborokba való mosogatók is rendelhetők.Milyen tulajdonságok fontosak minden szekrénynél?A jó laborszekrények nemcsak biztonságosak, hanem masszívak is. Praktikusak is, legyen szó akár veszélyesanyag-tároló szekrényről vagy univerzális szekrényről. Ez állítható magasságú polcokat feltételez, amelyekkel a szekrényét rugalmasan alakíthatja ki. A fiókok megkönnyítik, hogy gyorsan és célzottan vehesse ki azt, amire éppen szüksége van. A görgők pedig mobillá teszik az alsó szekrényeket.Ahhoz pedig, hogy a laborban a tárolás mellett minden más is rendben menjen, webáruházunkban számos további terméket talál a laborberendezéshez – az összedugaszolós állványoktól a laborasztalokig.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás