+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Ajtószín
Kivitel
Magasság
Mélység
Szélesség
 

Szekrények függőleges kihúzással

Szerszámok, anyagok és apróságok áttekinthető és helytakarékos tárolására keres megoldást? Úgy tűnik, Ön függőlegesen kihúzható falakat rejtő szekrényeinket keresi. Egyszerűen húzza ki a megfelelő perforált lemezt vagy perforált falat – és kész is. Meg fog lepődni, mennyi minden elfér egyetlen függőlegesen kihúzható falakkal felszerelt szekrényben!
4 termék található
| | |
Szekrény függőleges, kihúzható fallal
ma x szé x mé 1950 x 1000 x 600 mm középső válaszfal nélkül
Nettó
625.000,- Ft -tól
Szekrény függőleges, kihúzható fallal
ma x szé x mé 1950 x 1000 x 600 mm középső válaszfal nélkül
Nettó
520.000,- Ft -tól
4 termék található
Szekrények függőlegesen kihúzható fiókokkal
A függőlegesen kihúzható fiókokkal rendelkező szekrényeket sokan csak patikaszekrényként ismerik, ugyanis a függőlegesen kihúzható fiókok gyakran fordulnak elő patikákban. A hagyományos fiókos szekrényekkel szemben a függőlegesen kihúzható fiókokkal rendelkező szekrények esetében függőlegesen egymás alá felszerelt szekrényfiókok húzhatók ki egyben. A szerszámszekrényekben nem függőlegesen kihúzható fiókok találhatók, hanem a szekrényben függőlegesen egymás mellé szerelt perforált lemezek. Általában a függőlegesen kihúzható fiókokkal rendelkező szekrények akkor kifejezetten hasznosak, amikor apróságokat kíván tárolni. Ez pedig a szerszámokra is igaz, amelyek áttekinthetően és könnyen hozzáférhetően rögzíthetők a perforált lemezekre. A függőlegesen kihúzható polcok olyan nagy mértékben kihúzhatók, hogy a tartalom nagyon könnyen hozzáférhető. A KAISER+KRAFT kínálatában a függőlegesen kihúzható fiókokkal rendelkező szekrények ajtóval és ajtó nélkül is megtalálhatók.

Szerszámok könnyen hozzáférhető helyen
Egy ajtós szekrény, amelyben golyóscsapágyas vezetősíneken teleszkópos kihúzású perforált lemezek találhatók, külsőleg nem különbözik egy hagyományos acélszekrénytől. Például 1950 mm magas, 600 mm mély és egy méter széles. Két szárnyasajtóval a függőlegesen kihúzható fiókok biztonságosan zárhatók. Egy függőlegesen kihúzható fiókokkal rendelkező szekrény ajtók nélkül gyors hozzáférést biztosít a tartalomhoz. Különösen az ilyen típusú szerszámszekrények rendelkeznek nagy tárolókapacitással, mivel rögtön négy vagy több perforált lemezt tartalmaznak, amelyeknek mindkét oldalán rögzíthetők szerszámok és fogyóeszközök az akasztókra és a speciális szerszámtartókra. Az aprócikkek tárolásához a perforált lemezek felszerelhetők tárolórekeszekkel vagy huzalrács kosarakkal. A függőlegesen kihúzható fiókokkal rendelkező szekrények porszórt bevonatú acéllemezből állnak, ellenállóak a külső behatásokkal szemben, és gondoskodnak a tartalom biztonságos védelméről.
Termék-összehasonlítás