Szerszámszekrények

A műhelyvezető kétségbeesetten az órájára koppint, a gyakornok közben idegesen kutat a harapófogó, a reszelő vagy a kalapács után… Nos, sürgősen szüksége van egy szerszámszekrényre. Rendet, védelmet és gyors hozzáférést teremt az összes szükséges eszközhöz a szigorú időbeosztású mindennapokban.

A Szerszámszekrények kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: RAU, EUROKRAFTpro, EUROKRAFTbasic, mauser, Pavoy, Wolf, C+P.

Márka
Terméktípus
Magasság [mm]
460
460
2000
2000
-
Relevancia szerint
Modell száma: 77

Szerszámszekrények – tárolás rendszerrelAz, hogy minden rendelkezésre áll, amire a munkához szükség van, csak a dolog egyik fele. Az viszont, hogy azonnal meg is találjuk, amire éppen szükségünk van, a másik. Válassza a KAISER+KRAFT kínálatának szerszámszekrényeit.Milyen előnyei vannak a szerszámszekrényeknek?A szerszámszekrények rendet teremtenek, és gondoskodnak arról, hogy a munka gyorsabb és kellemesebb legyen. Emellett szekrényeink megvédik a szerszámokat és az alkatrészeket a szennyeződéstől, a nedvességtől és az illetéktelenek hozzáférésétől.Milyen tulajdonságok fontosak a szerszámszekrényeknél?A szerszámszekrényeknek többet kell kibírniuk, mint a normál fiókos szekrényeknek. Ez a tömeggel kezdődik. Műhelyszekrényeink házteherbírása akár 1,5 tonna is lehet, ez elegendő a nehéz alkatrészekhez. Ezenkívül az anyagok, például a nemesacél és az acéllemez, valamint a horganyzott állványpolcok masszivitást és hosszú élettartamot biztosítanak a zord munkakörülmények között.Azért, hogy a szekrényben rendezettek legyenek a körülmények, szerszámszekrényeink több fiókkal és/vagy állványpolccal rendelkeznek. A perforált lemezek ideálisak a szerszámok beakasztásához, amelyek így igény esetén azonnal kéznél vannak. Kiegészítő fióktartozékokkal, például csúszásmentes lapokkal és felosztókkal még az apró alkatrészeket is áttekinthetően tárolhatja.Hogyan találhatja meg a tökéletes műhelyszekrényt?Tegye fel a vásárlás előtt az alábbi kérdéseket:  • Milyen szerszámokat, alkatrészeket vagy más tárgyakat szeretne a szekrényben tárolni?

  • Mekkora legyen a polconkénti teherbírás?

  • Milyen nagy legyen a szekrény?

  • Milyen belső felszereltségre van szüksége?

  • A szekrény zárható legyen?

  • A szekrényt műhelyben vagy más helyiségben szeretné elhelyezni?


Milyen speciális típusai vannak a szerszámszekrényeknek?Nagy, nagyobb, nagy belső terű szekrény. Ha különösen nagy szerszámokat vagy alkatrészeket szeretne tárolni a szekrényben, nagy belső terű szekrényeink jelentik a tökéletes megoldást. Arra az esetre, ha sok kisebb alkatrészekről van szó, a szekrényeket különböző színű, kiváló minőségű nyitott tárolódobozokkal is megrendelheti. Így már minden rendelkezésre áll, amire a szüksége van ahhoz, hogy a szekrényben rend legyen.Elméletben a laptopját is tárolhatja szerszámszekrényben. Ennél azonban van jobb javaslatunk: az akkumulátortöltő szekrények naftával látják el a telefont, a laptopot vagy a táblagépet, és zárható rekeszekkel rendelkeznek. Egyszerűen csatlakoztassa a szekrényt egy szokványos dugaszoló aljzatba, és már kész is.Végül webáruházunkban steril helyiségekbe való szekrényeket is talál, amelyek a steril helyiségekben alkalmazott bútorokkal szemben támasztott valamennyi törvényi előírásnak megfelelnek.Egyik sem a vágyott szekrény? Forduljon hozzánk. Egyéni kívánságokról is szívesen gondoskodunk. Emellett természetesen nemcsak szerszámszekrényeket kínálunk, hanem szerszámkészleteket, munkaasztalokat és munkapadokat a felépítmény-összeállításokhoz, valamint komplett rendszerberendezéseket is.