Sz.: 691114 49

Kétkezes zsírzóprés – PRESSOL max. NLGI 2 osztályú zsírokhoz

Kétkezes zsírzóprés – PRESSOL

h x szé x ma 350 x 195 x 30 mm

29.690,- Ft
Ár / darab (nettó)

Szállítási idő: 13-17 munkanap alatt
Vagy
Jelentkezzen be, és kérjen ajánlatot 3 lépésben
Termékleírás
  • Az eszköz 20 °C-on, legfeljebb NLGI 2 osztályú zsírokkal használható
  • Vákuumos elven működő, egyszerű szerkezet
  • Környezetbarát, mivel a patron teljesen kiüríthető
  • Egyszerű és gyors patroncsere
  • Első osztályú fogantyú, ergonomikus és csúszásmentes
Műszaki adatok
– Nyomóoldali csatlakozó: M10
– A zsírpumpa dugattyújának átmérője: 10 mm
– Adagolási nyomás max. 400 bar, rendszer felszakítási nyomása: 850 bar
– Egy löket adagolási térfogata: max. 2 cm³, 0,92 kg/dm³ sűrűségű zsír esetén
– Töltés 500 g-os csavarozható patronnal
– Méretek: h x szé x ma 350 x 195 x 30 mm
– Tömlőtartóval
– Merev tömlő, M10x1 a, 11 x 300 mm, tömítőgyűrűvel
– Precíziós fúvóka, 4 pofa, M10x1 i

– Pumpadugattyú, henger és O-gyűrű 6 µ illesztési pontossággal (nincs kenőanyag-szivárgás).
Kézikar kataforézises bevonattal.

A töltésszint és a zsír típusa látható – vákuumos elven működő, egyszerű szerkezet.
Műszaki adatok
Mely közegekhezzsírok: NLGI 2-ig 20 °C-on
Kezelési módkézi
Töltési térfogat0.15 l
Töltési lehetőségek500 g-os csavarozható patron
Felszakítási nyomás850 bar
Hossz350 mm
Szélesség195 mm
Magasság30 mm
Felületfém
Terméktípuskétkezes zsírzóprések
Szállításösszeszerelve
Súly1.08 kg
Fenntarthatóság
Fejlődési potenciállal rendelkező termékek

Az ilyen termékek még nem felelnek meg kellőképpen a fenntarthatósági kritériumainknak. Ez nem jelenti azt, hogy nem rendelkezik fenntartható tulajdonságokkal – azonban az összpontszáma nem éri el a 3 pontot. Ezért (még) nem minősítettük különösen fenntarthatónak. Fenntarthatósági értékelésünk átlátható, világosan meghatározott ökológiai, társadalmi és gazdasági kritériumokon alapul. A cél a fejlődési lehetőségek kiemelése és a nagyobb átláthatóság megteremtése.

A termékértékelésről és fenntarthatósági kezdeményezésünkről többet is megtudhat információs oldalunkon.