+36 (23) 513 823 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Szín
 

Kaspók, vázák

Kaspó és váza, már önmagában is kész tudomány: kicsi vagy nagy, alacsony vagy magas, műanyag vagy kerámia… És még jól is kell kinézniük. Számunkra ez nem probléma – nálunk a legkülönbözőbb kaspókat és vázákat találja, amelyek ideális otthont biztosítanak mű- és valódi növényeinek is.
14 termék található
| | |
PIZA váza, kúp alakú
3,5 l, magasság 260 mm, cs. e. 3 db
Nettó
12.900,- Ft
PIZA váza, kúp alakú
14 l, magasság 410 mm
Nettó
10.800,- Ft
PIZA váza, kúp alakú
45 l, magasság 610 mm
Nettó
22.300,- Ft
SIENA váza, kúp alakú
1,8 l, magasság 140 mm, cs. e. 8 db
Nettó
11.600,- Ft
SIENA váza, kúp alakú
5 l, magasság 180 mm, cs. e. 4 db
Nettó
14.200,- Ft
SIENA váza, kúp alakú
17,5 l, magasság 270 mm, cs. e. 2 db
Nettó
14.200,- Ft
SIENA váza, kúp alakú
41,5 l, magasság 360 mm
Nettó
18.000,- Ft
CUBE kaspó
magasság 220 mm, cs. e. 2 db
Nettó
12.600,- Ft
Növénytartó
térdmagas, 1 növény számára
Nettó
105.000,- Ft
Növénytartó
csípőmagas, 1 növény számára
Nettó
115.000,- Ft
Növénytartó
térdmagas, 2 növény számára
Nettó
120.000,- Ft
Növénytartó
térdmagas, 3 növény számára
Nettó
140.000,- Ft
Növénytartó
csípőmagas, 2 növény számára
Nettó
135.000,- Ft
Növénytartó
csípőmagas, 3 növény számára
Nettó
150.000,- Ft
14 termék található

Kaspók és vázák: a pont az i-re az irodai növények számáraMilyen lenne egy tetszetős növény az irodában vagy a recepción a megfelelő kaspó vagy váza nélkül? Félkész dekoráció! Ezért a stílusos kaspók és vázák gyakorlatilag elengedhetetlenek.Mire kell ügyelnem a kaspók és a vázák kiválasztása során?Funkcionális szempontból a cserepeknek elegendő helyet kell biztosítaniuk az adott növénynek, hogy a gyökerei elférjenek, és optimálisan fel tudják venni a tápanyagokat és a vizet. A műnövények esetén ezzel természetesen nem kell foglalkoznia. Itt elsősorban az összkép játszik szerepet.Ebben a felállásban a kaspó egy stilisztikai elem, amely a növény helyiségre gyakorolt hatását tovább erősítheti.Rendkívül harmonikusak az elrendezések, amelyeknél a növény alapvető geometriája tükröződik a kaspóban. Egy kerek puszpáng kiválóan érvényesül egy kerek kaspóban, a piramisok pedig tökéletesen néznek ki kúpos cserepekben. Az egyszerű, minimalista, négyszög alakú kaspók és vázák a karcsú, egyenesen felfelé törő növényeket, például a fácánlevelet tökéletesítik.A világos és színes kaspók és vázák különösen a buja, tarka virágelrendezéseket tudják jól hangsúlyozni, a fekete, fehér és szürke szín pedig a páfrányok, pálmák stb. zöld színét tudják nagyszerűen kiemelni.Kaspók és vázák a modern munkahelyi berendezés elemekéntA természetkedvelő berendezési vonulat egyre inkább utat talál a hivatalokba és az irodákba. Célja, hogy a munkahelyeken is megjelenjen a természet egy darabja. Ez pedig építészeti remekművek nélkül is működik. Így például kiváló ötlet (valódi) növényekből lévő térelválasztót választani, ha a munkakörnyezet fenntartható jobbítása a cél.Ehhez mindössze derékmagas kaspókra és cserepekre, valamint megfelelően magas és buja növényzetre van szükség. Ezek a természetes térelválasztók nagyobb magánszférát biztosítanak a tér korlátozása vagy visszataszító akadályokkal való megpakolása nélkül.A büfében vagy a recepción is létrehozhat úgy zónákat, hogy a lezárások ne hassanak túlzásnak vagy túl kompaktnak. A természetkedvelő berendezési vonulat alapelveinek egyike ez a természetes könnyedség.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás