+36 (23) 513 823 
Logo KAISER+KRAFT
AZ ÖN IGÉNYEIRE KONCENTRÁLUNK

A Kwesto már KAISER+KRAFT és sok minden, ami korábban a Kwesto-nál elérhető volt, most a KAISER+KRAFT kínálatában is megtalálható.

Amennyiben megfelel így Önnek, átirányítjuk a KK oldalára.

A KAISER+KRAFT számos érdekes terméket kínál, melyeket a régebbi rendeléseiből is ismerhet.

A KAISER+KRAFT előnyei:

  • díjmentes a házhoz szállítás, nincsen kismennyiségi felár
  • a 30 napos visszavásárlási garancia korlátozás nélkül továbbra is érvényes
  • nincs minimális rendelési érték, nincs további adminisztrációs költség
Egy dologra meg kell kérjük Önt: ha korábban a weben regisztrált Kwesto vásárló volt, kövesse végig az egyszerű regisztrációs folyamatot az új web-áruházban is, köszönjük.

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Ülésmagasság
Magasság
Hossz
 

Öltözőpadok

Csak akkor vesszük észre, milyen kényelmet biztosítanak, ha nincsenek: az öltözőpadok! Mi ezt már régóta tudjuk, ezért a legkülönbözőbb modellek széles választékát kínáljuk akár támlával és akasztóval, illetve egyoldalas vagy kétoldalas kivitelben is. Nálunk biztosan megtalálja a megfelelő öltözőpadot.
83 termék található
| | |
83 termék található

Legyen szó akár sportról, kultúráról, vállalkozásról vagy wellnessről: az öltözőpadok nem hiányozhatnakA ruha teszi az embert – elsősorban az adott alkalomhoz megfelelő ruházat.


Ahhoz, hogy a munkatársak vagy a látogatók fel- vagy átöltözéskor leülhessenek, kiváló minőségű öltözőpadokat kínálunk különböző kivitelekben. A megfelelő modellbe való befektetés többszörösen kifizetődik, hiszen az öltözőszekrény nem csupán funkcionális ruhafogasként szolgál ülőalkalmatossággal és tárolófelülettel. Az öltöző a berendezés minősége tekintetében ugyanis az intézmény, a vállalat vagy a hatóság névjegykártyája.Jó befektetés: válasszon öltözőpadotKínálatunkban a Wolf és a EUROKRAFT márkával vezető gyártók képviseltetik magukat, és az öltözőpadok trendbarométere a sokszínűségre utal: egyoldalasan falra szerelhető, kétoldalasan szabadon felállítható a helyiségben, 1000 és 2000 mm közötti hosszak, támlával és cipőtartó ráccsal vagy ezek nélkül. Differenciált kínálatunkkal bizony van választási lehetőség. Ráadásul a különböző elemek összecsavarozva tetszés szerint kombinálhatók is.Bennfentes tipp: válassza a megfelelő alapanyagokat! A festett bükk, lucfenyő vagy erdei fenyő borítások rengeteg helyet biztosítanak, a lemosható műanyag lécek nedves vagy kültéri területekre is alkalmasak. A termékek stabilitása és rugalmassága együtt jár. Az öltözőpadjaink különböző anyagai és kialakításai gond nélkül integrálhatók a vállalata meglévő berendezési koncepciójába. A porszórt bevonatú nemesacél zártszelvény profilok alatt található állítható magasságú műanyag lábak kiegyenlítik az esetleges szintkülönbségeket a padlón. Mire lehet még szükség? Természetesen akasztókra! Legfeljebb tíz akasztón helyezhet el kabátokat, dzsekiket vagy ingeket oldalanként – nyitott megoldással vagy lécek mögé rejtve. Szüksége van még vállfákra is? Mindössze egyetlen kattintásra találja őket az öltözőpadoktól.A megfelelő kínálat a közösségi helyiségeihezNem a KAISER+KRAFT-ról lenne szó, ha nem tudnánk teljes körű szolgáltatást nyújtani mindennel, amire a közösségi helyiségei berendezéséhez szüksége lehet. A nagy képtől a legapróbb részletekig. Természetesen kínálatunkban padok nélkül is megtalálhatók öltözőszekrények, igény esetén akár görgőkön a mobilitásért. Ötletekre van szüksége a wellnessterületére? Nálunk megtalálja, amit keres, a komplett mosdóberendezésektől az egyszerű nedves helyiségekbe való szőnyegekig. Miben lehetünk segítségére? Forduljon hozzánk bizalommal, állunk rendelkezésére.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás