Elválasztó lemezek, válaszfalak

Hogyan használhatjuk ki okosan a meglévő tereket? Válaszfalakkal! A szekrények és öltözőszekrények, a nagy állványok, a kosarak és a fiókok jobb felosztásáért. A válaszfalaknak köszönhetően bármely raktár területe optimálisan kihasználható.

A Elválasztó lemezek, válaszfalak kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: EUROKRAFTpro, LISTA, ZARGES, BISLEY, SCHULTE, C+P, mauser, CEMO, HelgeNyberg, hofe, Kongamek, KRAUSE, STEMO, Treston, Wolf.

Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
  • Nem fenntartható (106)
  • Fenntarthatóság (1)
Legkeresettebb
Modell száma: 107
Elválasztólemezek, válaszfalak
Webáruházunkban funkcionális elválasztólemezek és válaszfalak találhatók, amelyek a meglévő helyiségek hasznos kihasználását szolgálják. Az optimális helykihasználás területén számos tárolandó dolog számára meghatározó a szakszerű és áttekinthető felosztás. Pontosan itt kezdődik a válaszfalak és az elválasztólemezek felhasználási területe. Ebben a termékcsoportban funkcionális tartozékok széles választéka található. A válaszfalak segítségével bármely raktári területen optimálisan használható ki a rendelkezésre álló tér. Aprócikkek és ömlesztett áruk raktározása és tárolása esetén jó megoldást kínálnak a nyitott tárolódobozokhoz való elválasztók. Ezek a válaszfalak lehetővé teszik kisebb számú különböző dolog egyetlen nyitott tárolódobozban való tárolását. Így korlátozható a dobozok száma, és hely takarítható meg. A válaszlemezek és elválasztók kisebb tárolódobozokban és -táskákban is használhatók. Bármely dobozra megtalálhatja a megfelelő megoldást. Az állványrendszerek területén az állványpolcosztók áttekinthető tárolást tesznek lehetővé. Itt polcosztók és válaszlemezek használatosak. Az egyszerű szerelés és a különböző magasságok révén az egyedi igényeknek megfelelően használhatók. Rácsos tárolókhoz és raklapokhoz is rendelkezésre állnak felosztási lehetőségek. A rácsos tárolók acélrácsból lévő válaszfalakkal oszthatók fel, a raklapok számára pedig fa raklapkeretek biztosítanak szakszerű megoldást.

Átgondolt irodai megoldások
Az irodai területeken is hasznos megoldást kínálnak az elválasztólemezek és a válaszfalak, és hozzájárulnak az áttekinthetőséghez. Az irodafelszerelések terén hasznos tartozékok az elválasztólemezek például a fiókfelosztáshoz, az íróasztal melletti kisszekrényekhez vagy a függő irattartós szekrényekhez. A kisebb, irodai polcos szekrényekhez való válaszfalak teszik teljessé ezt a kínálatot. A szerelés egyszerű behelyezéssel történik. Természetesen minden felhasználási területre specifikus méretek és alakok találhatók meg, hogy bármely igényre az optimális megoldást választhassa. A válaszfalak és az elválasztólemezek tartozékai sokoldalúak. A KAISER+KRAFT-nál így biztosan megtalálja a vállalatának megfelelő termékeket.