+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Szín
Mélység
Anyag
 

Esernyőtartók

Számos vállalatban csak egyvalami hiányzik az esernyőkhöz: az esernyőtartó. Pedig nincs is annál rosszabb, amikor nedves esernyők hada hever mindenhol. Az esernyőtartók tisztán és szárazon tartják a bejáratot. És ha még a megjelenése is épp a megfelelő… Tökéletes!
9 termék található
| | |
9 termék található
Esernyőtartók
Az esernyőtartók egyetlen száraz ruhatárból sem hiányozhatnak. Egy esős napon a vizes esernyővel a helyiségbe lépve mindannyian örülünk, ha ezt a csuromvizes tárgyat biztonságban elhelyezhetjük. Az esernyőtartók nemcsak azt akadályozzák meg, hogy a vizes esernyők az egész helyiségben széthordják a nedvességet, hanem arról is gondoskodnak, hogy a vendégek ne érezzék magukat rosszul. Legyen szó akár a gasztronómia területéről, akár üzletekről, a vezetőség érdeke is, hogy a nedves esernyőket ne kelljen végigcipelni a helyiségeken. Hívogató esernyőtartókkal mindez megakadályozható. A ruhatári területen lévő esernyőtartó emellett vizuálisan is hozzájárulhat a helyiséghez, valamint hozzáigazítható a ruhatár stílusához is. A KAISER+KRAFT különböző formatervezésű esernyőtartókat kínál, így egyedi követelményeket tud teljesíteni a helyiségek kialakításánál. A komplett megoldások, ahol az esernyőtartó be van építve a ruhaakasztó állványba, helytakarékosak és praktikusak. A több hellyel rendelkező ruhatári bútorok esetén az esernyőtartó is elhelyezhető úgy, hogy magára vonzza a tekinteteket, emellett hozzájáruljon a bejárati terület összképéhez.

Esernyőtartók: formatervezés és funkcionalitás
Az esernyőtartók és a vállfák előnyösek a vállalat bejárati területe számára. Egy elegánsan felszerelt ruhatárral a vállalat eleganciát és minőségre való igényt sugall. Ha a vállalati berendezés kialakításánál a minőség is szerepet kap, akkor az esernyőtartónak is illenie kell az összképhez. Különösen a nemesacél esernyőtartók emelkednek ki a stílusos és időtálló megjelenésükkel, és mesterien integrálhatók az elegáns ruhatári területbe. A csepegtetőtálcával rendelkező praktikus esernyőtartók kiegészítőleg a víz gyors és egyszerű eltávolításáról is gondoskodnak. A lecsepegett vizet összegyűjtő felfogótálca egyszerűen kivehető és kiüríthető. A perforált lemezből készült esernyőtartók jó szellőzést biztosítanak, így az esernyők nem maradnak sokáig vizesek, és legjobb esetben már a helyiségben való tárolásuk során teljesen megszáradnak. A KAISER+KRAFT esernyőtartói a mesterien stílusos formatervezést és a praktikus használatot ötvözik. Webáruházunkban ezért kiváló minőségű ruhatári tartozékokat talál a vállalata számára.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás