+36 (23) 513 823 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
 

Fedelek, fedőelemek

Minden zsák megtalálja foltját. Vagy a helyzethez jobban illően: minden doboz megtalálja a fedelét. A szoros lezárás fontos az áruk szállításánál és tárolásánál. Ezért választékunkban nagyméretű és egymásra rakható tárolókhoz, kerek tárolókhoz, billenőtárolókhoz és EURO rácsos tárolókhoz is talál megfelelő fedelet. Nézzen körbe nálunk!
286 termék található
| | |
286 termék található
Fedelek és fedőelemek
A megfelelő lezárás nemcsak a különböző típusú áruk szállításánál elengedhetetlen, hanem a helyszíni tárolás esetén is. A fedelek, a fedőelemek és a billenőfedelek fontos funkciót töltenek be, bármennyire is észrevétlenül teszik ezt. Frissen tartják az élelmiszereket, elzárják a vegyi anyagokat az idegen anyagoktól és a portól, vagy bármely típusú raktári árut megbízhatóan megvédenek a nedvességtől. Ahhoz, hogy a megfelelő méretű és anyagstabilitású fedőelemeket, fedeleket és lezárórendszereket választhassa ki, a KAISER+KRAFT rendkívül széles választékot kínál, amelyben a legkülönfélébb ágazati felhasználásokra találhatja meg a megfelelőt. Legyen szó akár Euronorm-szabvány szerinti rakásolható tárolókhoz való pótfedélről vagy kerek tárolókhoz való acéllemez rátétekről: nálunk gyakorlatilag bármely tartályhoz és bármilyen típusú konténerhez megtalálhatja a megfelelő tartozékot. Ipari tárolókhoz, például univerzális dobozokhoz a fedőelemek rendelhetők szürke, fekete, kék és számos további színben, így optimálisan és könnyedén hozzáigazíthatók a meglévő tárolórendszerekhez.

Fedelek, fedőelemek és zsanéros zárak
A fedelek, a fedőelemek és a rátétek polietilénből, polipropilénből és számos további műanyagból rendelhetők. A rakásolható tárolókhoz, amelyeknek különösen nagy terhelést kell kibírniuk, acélfedelek és nemesacél fedőelemek állnak rendelkezésre. Az egyes fedelek felszerelhetők zsanérokkal a különösen kényelmes visszazárhatóság érdekében. Elülső betekintő ablakkal ezenkívül lehetőség van a konténer tartalmának gyors és egyszerű áttekintésére. A KAISER+KRAFT-nál nagyméretű tárolókhoz és EURO rácsos tárolókhoz is találhatók fedelek és fedőelemek. Ha a fedőelemnek az illetéktelenek hozzáférése ellen is kell védenie, választhat például lakattal zárható fedélváltozatokat is. Bármilyen igényeknek megfelelő erős fedéllezárása is van szüksége: döntsön tudatosan minőségi termékeink mellett.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás