Fedelek, fedőelemek

Minden zsák megtalálja foltját. Vagy a helyzethez jobban illően: minden doboz megtalálja a fedelét. A szoros lezárás fontos az áruk szállításánál és tárolásánál. Ezért választékunkban nagyméretű és egymásra rakható tárolókhoz, kerek tárolókhoz, billenőtárolókhoz és EURO rácsos tárolókhoz is talál megfelelő fedelet. Nézzen körbe nálunk!

A Fedelek, fedőelemek kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: EUROKRAFTpro, Rubbermaid, CEMO, SHG, EUROKRAFTbasic, Bio-Circle, KERN, Safescan, Vikan, ZARGES, Justrite, mauser, TrendOffice, Kongamek.

Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
  • Nem fenntartható (299)
  • Fenntarthatóság (9)
Relevancia szerint
Modell száma: 308
Fedelek és fedőelemek
A megfelelő lezárás nemcsak a különböző típusú áruk szállításánál elengedhetetlen, hanem a helyszíni tárolás esetén is. A fedelek, a fedőelemek és a billenőfedelek fontos funkciót töltenek be, bármennyire is észrevétlenül teszik ezt. Frissen tartják az élelmiszereket, elzárják a vegyi anyagokat az idegen anyagoktól és a portól, vagy bármely típusú raktári árut megbízhatóan megvédenek a nedvességtől. Ahhoz, hogy a megfelelő méretű és anyagstabilitású fedőelemeket, fedeleket és lezárórendszereket választhassa ki, a KAISER+KRAFT rendkívül széles választékot kínál, amelyben a legkülönfélébb ágazati felhasználásokra találhatja meg a megfelelőt. Legyen szó akár Euronorm-szabvány szerinti rakásolható tárolókhoz való pótfedélről vagy kerek tárolókhoz való acéllemez rátétekről: nálunk gyakorlatilag bármely tartályhoz és bármilyen típusú konténerhez megtalálhatja a megfelelő tartozékot. Ipari tárolókhoz, például univerzális dobozokhoz a fedőelemek rendelhetők szürke, fekete, kék és számos további színben, így optimálisan és könnyedén hozzáigazíthatók a meglévő tárolórendszerekhez.

Fedelek, fedőelemek és zsanéros zárak
A fedelek, a fedőelemek és a rátétek polietilénből, polipropilénből és számos további műanyagból rendelhetők. A rakásolható tárolókhoz, amelyeknek különösen nagy terhelést kell kibírniuk, acélfedelek és nemesacél fedőelemek állnak rendelkezésre. Az egyes fedelek felszerelhetők zsanérokkal a különösen kényelmes visszazárhatóság érdekében. Elülső betekintő ablakkal ezenkívül lehetőség van a konténer tartalmának gyors és egyszerű áttekintésére. A KAISER+KRAFT-nál nagyméretű tárolókhoz és EURO rácsos tárolókhoz is találhatók fedelek és fedőelemek. Ha a fedőelemnek az illetéktelenek hozzáférése ellen is kell védenie, választhat például lakattal zárható fedélváltozatokat is. Bármilyen igényeknek megfelelő erős fedéllezárása is van szüksége: döntsön tudatosan minőségi termékeink mellett.