Feliratozás, címkék

Kézbesítés, tárolás, rendszerezés, címzés, jelölés… Minden feladathoz a megfelelő felirat, a megfelelő címke. Ha mindent a megfelelő információkkal lát el, nagyobb áttekinthetőséget és rendet teremthet pillanatok alatt.

A Feliratozás, címkék kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: magnetoplan, DURABLE, LISTA, EUROKRAFTpro, C+P, mauser, bimos, BISLEY, EICHNER, Pavoy, Rubbermaid, STEMO, Tarifold, VAR.

Márka
Terméktípus
Legkeresettebb
Modell száma: 118
Feliratozás és címkék
A címkék és a megfelelő tartozékok minden vállalati területen fontos szerepet játszanak a zökkenőmentes folyamatokban és a megfelelő feliratozásban. A feliratcsíkok megjelölhetik a raktári ládák, a szállítódobozok vagy az állványok tartalmát, ezzel pedig biztosítható, hogy a munkatársak minden munkaeszközt bármikor könnyedén megtaláljanak. A megfelelő címketartók változó tartalmak esetén gyors cserét tesznek lehetővé, és áttekinthetőséget biztosítanak még változások esetén is. Irodai területen a feliratokkal rend teremthető a tárolódobozokban és az iratszekrényekben. A fiókokhoz való címkék is az áttekinthetőséghez járulnak hozzá. Üzletekben a címkékre az értékesített termékek árának megjelöléséhez van szükség. Különösen a gyakran változó árak esetén biztosítanak a címketartó sínek funkcionális eszközt a megjelöléshez. A tapadósínek a polcokra helyezhetők, majd belerakhatók az árcímkék. A címkék egy további felhasználási területét képezi a szelektív hulladékgyűjtés – a fedelek matricákkal történő megjelölésével könnyedén megkülönböztethetők egymástól a tartályok. Így a szakszerű feliratozás időt és költségeket takaríthat meg a munkafolyamatokban.

A megfelelő feliratozás és a megfelelő címke bármely célra
A számos különböző felhasználási területen számos különböző méretben van szükség címkékre. A nyitott tárolódobozok vagy az egymásra rakható rácsos tárolók általában olyan címketartóval rendelkeznek, amelyekbe egy adott méretű címke fér bele. A méretpontos címkék széles választékával elkerülhető a fáradságos méretre vágás. Címketartóval nem rendelkező tartályokhoz a ragasztófelülettel rendelkező címkék nyújtanak megoldást. Védőfelületekkel biztosítható a feliratozás hosszú élettartama az igénybevett felületeken, rendszerint speciális védőfóliák használatosak erre. Különösen a potenciálisan veszélyes tartalmak megjelölésénél ajánlott minden esetben speciális fóliák vagy címketartó tasakok használata védelemként. Kiemelendő előny, hogy a feliratozás hagyományos tollal megoldható, és nincs szükség speciális markerre a műanyaghoz. Bármilyen címkére is legyen szüksége, a KAISER+KRAFT-nál biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő terméket, méghozzá kiváló, professzionális minőségben.