Fiókok

Nem szükséges mindent ugyanabba a fiókba rejtenie! Választékunkban számos fiókot talál – a meglévő berendezéshez, a legkülönbözőbb kivitelekben és a legkülönfélébb teherbírásokhoz. Képtelenség, hogy ne találja meg nálunk a megfelelő kiegészítőt.

A Fiókok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: EUROKRAFTpro, LISTA, QUIPO, ANKE, EUROKRAFTbasic, Knürr, Pavoy, C+P, RAU, Treston.

Márka
Terméktípus
Magasság [mm]
50
50
1050
1050
-
Legkeresettebb
Modell száma: 48
Irodai fiókok
Itt fiókokat talál íróasztalokhoz és más munkaasztalokhoz. Nem mindig egyszerű megtalálni a megfelelő pótfiókokat. Az irodai szekrények és az ipari szekrények gyakran rendkívül sokféle méretben és különböző fiókrendszerekkel készülnek, így nem egyszerű beszerezni a kívánt méretben az utánpótlást. Webáruházunkban különböző kivitelekben találhat fiókokat. Legyen szó akár irodai felhasználású fiókos szekrényekről vagy nagy teherbírású szekrényekhez való fiókokról: ha türelmesen, a formatervezés és a méretek figyelembevételével keres, online kínálatunkban biztosan megtalálja a megfelelőt. Fiókjaink ugyanis a magasság és a mélység tekintetében számos változatban választhatók. Emellett különböző teherbírásokra alkalmasak. Pótfiókként is szolgálhatnak az áttört fiókok számára, amelyek így erősebb fiókokkal cserélhetők ki. Webáruházunkban megfelelő fiókokat találhat irodai anyagtároló szekrényekhez és redőnyös szekrényekhez. A kínálatban komplett fiókblokkok is rendelhetők. Így a legkülönbözőbb szekrény- és íróasztaltípusokhoz találhatja meg a megfelelő pótfiókokat. Teleszkópos vezetősíneken lévő függő irattartóval utólagosan is bővíthető a szekrényrendszer. Kiegészítőleg különálló fedéllel rendelkező beépíthető fiókok is felszerelhetők.

Fiókok: ma megrendeli – hamarosan használatba veheti
Fiókjaink gyorsan megérkeznek Önhöz. A különösen gyors szállítás révén a KAISER+KRAFT vásárlói kényelmesen, röviden a megrendelés után használatba vehetik fiókjaikat és tartozékaikat. Különösen akkor nyújt hatalmas segítséget ez, ha rövid idő alatt beszerzendő érzékeny tárgyakról van szó.