Fióktartozékok

Ha már fiókot használ tárolóként, akkor legalább rendszerben tegye mindezt: fiókokhoz való kiegészítőinkkel gyorsan rendet teremthet a fiókban, és rendszert alakíthat ki tartalmának. Így a raktárban, a műhelyben vagy az irodában álló bútorokat hasznosan alakíthatja vagy egészítheti ki.

A Fióktartozékok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: LISTA, ANKE, EUROKRAFTpro, RAU, C+P, Safescan, BISLEY, EUROKRAFTbasic, ZARGES, QUIPO.

Márka
Terméktípus
Szállítási terjedelem
Relevancia szerint
Modell száma: 224

FióktartozékokA fióktartozékok általában a fiókok tartalmának rendszerezéséhez használatosak. A szekrények és a fiókok minden vállalatnál az alapbútorzat részét képezik az anyagok, a szerszámok és az iratrendezők helytakarékos és rendszerezett tároláshoz. A fiókos szekrények számára rendkívül hasznos tartozékok a fiókbetétek, amelyek a fiókokon belüli szisztematikus rendről gondoskodnak. A strukturált fiókfelosztás nagyobb áttekinthetőséget teremt, és időt takarít meg, hiszen elkerülhető, hogy az anyagok között kialakuló káoszban kelljen keresgélni.Fióktartozékaink között biztosan megtalálja a vállalata számára a megfelelőt. A fiókbetétek mellett aprócikktartó dobozok is megtalálhatók számos változatban, amelyek az egyes rekeszek méreteit tekintve jelentősen eltérőek lehetnek. Számos készlet egyedileg állítható össze, így különböző tartalmakhoz kínálnak megfelelő méreteket. A fióktartozékok nagy előnye, hogy a különböző betétek optimálisan illeszkednek a szokványos fiókmagasságokhoz és -szélességekhez, így pedig a fiók teljes területe kihasználható.Egyedi tartozékok a fiókjai számáraWebáruházunk széles választékot kínál a fióktartozékok területén. Választhatók aprócikktartó dobozok, rendszerdobozok, vályúbetétek és fiókelválasztó készletek különböző anyagokból, különböző betétekkel és különböző fiókmagasságokhoz, így szinte korlátlan választék áll rendelkezésére.Különösen a labor, a műhely és a küldeményezés területén jelentik ezek az egyedi felszerelések a megfelelő megoldást. A leggyakoribb anyagok a különböző könnyen kezelhető műanyagok. Némelyik rendkívül robusztus és ütésálló. Rendkívül erős megoldást nyújtanak a horganyzott válaszlemezek, amelyek felosztáshoz használhatók. A tollakhoz, markerekhez, gemkapcsokhoz és hasonló aprócikkekhez való 9 rekesszel rendelkező eszköztartó betétek a fiókos szekrények optimális kiegészítését teszik lehetővé a mindennapi irodai munkában.