Márka
Szélesség [mm]
15
15
3900
3900
-
Mélység [mm]
80
80
1435
1435
-

Polcok, polcszintek, kivehető polcok

Fontos tartozékok az iroda, a raktár vagy az üzem meglévő berendezéséhez: polcszintek, kivehető polcok és polcok. Így több hely, valamint nagyobb áttekinthetőség és rend érhető el. Emellett a szekrényeket és a polcos szekrényeket teljesen az igényei és követelményei szerint alakíthatja ki.

A Polcok, polcszintek, kivehető polcok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: EUROKRAFTpro, hofe, LISTA, SCHULTE, CP, mauser, EUROKRAFTbasic, RAU, ANKE, QUIPO, Treston, Kongamek, asecos, HelgeNyberg, BISLEY, Pavoy, CEMO, Justrite, Wolf, Guenzburger, Knuerr, PRESTAR, Axelent, Eichinger, magnetoplan, STEMO, Twinco.

Legkeresettebb
Modell száma: 572
Nézet:
Polcok, polcszintek, kivehető polcok
Itt polcokat, polcszinteket és kivehető polcokat talál. Kínálatunkban korlátozott számú neves gyártótól találhat kiváló minőségű és erős állványokat és szekrényeket az irodák, a raktárhelyiségek és más területek számára. A sokoldalú berendezési tárgyak méretei általában szabványosak. Ennek előnye, hogy a polcok, polcszintek és kivehető polcok bármikor tartozékként utólag is megrendelhetők. Ráadásul még csak nem is kell ugyanattól a gyártótól megrendelnie a kiegészítő polcokat, mivel az állványpolcok általában felcserélhetők egymással. Az univerzálisan használható polcokkal, polcszintekkel és kivehető polcokkal még hosszú idő után kiegészíthetők az állványrendszerek, ez pedig különösen fontos a régebbi modelleknél, ahol a gyártó már nem ismert. Így, ha időközben „kinövi'' a bútorokat, nem szükséges mindent teljesen lecserélnie. A KAISER+KRAFT a szokványos rendszerekhez megfelelő polcszintek széles választékát kínálja.

Erős polcok, polcszintek, kivehető polcok különböző anyagokból
A polcokat, polcszinteket és kivehető polcokat bemutató kínálatunk népszerű tartozékokat tartalmaz a fémből és fából készült szekrények és állványok számára. Ezenkívül erős és ellenálló műanyagból készült állványpolcok is rendelkezésre állnak, amelyek ideálisak speciális felhasználási területekre. A fémpolcok porszórt bevonattal rendelkeznek vagy nemesacélból állnak. Ellenállóak és még nagy igénybevételnél is rendkívül hosszú élettartamúak. A kínálatban sima vagy perforált felületű állványpolcok találhatók. A fából készült polcszintek erős MDF-lapokból készülnek, és körben műanyag furnér van rájuk ragasztva. Ezért ezek a polcok könnyen tisztíthatók, és még az erős szennyeződések is könnyedén eltávolíthatók róluk. A redőnyös szekrényekhez, az asztalkocsikhoz vagy a tolóajtós szekrényekhez való polcok, polcszintek és kivehető polcok úgy készültek, hogy tartozékként utólag is gond nélkül használhatók legyenek. A KAISER+KRAFT széles választékában iroda- és raktárberendezéséhez is megtalálhatja a megfelelő polcokat, polcszinteket és kivehető polcokat.