Polcok, polcszintek, kivehető polcok

Tervezzen szekrényeket és állványokat az Ön egyéni kívánságai és igényei szerint: A polcokkal és polcszintekkel további tárolóhelyet kap. Fedezze fel a KAISER+KRAFT weboldalon a raktárban és az irodában használható polcokat sokféle kivitelben, nagyobb és kisebb használati tárgyak számára.

A Polcok, polcszintek, kivehető polcok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: EUROKRAFTpro, hofe, LISTA, C+P, SCHULTE, mauser, EUROKRAFTbasic, RAU, ANKE, Treston, Kongamek, asecos, HelgeNyberg, QUIPO, BISLEY, Pavoy, CEMO, Justrite, Wolf, Knürr, PRESTAR, Axelent, Eichinger, magnetoplan, MUNK, STEMO, Twinco.

Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
  • Nem fenntartható (575)
  • Fenntarthatóság (5)
Legkeresettebb
Modell száma: 580

Kivehető polcok: rugalmas polcok szekrényekhez és állványokhozLegyen akár kivehető vagy rendes polc, esetleg polcszint: Az állványok és szekrények polcai egy dologban hasonlítanak. Nincsenek fixen a bútordarabhoz rögzítve, hanem tartóelemeken nyugszanak. Ezáltal a polcok különösen rugalmasak, és tetszés szerint beilleszthetők vagy eltávolíthatók. Az állványok vagy szekrények típusától függően a polcok magassága is változtatható.Az irodák és raktárhelyiségek állványai és szekrényei általában szabványosítottak. Ennek az az előnye, hogy a polcok utólag is könnyen felszerelhetők. A választás tehát nem korlátozódik egyetlen gyártóra. Ez különösen akkor praktikus, ha a régebbi polcrendszerek gyártója már nincs a piacon. Az ilyen rendszerek a megfelelő polcokkal bármikor kiegészíthetők.A stabiltól az ellenállóig: polcok különböző kivitelbenA polcok esetén különböző anyagok közül választhat. Például masszív fémpolcokat, vonzó fa polcokat vagy strapabíró műanyag polcokat keres? A rozsdamentes acélból készült polcok különösen tartósak és jól bírják a nagy igénybevételt. Ezek sima vagy perforált felülettel is kaphatók.A kínálatunkban szereplő fából készült polcszintek erős MDF-lapokból készülnek, és körben műanyag furnér van rájuk ragasztva. Ezért ezek a polcok különösen könnyen tisztíthatók. A KAISER+KRAFT oldalon számos más polcot is talál, például redőnyös szekrényekhez, asztalkocsikhoz vagy tolóajtós szekrényekhez. Böngésszen egyszerűen kínálatunkban, és kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.