Márka
Terméktípus
Szín

Vállfák

Nem minden vállfa egyforma: lehetnek fából, műanyagból vagy fémből, készülhetnek ruhákhoz, kabátokhoz, öltönyökhöz, nadrágokhoz, ingekhez vagy kiegészítőkhöz, lehetnek feketék, fehérek, pirosak, modernek vagy épp visszafogottak… Egy viszont biztos: a vállfák benyomást keltenek – ezért érdemes kétszer megnézni őket, mielőtt kiválasztaná a megfelelő darabot.

A Vállfák kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: CP, EUROKRAFTpro.

Legkeresettebb
Modell száma: 19
Nézet:
Vállfákkal a jó első benyomásért
Már a ruhafogason lógó vállfák is árulkodnak a vállalatáról. Hiszen már a vállalat, a hivatal vagy az orvosi rendelő bejárati területén is bizonyos fokú kényelemmel üdvözölheti a vásárlókat, az ügyfeleket vagy a betegeket. Az üzleti partnerek a vállfával a kezükben tulajdonképpen pozitív első benyomást alakíthatnak ki, és előfordulhat, hogy épp ez az első benyomás lesz az, ami az üzlet létrejöttét megalapozza. A vállfák és az öltözőszekrények nemcsak az üzleti partnerek, hanem a munkatársak számára is hasznosak, akik ruházatukat a munkaidő alatt tárolni szeretnék. A KAISER+KRAFT erre az igényre stílusos és funkcionális komplett megoldásokat kínál. Az öltözők kialakításához bármely helyiségre az igényeknek megfelelő alternatíva áll rendelkezésre. A helytakarékos öltözői tartozékokkal még kis helyen is minden ruhadarab gazdaságosan tárolható. A vállfák például a jól bevált falrendszereken kaphatnak helyet. Ha egyáltalán nincs hely vállfákkal felszerelt ruhafogasoknak, akkor a ruhaakasztó rudak jelenthetnek funkcionális alternatívát. Legyen szó akár öltözőpadokról, esernyőtartókról, ruhafogasokról vagy tartozékokról – a KAISER+KRAFT kínálata optimálisan egymás igazított termékeket tartalmaz, amelyek nemcsak szükségesek, hanem harmonikusan illeszkednek is a vállalati helyiségek összképébe.

Stílusos vállfák
A KAISER+KRAFT kínálatában olyan vállfák találhatók meg, amelyek népszerű és modern formatervezésükkel meglehetősen elegáns termékcsoportot alkotnak. Például iskolákban, színházakban vagy nagyobb rendezvényeken, ahol nagyobb mennyiségű ruha tárolására van szükség, kiváló minőségű és hosszú élettartamú műanyag vállfákat kínálunk tízdarabos csomagban, a kisebb vállalatok és irodák számára pedig kisebb mennyiségben rendelhető nemesacél vállfák állnak rendelkezésre. Az öltözői tartozékok és a vállfák választhatók a vállalati stílusnak vagy a használati célnak megfelelően klasszikusan elegáns vagy modern formatervezésű termékek formájában. Az elegáns dizájnnak ugyanis minden egyes helyiségen és berendezésen érződnie kell. Arról, hogy melyik vállfa kerül végül a bevásárlókosarába, a szükséges mennyiség is dönt. Webáruházunkban ezért kisebb és nagyobb csomagolási egységekben is talál vállfákat.