+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
 

Szalagfüggönyök

A szalagfüggönyök ideálisak a gépek védelméhez vagy a csarnokok elválasztásához. A PVC-ből készült szalagfüggönyök a csarnokok nagyméretű nyílásainak költséghatékony lezárásaként is jól alkalmazhatók. A függönyök szorosan zárnak, és csak az áthajtó jármű vagy a rakomány széléig nyílnak ki.


Valamennyi szalagfüggöny megbízáson alapuló, egyedi méretre készített függöny. A pontos és megfelelő rendelésfelvétel érdekében, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

5 termék található
| | |
QUIPO - Szalagfüggöny, ár/m²
szélesség x vastagság 300 x 3 mm
Nettó
17.400,- Ft -tól
QUIPO - Szalagfüggöny, ár/m²
szélesség x vastagság 200 x 2 mm
Nettó
16.700,- Ft -tól
QUIPO - Szalagfüggöny, ár/m²
szélesség x vastagság 400 x 4 mm
Nettó
20.600,- Ft -tól
QUIPO - Szalagfüggöny, ár/m²
szélesség x vastagság 300 x 2 mm
Nettó
14.400,- Ft -tól
Nettó
77.600,- Ft -tól
5 termék található
Szalagfüggönyök, az átlátszó védelem
A szalagfüggönyök átlátszó, lekerekített peremű műanyag szalagokból állnak, így sérülésmentes áthaladást tesznek lehetővé. Mindegyik PVC-szalagot egyenként egy speciális sínre rögzítjük. Ezért a szalagok gond nélkül akár egyenként is kicserélhetők. Webáruházunkban pótszalagokat is talál gazdaságos 50 m-es tekercsen, így a hibás műanyag szalagok egészen egyszerűen cserélhetők. Az egyes szalagok átfedésének mértékétől függően a szalagfüggönyök védelmet biztosítanak a szennyeződések, a hideg, a porrészecskék és a zaj ellen. Válassza ki sokoldalú online kínálatunkból egyedi szalagfüggönyét elforgatható, merev vagy oldalirányban elhúzható kivitelben. A szalagfüggönyök felszerelhetők a szemöldökfa elé vagy alá, magasságuk pedig 2000 és 5000 mm között lehet. A szállítási terjedelem részét képezi a teljes szükséges sínberendezés, valamint egy oldalsó végütköző praktikus feszítőrugóval. Kérjük, vegye figyelembe a rendelésnél az oldalirányban szükséges helyet.

Szalagfüggönyök a gyártó- és hűtőhelyiségekbe
A szalagfüggönyök ideálisak a kész helyiségek, a gyártócsarnokok területei vagy akár a hűtőhelyiségek és a fűtött területek elválasztására. Műanyag szalagokból állnak, amelyek választhatók átlátszó vagy színezett kivitelben. Lamellás alakban a műanyag szalagok bejáratok és helyiségek nyílásai előtt PVC-függönyként használhatók. A szalagfüggönyök komplett térelválasztó rendszerek beszerzésének részeként is javasoltak, ugyanis a felső és az alsó részen is rögzítésre kerülnek, így merev csarnokelválasztást tesznek lehetővé. A PVC-szalagokból készült függönyök felhasználási területei rendívül sokoldalúak. Függönyként gyalogos vagy járművel, például targoncával való akadálymentes áthaladást tesznek lehetővé. Közvetlenül az áthaladást követően a lamellák összezáródnak, így védik a belső területet a hideg vagy a porrészecskék bejutásától. Ezért olyan területeken is népszerűek a szalagfüggönyök, ahol érzékeny anyagokkal dolgoznak. Leválaszthatók például a permetezést végző területek, és így megvédhetők a munkatársak is a lehetséges szennyező anyagoktól, amelyek az elkülönített területről származnak. A szalagfüggönyök tehát praktikus megoldás kínálnak, és jó alternatívát nyújtanak a komplett válaszfalak felépítése mellett.
Termék-összehasonlítás