+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Szerkezeti magasság
Pályaszélesség
Osztás
Hossz
Golyóátmérő
 

Golyósgörgős asztalok

Egyszerűen helyezze a szállítandó árut a golyós görgős asztalra, és máris ellenőrizheti, felcímkézheti, elforgathatja vagy átirányíthatja azt. Ezek a munkafolyamatok görgős golyós asztalokkal egyszerűbben és gyorsabban elvégezhetők.
21 termék található
| | |
21 termék található

Golyós görgős asztalok – optimális szállítástechnika nagyobb rugalmassággal

Ha kartonokat, alkatrészeket vagy küldeményeket kell a raktárban vagy a szerelési csarnokban A-ból B-be szállítani, a gyors és zökkenőmentes szállításhoz elengedhetetlenek az átgondolt szállítórendszerek. A legjobb, ha erőkifejtést sem igényelnek. Ha a görgős pályákat és társaikat a KAISER+KRAFT kínálatának rugalmas golyós görgős asztalaival egészíti ki, a szállítórendszer gyakorlatilag minden irányba működtethetővé válik. Megmutatjuk, hogyan tökéletesítheti a golyókkal a folyamatait.

Mikor érdemes golyós görgős asztalokat használni?

A golyós görgős asztalok kiegészítő elemként funkcionálnak a görgős pályák, a szállítószalagok és a szállítástechnikai kínálatunk további termékei mellett. Feladatuk egyszerű és nagyszerű: ahelyett, hogy egy szállítandó árut csak egy irányba mozgatnának, a munkatársak a darabot a külön felszerelt golyókon bármelyik irányba eltolhatják az adott szinten. Ez akkor lehet előnyös, ha nemcsak a távolságok áthidalása, hanem az áruk feldolgozása is része a munkának:

  • A golyós görgős asztalok megkönnyítik a küldeményezésre vagy tárolásra váró nehéz csomagok címkézését.
  • A munkatársak a nehéz alkatrészeket optimálisan beigazíthatják a következő feldolgozási folyamatnak megfelelően – például a gépbe való adagolás előtt.
  • Többdimenziósan kialakított szállítórendszer esetén a golyós görgős asztal tökéletes köztes darab a csomópontokban és az elágazásoknál.
  • A golyós görgős asztal egyéni munkahelyként megkönnyíti a szerelést.

A befektetés akkor is megéri, ha a szállítás az Ön vállalatánál mellékes kérdés, de a szerelés vagy az árufeldolgozás központi szerepet játszik. A golyós görgős asztalok ebben az esetben az optimalizált munkafolyamat-logisztika elengedhetetlen elemeinek számítanak:

  • Lerövidítik a szerelési és feldolgozási időket.
  • Optimálisan hozzáigazítják a munkahelyet a munkatárshoz – és nem fordítva.
  • Integrálhatók görgős pályákból és hasonlókból álló rendszerbe, így csökkentik a szállítás időtartamát, és minimalizálják a szállítórendszerhez szükséges helyigényt – végtére is segítségükkel a sarkok is kényelmesen megoldhatók.

Milyen feltételek vonatkoznak az árukra a golyós görgős asztalokon?

Mivel a golyós görgős asztalok a görgős vagy a kis görgős pályákhoz hasonlóan a mechanika és a fizika kölcsönhatásán alapulnak, az áruknak meg kell felelniük meghatározott követelményeknek, hogy a lehető legkisebb súrlódással mozogjanak a görgős asztalon.

A legfontosabb követelmény a szállítandó áru alja, amelynek tisztának, száraznak, keménynek és stabilnak kell lennie. Csak így használható ki optimálisan az egyes görgők pontterhelése, és így hozhatók optimálisan mozgásba.

Ha egy áru nem felel meg a követelményeknek, a KAISER+KRAFT kínálatából rendelhet rakásolható tárolókat vagy akár nyitott tárolódobozokat is, amelyek teljesítik ezt az alapvető feltételt.

Hogyan integrálhatom a golyós görgős asztalokat a meglévő szállítórendszerembe?

A KAISER+KRAFT modulok formájában kínál golyós görgős asztalokat, így Ön egyedileg választhatja meg a szállítórendszer szükséges méretét és irányát. Kínálatunkban alapvetően változatokat talál a könnyű görgős és a kis görgős pályák kiegészítéséhez, valamint a nehezebb áruk szállításához való kivitelek is megtalálhatók görgős pályák kiegészítéséhez.

A pályákhoz hasonlóan a szállítandó áruk tömege és mérete a két legfontosabb kritérium. A legnehezebb áru tömege az egyes golyók szükséges teherbírásához fontos. Ezt a tényezőt a következőképpen számíthatja ki:

A legnehezebb szállítandó áru tömege : 3 = az egyes golyós görgők szükséges teherbírása

A méretek tekintetében a legjobb a legkisebb szállítandó áruból kiindulni. Az áru aljának minden ponton legalább három golyósorral kell egyidejűleg érintkeznie, hogy a pontterhelés folyamatos mozgássá váljon.

Mivel mindkét tényező szorosan összefügg, minden termék oldalán igyekszünk megkönnyíteni Önnek a választást. Kattintson egy meghatározott osztásra (azaz golyótávolságra), és az algoritmus automatikusan megmutatja Önnek az optimálisan illeszkedő tömeget. Ezt módosíthatja is. Ha nincs lehetséges kombináció, az algoritmus visszaugrik az optimális beállításra.

Emellett a KAISER+KRAFT-nál bármikor rendelhet külön golyós görgőket az asztal karbantartásához vagy speciális felületi igényekhez való átalakításához. A rugalmasság még tovább növelhető, ha a normaméretektől eltérő egyedi gyártmányokat és golyós görgős szegmenseket kér. Ezzel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás