Márka
Magasság [mm]
16
16
2110
2110
-
Szélesség [mm]
50
50
6100
6100
-

Felfogótálcák

Ne menjen sehová! Keressen akár kifejezetten raklapok vagy hordók tárolásához alkalmas tálcát, mobil vagy egymásra rakható kivitelt, lapos tálcát vagy kannákhoz való univerzális tálcát: nálunk csak olyan felfogótálcát talál, amely biztonságos és praktikus megoldást jelent ott, ahol embert és környezetet veszélyeztető veszélyes anyagokkal kell dolgozni. Nem maradt más hátra: egyszerűen keresse meg a megfelelő modellt!

A Felfogótálcák kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: EUROKRAFTpro, CEMO, EUROKRAFTbasic, asecos, QUIPO, Justrite, PRESSOL, hofe.

Legkeresettebb
Modell száma: 246
Nézet:

Ha a veszélyes anyagokat össze kell gyűjteni: felfogótálcákOlajcserénél biztosan találkozott már a következővel: a szerelő kilazítja a csavart, és a fekete anyag a felfogótálcába folyik a motor alatt.Nem csak gépek karbantartásánál vagy javításánál fordulnak elő környezetre veszélyes folyadékok, amelyek összegyűjtéséhez vagy ártalmatlanításához speciális anyagokból készült különleges tárolókat kell használni: ezek a felfogótálcák. Az ipar minden területén, a gépgyártásban, az építőiparban, mindenhol, ahol például üzemanyagok, hűtőfolyadékok, kenőanyagok, olajok, festékek, lúgok vagy savak fordulnak elő, különböző felfogótálcák szükségesek. A KAISER+KRAFT kínálatában megtalálja őket az igényeknek és a törvényi előírásoknak megfelelően.Mobilan, a padlón, kannákhoz – felfogótálcák minden igényreA vizekre veszélyes vagy a tűzveszélyes folyadékokhoz nem csak a törvényi előírások miatt van szükség számukra készült tartályokra. Ebből az okból minden lehetséges méretben és vastagságban kínálunk alsó tálcákat. A folyadékhoz megfelelő anyagra is gondoltunk. Az acéllemeztől kezdve a polietilénen át a PVC-ig, görgőkkel, talpakkal vagy hordó- és kannatartó állványként – ha problémás folyadékok merülnek fel, fogja fel őket úgy, hogy előírásszerűen ártalmatlaníthatók legyenek vagy az ártalmatlanításig tárolhassa őket. Az előnyök nyilvánvalóak: a veszélyes anyagok felelős kezelése nem csak törvényi előírás, a vizek védelme egyszerűen magától értetődő vállalati kötelesség.Veszélyes anyagok kezelése – minden, ami egy cégnek kellNem lennénk a KAISER+KRAFT, ha nem tennénk eleget minden területen a mottónknak: minden, ami egy cégnek kell. Ezt a veszélyes anyagok kezelése területén is átfogó kínálattal bizonyítjuk. Kezdve a különböző kivitelű tárolóalkalmatosságoktól, például hordóktól, tárolóktól vagy tartályoktól a veszélyesanyag-tároló szekrényeken át a targoncákig és további emelőkészülékekig és -gépekig, amelyek segítségével a kényes rakományt megfelelő szinten tárolhatja. Hívjon minket, ugyanis itt is érvényes: a szolgáltatás az erősségünk!