Szivárgásmenedzsment

Elszigetelés, folyadékok azonosítása, felszívása és ártalmatlanítása. Különösen akkor, ha veszélyes anyag szivárog, kifejezetten fontos szem előtt tartani: aminek mennie kell, annak mennie kell. Méghozzá biztonságosan és környezetkímélő módon. Abszorpciós anyagok széles választékát kínáljuk, minden eshetőségre a legmegfelelőbbet.

A Szivárgásmenedzsment kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: PIG, Justrite, QUIPO.

Legkeresettebb
Modell száma: 219

Abszorpciós anyagok – itatókendők és más nedvfelszívó anyagokA laborban és a műhelyben a várakozás és a teázgatás nem opció, ha valami kifolyik. Számos olaj, lúg vagy sav a környezetre és az emberre egyaránt veszélyes. Ezért a professzionális szivárgáskezelés a különböző ágazatokban tevékenykedő vállalatok veszélyesanyag-kezelési rendszerének fontos részét képezi. A KAISER+KRAFT kínálatában mindent megtalál ahhoz, hogy bármilyen helyzetben száraz körülményeket teremthessen.Prevenció és reakció – a szivárgáskezelés két alappilléreA megelőzés hatásosabb, mint a probléma elhárítása. A szivárgáskezelés is elsősorban arra szolgál, hogy a folyadékok padlóra való kerülését már előre megakadályozzuk, úgymond profilaktikus módon. Ha valami mégis balul üt ki, a veszélyes anyagokat gyorsan és teljes körűen fel kell venni és eltávolítani, mielőtt nagyobb károkat okozhatnának.Mindkettőhöz megfelelő abszorpciós anyagokra van szükség. Ezeket nálunk különböző változatokban találhatja meg az egyszerű itatókendőtől a teljes felszereltségű mobil vészhelyzeti állomásig.Itatókendők bármilyen igényre – erős nedvszívó képesség és sokoldalú használatAz itatókendők a szivárgáskezelés egyik legfontosabb részét képezik. A kendők nem éppen látványosak, esetükben a belső mindenképpen fontosabb. Egy darab 40 x 50 cm-es méretű itatókendő legfeljebb 1 liter olajat tud felvenni. Ezzel egyetlen konyhai papírtörlő sem veheti fel a versenyt. Az erős nedvszívó képességű és szöszmentes itatókendők tökéletesen alkalmasak megelőzésképpen a felületek letakarásához vagy a kifolyt folyadékok gyors és teljes körű eltávolításához. Ezenkívül alkalmasak érzékeny gépek, szerszámok és berendezések tisztításához.A kendő színe árulja el, melyik kendő mihez való:


  • A sárga a vegyszerekhez,

  • A kék az olajokhoz,

  • A szürke pedig számos különböző folyadékhoz (gyenge vegyszereket is ideértve).


A különböző színek az ártalmatlanítás tekintetében is fontosak.Fontos még a kendő vastagsága és struktúrája. A többrétegű, nyitott kendők hatékonyabbak, mint az egyrétegű vagy a megerősített változatok. Pontosan szeretné tudni? Az itatókendőkről szóló vásárlási tanácsadónkban és a témával kapcsolatos GYIK-anyagainkban minden fontosat megtudhat az itatókendők tulajdonságairól és felhasználási lehetőségeiről. Mivel a puding próbája az evés,

ingyenes itatókendő-mintát

is rendelhet tőlünk.Ha az itatókendőket gépek, berendezések vagy más veszélyforrások körül szeretné használni, a felitatótömlők alkalmasabbak a feladatra. Ezenkívül a következőket találja még nálunk:


  • Felitatópárnák felszíváshoz nagyobb vezetékeknél és megelőzésképpen csöpögő vezetékek vagy gépek alá helyezéshez

  • Szivárgásfelfogó ponyvák, amelyek a tetőkről, csövekről vagy vezetékekről lecsöpögő folyadékok felfogásához valók.

  • Járható itatókendőlapok különböző vastagságokkal, valamint zárófóliával vagy anélkül

  • Rugalmas felfogótálcák veszélyes anyagokkal megtöltött hordók áttöltéséhez és lefejtéséhez

  • Abszorbenskoncentrátumok és abszorbeáló granulátumok felszóráshoz, ideálisak felületi szivárgásoknál és olajnyomoknál

  • Szalagos olajleválasztók hűtő–kenő anyagok tartályaiban, ipari berendezésekben, valamint feldolgozó- és vegyszeres kádakban lévő idegen olajak eltávolításához

  • Termékek a veszélyes anyagok tárolásához, például felfogótálcák vagy veszélyesanyag-tároló szekrények


Mindenre felkészülten szivárgáselhárító vészhelyzeti készletekkelAz egyes termékek helyett a KAISER+KRAFT kínálatából választhat komplett vészhelyzeti készleteket is a szivárgások kezeléséhez. A készletek különböző kivitelekben tartalmaznak nedvfelszívó anyagokat tartozékokkal együtt. Választékunk a praktikus válltáskában található kis készlettől a guruló vészhelyzeti állomásokig terjed. Az előnyük: vészhelyzetben minden kéznél lehet. Az itatókendőtől az abszorbeáló granulátumon át a kesztyűig, ráadásul keresgélés nélkül.