+36 (23) 513 823 
Logo KAISER+KRAFT
AZ ÖN IGÉNYEIRE KONCENTRÁLUNK

A Kwesto már KAISER+KRAFT és sok minden, ami korábban a Kwesto-nál elérhető volt, most a KAISER+KRAFT kínálatában is megtalálható.

Amennyiben megfelel így Önnek, átirányítjuk a KK oldalára.

A KAISER+KRAFT számos érdekes terméket kínál, melyeket a régebbi rendeléseiből is ismerhet.

A KAISER+KRAFT előnyei:

 • díjmentes a házhoz szállítás, nincsen kismennyiségi felár
 • a 30 napos visszavásárlási garancia korlátozás nélkül továbbra is érvényes
 • nincs minimális rendelési érték, nincs további adminisztrációs költség
Egy dologra meg kell kérjük Önt: ha korábban a weben regisztrált Kwesto vásárló volt, kövesse végig az egyszerű regisztrációs folyamatot az új web-áruházban is, köszönjük.

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Szivattyú kivitele
Szivattyú anyaga
Szállított mennyiség
Mely közegekhez
Csatlakozás típusa
 

Szivattyúk

Az ember és a környezet érdekében a veszélyes anyagokkal a legnagyobb elővigyázatossággal és körültekintéssel kell eljárni. Ez vonatkozik a folyadékok, például vegyszerek, savak vagy lúgok leürítésére, áttöltésére és lefejtésére is. Ehhez igazi profikra van szükség – például speciális szivattyúinkra, amelyek maximális biztonságot nyújtanak a veszélyes folyadékok kezeléséhez.
62 termék található
| | |
62 termék található

Szivattyúk – elektromos, sűrített levegővel működő és manuális kivitelekHa szeretne egy hordót gyorsan és teljesen kiüríteni, csak forgassa fel. Elméletben legalábbis így megy. Gyakorlatban ez a módszer nemhogy nem javasolt, de nem is engedélyezett. Ha a hordóban lévő folyadék emberre és környezetre veszélyes, a KAISER+KRAFT szivattyúi jobb alternatívát jelentenek. Segítségükkel a kannák, a hordók vagy a tartálykonténerek nemcsak biztonságosan, hanem kényelmesen tölthetők át vagy fejthetők le.Mihez van szükség szivattyúkra?Egyes anyagok és keverékek még kis mennyiségben is veszélyesek a környezetre. Ezért írja elő törvény az ilyen anyagok megfelelő veszélyesanyag-tárolókban való tárolását és felfogótálcákkal történő biztosítását. Az áttöltésre és a lefejtésre is szigorú szabályok vonatkoznak. A szivattyúink minden aktuális biztonsági szabványnak megfelelnek, és megbízhatóan megakadályozzák, hogy akár egyetlen csepp is rossz helyre kerüljön. Fontos azonban, hogy a megfelelő szivattyút válassza. Ebben pedig szívesen segítünk Önnek.Így találhatja meg a megfelelő szivattyútHa meghallja a „szivattyú'' szót, máris verejtékes munka jut az eszébe? Máris búcsút inthet ennek a gondolatnak. Elektromos szivattyúkészleteinket csak be kell dugni és egyetlen gombnyomással beindítani. A többi gyakorlatilag magától megy. Még hosszasan sem kell várakozni. Ezt jól bizonyítja a percenkénti 80 literes vagy ennél is magasabb szállítási mennyiség. Ez pont olyan kényelmes, mint amilyennek hangzik.Fontos, hogy a szivattyú a vele szállítani kívánt folyadéknak megfelelő legyen. Webáruházunkban a következő anyagokhoz talál szivattyúkat:


 • Vegyszerek, savak és lúgok

 • Dízel üzemanyag és fűtőolaj

 • Hígfolyós lúgok, nátrium-hidroxid, kálium-hidroxid, ammóniavíz, hangyasav, ecetsav

 • Hígfolyós olajak és gázolaj

 • Vízbázisú folyadékok, kenőanyagok és ásványi olajok


Webáruházunk szűrőfunkciójával szűkítheti a keresési eredményeket. Ugyanez vonatkozik a szivattyú kivitelére is. Végtére is illenie kell a tárolóhoz.

Ezért a következő szivattyúkat különböztetjük meg:
 • Kannaszivattyúk,

 • Hordószivattyúk és

 • Konténerszivattyúk.


Kannákhoz és alkalmankénti használathoz alkalmasak a manuálisan működő szivattyúk. A KAISER+KRAFT kínálatában ezek a termékek és a pontos lefejtés érdekében áramlásmérők is megtalálhatók. A kézi szivattyúkkal kapcsolatosan további információkat az Információk a kézi szivattyúkkal történő helyes és biztonságos lefejtéshez című vásárlási tanácsadónkban talál.Ezek a tulajdonságok is fontosakHa megtalálta a szivattyúkat, amelyek megfelelőek az érintett tárolóhoz és a benne tárolt folyadékhoz, vessen még egy pillantást az olyan részletekre is, mint a merülési mélység. Ez mindig illeszkedik a tárolóhoz (kanna, hordó, konténer), és valamivel nagyobbnak kell lennie, mint magának a lefejteni kívánt tárolónak. Ezenkívül a szivattyúk a teljesítmény és a szállított mennyiség tekintetében is különbözőek. Ha sűrű és viszkózus folyadékokat szeretne lefejteni, nagyobb teljesítményű szivattyút ajánlunk.Még mindig bizonytalan? Kérdezzen minket. Szívesen segítünk Önnek a tökéletes szivattyú kiválasztásában. Ez a veszélyesanyag-kezelés területének más tartozékaira is vonatkozik, például a biztonságos tároláshoz szükséges tartályokra és konténerekre, a szállítótartályokra és a hordókezeléshez szükséges tartozékokra is.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás